Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 68 0.5
ΜΗΛΟΣ 114415
Γενική βαθμολογία

4.0
Σκιά

4.5
Καθαριότητα

3.0
Παροχές

4.0
4.5
Εμείς πήγαμε για μια βδομάδα τέλη Αυγούστου. Ήταν πολύ ωραία!πολύ λίγος κόσμος, ούτε συνωστισμός σε τουαλέτες και ντουζιέρες ούτε τίποτα. Άρα ίσως φταίει η περίοδος παιδιά. Όταν είναι ήρεμα όλα είναι καλύτερα. Το μόνο που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο Camping ήταν η τοποθεσία. Πολύ μακριά από τα πάντα. Στην ουσία το κακό δεν ήταν αυτό αλλά η συγκοινωνία. Πολύ αραιή... Οι άνθρωποι του Camping ήταν εξυπηρετικότατοι ενώ άλλα περιμέναμε να συναντήσουμε διαβάζοντας τα σχόλια εδώ. Με το που πήγαμε και συνειδητοποιούμε πως είχαμε ξεχάσει σεντόνια τα κορίτσια που καθάριζαν μας δάνισαν, ο οδηγός του λεωφορείου(ο Μάρτιν)πάντα έτοιμος να λύσει κάθε σου απορία με ευχάριστη διάθεση,ο κύριος από τις Σέρρες (μου διαφέυγει το όνομα)με ένα χαμόγελο και μια καλημέρα συνεχώς και ο Αντρέας από την ταβέρνα επίσης. Όλοι πολύ φιλικοί και αληθινοί. Ενδεχομένως αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά τα άτομα, τι να πω. Ακόμα και η κοπέλα από την Ρουμανία-Βουλγαρία (δε ξέρω) που δεν μιλούσε γρι ελληνικά πάντοτε χαμογελαστή.Αυτά με το προσωπικό. Από την άλλη όμως ο κόσμος του Camping,εννοώντας τους κατασκηνωτές, φουλ ξενέρωτος. Κανένας δεν μιλούσε με κανέναν. Οκ και μεις ζευγάρι πήγαμε αλλά δε χάθηκε ο κόσμος να ανταλλάξεις και μια κουβέντα με τον διπλανό σου, δεν θα χαλάσει το ροματνζο. Τέσπα.Όσο για τις τιμές εμενα normal μου φάνηκε(18€/ζευγάρι+σκηνή)ιδίως αν το συγκρίνεις με camping τις Χαλκιδικής το λες και φθηνό.Κάτι τελευταίο θέλω να πω για την θέα του camping. Είναι πραγματικά υπέροχή!Γνώμη μου αφιερώστε ένα απόγευμα και μείνετε εκεί να δείτε το ηλιοβασίλεμα από την πισίνα, αξίζει. Από κει πέρα η Μήλος εκπληκτικό (ζευγαρο-)νήσι με ωραίες παραλίες και κυρίως μοναδικά τοπία. Καλύτερα επιλέξτε όμως να πάτε με το ταίρι σας και όχι με την παρέα σας, θα με θυμηθείτε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Αυγούστου 2012
Αναχώρηση
27 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ