Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 68 0.5
ΜΗΛΟΣ 112053
ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΚΑΛΟ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΣΙΝΑ
(Ενημερώθηκε: 30 Μαΐου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Αρκετά καλό κάμπινγκ αν αυτό που ψάχνεις είναι η χαλάρωση και όχι ο κακός χαμός.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , τον Αύγουστο που είχαμε πάει δεν νιώσαμε κανένα κακό χαμό ( αν εξαιρέσουμε κάτι λίγες φορές κάποιες μικρές ουρές στο πρωινό και απογευματινό ντους κυρίως το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου) αλλά αυτά είναι πταίσματα , έχει σοβαρή σκιά με καλαμωτές (που όμως θα χρειάζονται συντήρηση σίγουρα ίσως και ανέβασμα κυρίως οι πλαϊνές για να μην μας πιάνει ο ήλιος στη 10 και να κοιμόμαστε λίγο παραπάνω του χρόνου )
Εστιατόριο σοβαρό και με άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποιητικό menu , διακριτικοί άνθρωποι, και κυρίως σωστοί στη δουλειά τους
Στα μπάνια ίσως πρέπει να πέσει μια ανακαίνιση και κυρίως να αλλαχτούν προβληματικά υδραυλικά και κάποιες σπασμένες - σαπισμένες πόρτες , σημαντικό θα είναι να δουν οι άνθρωποι του κάμπινγκ το θέμα εξ- αερισμός ίσως είναι μια καλή λύση για τις δυσάρεστες μυρωδιές των μπάνιων . Απαραίτητο είναι να μπουν κρεμάστρες για τα ρούχα στο χώρο του αποχωρητηρίου και 2 παραπάνω σε κάθε ντους.
Πρόβλημα που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί είναι οι ρίζες από τα καλαμιά στις εισόδους των επιπέδων είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για κάποιος που κυκλοφορεί με σαγιονάρα στο κάμπινγκ δηλαδή είναι επικίνδυνο για όλους , παραθέτω ανάλογη φωτο (στο album φωτογραφιων camping Μηλος - Διακοπες στη Μηλο). Θετικά στο κάμπινγκ αυτό είναι οτι τηρουνται οι ώρες κοινής ησυχίας από την πλειοψηφικά και η σκιά , η σοβαρή αντιμετώπιση του ιδιοκτήτη σε διαφορά ζητήματα όπως είναι τα γκρουπ των νεαρών Γάλλων και το γεγονός ότι δεν χάλαγαν τον κόσμο και ήταν κόσμιοι ( Σαν παιδιά κι αυτά ), οι ώρες κοινής ησυχίας και οι ώρες χρησιμοποίησης τις πισίνας κάτι πολύ θετικό και αυτό. Στα θετικά αναφέρουμε ότι διαθέτει σοβαρό mini market και φύλακα που κόβει βόλτες ακόμα και στις 4 το ξημέρωμα , πολύ θετικό αισθάνεσαι μια ασφάλεια , με ανακούφιση είδα αρκετούς πυροσβεστήρες στο χώρο τις ρεσεπτιον θετικό για εμένα και μια οθόνη-οδηγός του νησιού για να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες και ότι δεν κατάφερνε η οθόνη το προσωπικό στη ρεσεπτιον ήταν πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Σχετικά με τη τοποθεσία το κάμπινγκ δεν είναι παραθαλάσσιο αλλά αρκετά κοντά στη θάλασσα με ένα μικρό κατέβασμα, η παραλία τις αχιβαδόλιμηνης δεν ήταν καθαρή με αποτέλεσμα να βλέπεις ότι σκουπίδι μπορείς να φανταστείς κυρίως συσκευασίες , γενικά ερχόντουσαν αρκετά σκουπίδια και τα ξέβραζε στη παραλία του κάμπινγκ , δεν ξερώ εάν έχουν κάνει κάποια προσπάθεια οι ιδιοκτήτες , αλλά προτείνω να πιέσουν την πολιτεία και τους αρμοδίους φορείς ώστε να υπάρχει ένας συχνός καθαρισμός την παραλίας και τις θάλασσας τις ίδιος τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλη - Αύγουστο , σαν εσχάτη λύση ανάγκης μπορεί να είναι και κάποιο δίχτυ που θα καλύπτει περιμετρικά και θα εμποδίζει σκουπίδια όπως σπασμένα μπουκάλια να υπάρχουν χωμένα εκεί που σκάει το κύμα , εκεί δηλαδή που θα πας να βρέξεις λίγο τα ποδιά σου χωρίς σαγιονάρα!! Σε αυτό κατά τη γνώμη μου έχει μεγάλη ευθηνή το κράτος (ΔΗΜΟΣ –ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΠ) το οποίο πρέπει να πιέσει η ιδιοκτησία του κάμπινγκ μήπως και καταφέρει τουλάχιστον και βάλει το δήμο μήλου να βάζει 2-3 δημοτικούς υπαλλήλους να μαζεύουν τα απορρίμματα από την παραλία. Αυτό που θα σας μαγέψει είναι ο χώρος τις πισίνας όπου έχει απίστευτη θεά ακόμα κι όταν είσαι μέσα στη πισινά , μπορεί να δείτε και το πλοίο τις γραμμής που έρχεται από το βάθος του πελάγους.
Όπως και να χει μιλάμε για τεραστία πισινά ,καμιά φορά υπήρχε λίγο βαβούρα ίσως κάποιες στιγμές όταν έσκαγαν μύτη τα γαλλάκια αλλά μετά έπεφτε παρατήρηση στον ομαδάρχη οπότε μαζευόταν η κατάσταση , πάντως εγώ θυμάμαι να μιλάγαμε όλοι σχετικά χαμηλόφωνα ακόμα και το πρωί . Το σίγουρο είναι ένα! ,το κάμπινγκ τις Μήλου ενδείκνυται για χαλάρωση και όχι για Κανά κακό χαμό με φωνές μέχρι τις 4 τα ξημερώματα πάνω από τη σκηνή σου (όπως αλλού δεν λεμέ που) εγώ είδα σε μια αφοπλιστική ισορροπία όλων των ηλικιών τον κόσμο. Ίσως είχε περισσότερο κόσμο μεταξύ 26-34. Καλό είναι να υπάρχει μεταφορικό μέσο , η συγκοινωνία δεν είναι και η καλύτερη και να γνωρίζεται ότι στις καλύτερες παραλίες του νησιού πας με καραβάκι . Το νησί τις Μήλου θα σας μαγέψει, είναι φανταστικό θετικό για σας και για να περάσετε καλά είναι να αφήσετε πίσω τις θεωρίες (Που πας στη Μήλο μόνος είναι ζευγαρονήσι>??) και τέτοια κουλά. Σχετικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης , αυτό που πραγματικά δεν μου άρεσε σε συνδυασμό την βρόμικη παραλία ήταν ένα παλιό τροχόσπιτο που το λέγανε beach bar αυτό πραγματικά σε ένα σοβαρό κάμπινγκ όπως αυτό τις Μήλου το δυσφημεί , δεν κατάλαβα ακριβώς από πού το νοικιάζει αυτός που το δουλεύει κλπ γιατί δεν ασχολήθηκα και ιδιαιτέρα δεν με ένοιαζε εκείνη την ώρα , με ένοιαζε μονό η θάλασσα αλλά μετά σου μένει μια άσχημη εικόνα αισθητικής , όχι ότι μας χάλασε το γεγονός ότι είχαμε φραπεδάκι και νερό στην παραλία αλλά του χρόνου μήπως να βάζατε Κανά περίπτερο από καλαμιά η κάτι πιο normal.. Άλλο θέμα είναι το parking την full season , το κάμπινγκ διαθέτει ένα μεγαλο parking αλλά την full season 12 -17 γέμιζε πρωι – μεσημερι - βραδυ με αποτελεσμα να γίνει λίγο η ζωή μας Αθηνά, Όπως και να χει στο κάμπινγκ τις Μήλου θα ξαναπάμε περάσαμε αρκετά καλά

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 864

Yesterday 7350

Week 26945

Month 105759

All 12610877

Αυτή τη στιγμή online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 864

Yesterday 7350

Week 26945

Month 105759

All 12610877

Αυτή τη στιγμή online 191 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions