Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 39 0.5
ΝΑΞΟΣ 55292
Καλό αλλά ακριβό
(Ενημερώθηκε: 25 Οκτωβρίου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.0
Το καλύτερο για πολλούς λόγους σε σχέση με τα άλλα κάμπινγκ του νησιού και σίγουρα είναι από τα καλά κάμπινγκ που έχω μείνει αλλά δυστυχώς ακριβό και ΔΕΝ κάνουν εκπτώσεις π.χ αν μείνεις πάνω από 7 νύχτες.
*Ντουζιέρες έχει αρκετές στο χώρο μαζί με τις τουαλέτες αλλά και ακριβώς έξω από αυτόν (εξωτερικές που καλύπτονται με τοίχο). Τουαλέτες έχει ακόμα πιο πολλές μιας και υπάρχει και ξεχωριστός χώρος στον οποίο είναι unisex. Σε σημεία του κάμπινγκ π.χ στον χώρο φόρτισης των κινητών έχει και εκεί 1 ανδρική και 1 γυναικεία για όποιον βρίσκεται εκεί και βαριέται να τρέχει στους χώρους που βρίσκονται οι πολλές. Πάντως δεν έχει πουθενά ούτε χαρτί, ούτε σαπούνι. Η καθαριότητα σε τουαλέτες και ντουζιέρες είναι πολύ καλή και το νερό συνήθως ζεστό όλο το 24ωρο αλλά κυρίως το βράδυ που τότε και η πίεση ήταν καλή.
*Σημεία για να στήσεις έχει πολλά και αρκετά έχουν σκιά σχεδόν όλη μέρα.
* Ψυγεία και καταψύκτες έχει, όπως και μικρή κουζίνα όπου μαγείρευαν κυρίως οι ξένοι.
* Το καφέ/μπαρ που το τιμούσαμε κάθε μέρα είναι μικρό για το συγκεκριμένο κάμπινγκ. Ίσως θα έπρεπε να βάλουν έστω 2-3 τραπεζάκια ακόμα. Είχε νορμάλ τιμές για Νάξο και μεγάλη ποικιλία για να τσιμπήσεις π.χ κρέπες, ομελέτες, πανκέικ, κλαμπ σάντουιτς, σάντουιτς, τοστ κτλ. Κάποιες φορές είχε και το πιάτο της ημέρας π.χ παστίτσιο ή ρολό κοτόπουλο που έτρωγες με μπύρα ή αναψυκτικό της επιλογής σου στα 7 ή 8 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Για να φας κανονικό γεύμα, είχες μία πολύ μικρή έκπτωση στην ταβέρνα που ήταν δίπλα από το κάμπινγκ αλλά δεν την τιμήσαμε μιας και στο νησί έχεις πολύ πιο φθηνές επιλογές αν το ψάξεις.
Το καφέ/μπαρ 1-2 φορές τη βδομάδα είχε το βράδυ live (rock και swing ήχους πετύχαμε εμείς).
*Μίνι μάρκετ έχει ακριβώς στην είσοδο του κάμπινγκ με τσιμπημένες τιμές αλλά βολεύει για ώρα ανάγκης. Έχει και τυροπιτοειδή κτλ όπως και τσιγάρα. Πάντως για πολλά ψώνια να προτιμήσετε τα μεγάλα super market της χώρας.
* Στάση λεωφορείου έχει ακριβώς απέξω με συχνά δρομολόγια μέχρι αργά τη νύχτα από ότι είδα. Με το αμάξι που ήμασταν εμείς κάναμε 10λεπτά για τη χώρα. *Παρκινγκ έχει μέσα (δεν επιτρέπονται τα αμάξια στο χώρο των σκηνών) αλλά επειδή χρεώνεται εξτρά προτιμήσαμε να παρκάρουμε έξω στο δρόμο απέναντι από την είσοδο αν και μάζευε απίστευτη άμμο, λογικό.
*** Γενικά το κάμπινγκ είναι καλό και στην περιοχή που βρίσκεται έχει κάποια μέρη και για φαγητό και για ποτό σε περίπτωση που βαριέσαι μια μέρα να οδηγήσεις ή να πάρεις λεωφορείο. Η παραλία καλή αν και δεν είναι κάτι εξαιρετικό.
Αν ξαναπάω Νάξο εκεί θα μείνω και πάλι(ελπίζω να μην είναι ακόμα πιο ακριβό), αν και δεν ανυπομονώ να ξαναβρεθώ Νάξο κυρίως εξαιτίας των μεγάλων αποστάσεων που χρειάζεται να κάνεις για να δεις και τα υπόλοιπα μέρη/αξιοθέατα του νησιού αλλά και 1-2 παραλίες που να μην μοιάζουν μεταξύ τους.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
16 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7030

Yesterday 8800

Week 41911

Month 120725

All 12625843

Αυτή τη στιγμή online 130 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7030

Yesterday 8800

Week 41911

Month 120725

All 12625843

Αυτή τη στιγμή online 131 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions