Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 68 0.5
ΜΗΛΟΣ 112121
Δεν πίστευα ότι υπήρχε άνθρωπος που βρήκε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ στο συγκεκριμένο camping. Νομίζω ότι ειναι από τα χειρότερα που έχω επισκεφτεί.

ΘΕΣΕΙΣ : Είναι απειροελάχιστες αυτές που μπορείς να στήσεις κάτω από δέντρο. Είναι όλες με καλαμωτές και το πρωί ο ήλιος βαράει από παντού. Εννοείται ότι συγκατοικείς με όλους τους τριγύρω, αφού στη προσπάθεια να βγεις από την σκηνή μπαίνεις κατευθείαν στου απένατι. Δεν υπάρχει χώρος ούτε να τεντώσεις το σχοινί για να βάλεις πασαλάκι, θα καταχραστείς χώρο από τον διπλανό σου ο οποίος σίγουρα θα σκοντάφτει σε αυτό πολλές φορές κάθε μέρα !! Για να απλώσεις ρούχα πρέπει να χωρίσεις βάρδιες με τους γείτονες. Τις βραδινές ώρες πρέπει να το σκεφτείς για να κυκλοφορήσεις στους εσωτερικούς χώρους του camping, αφού για να διασχίσεις τους διαδρόμους πρέπει να πηδήξεις πάνω από sleep in bag που στρώνουν κάθετα σε αυτούς.
ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ λίγες και βρώμικες.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ πανάκριβο και με απαίσιο φαγητό.
ΠΑΡΑΛΙΑ ανοργάνωτη, ανεκμετάλευτη, ερημική και τελείως απεριποίητη. Απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το camping (αυτοκίνητο δεν κατεβαίνει) και ο δρόμος είναι χάλια. Δεν έχω ιδέα από που τραβήχτηκε η φώτο που υπάρχει μπροστά αλλά σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την παραλία που θα συναντήσει κάποιος live μπροστά του.
ΡΕΥΜΑ σου δίνουν προαιρετικά για συμφωνημένες ώρες κάθε μέρα και πάντα με το αζημίωτο. Πολύ λίγος φωτισμός το βράδυ και καθόλου μπρίζες. Σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να φορτίσει το κινητό, πρέπει να το πάει στη ρεσεψιόν και ... εάν έχουν κενή μπρίζα.. είναι τυχερός.
ΕΔΑΦΟΣ χάλια, είχαμε στραβώσει τα μισά πασαλάκια μέχρι να στήσουμε.

Σίγουρα έχω ξεχάσει πραγματάκια, αλλά νομίζω ότι τα παραπάνω είναι αρκετά ώστε τουλάχιστον να το ξανασκεφτεί κάποιος πριν το τολμήσει.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9865

Yesterday 7279

Week 29690

Month 157271

All 12662389

Αυτή τη στιγμή online 285 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9865

Yesterday 7279

Week 29690

Month 157271

All 12662389

Αυτή τη στιγμή online 285 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions