Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.8 2 0.5
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ & ΗΡΑΚΛΕΙΑ 128101
Κάμπινγκ στο Πάνω Κουφονήσι δεν υπάρχει,είδαμε όμως μερικές σκηνές στην παραλία του Φοινικα στημένες σε μια γωνιά. Εμείς πήγαμε στο Κάτω Κουφονήσι και η κατάσταση για όσους ενδιαφέρονται είναι η εξής:
Πέρνεις το καραβάκι και σε αφήνει σε 2 σημεία, την ταβέρνα και το Νερό. Στο Νερό για να κάνεις καμπινγκ πρέπει να πας πολύ μα πολύ καλά εφοδιασμένος γιατί είσαι στο κέντρο ενός ακατοικητου νησιού χωρίς να έχεις τρόπο να εφοδιαστείς από πουθενά εκτός από το να πάρεις το καραβάκι και να πας στο Πάνω να ψωνίσεις και θα δώσεις 5 ευρώ πήγαινε-έλα. Στη ταβέρνα τώρα συμβαίνει το εξής:
Ο τύπος που έχει την ταβέρνα έχει και ένα οικόπεδο τεράστιο με θέα το Αιγαίο λίγο πιο πάνω από το μαγαζί του και σε αφήνει να στήσεις μέσα δωρεάν.Έχει πέτρες και πουρνάρια, τη λιγοστή σκιά που έχει την έχουν πιάσει από νωρίς οι ψαγμένοι που πάνε σχεδόν κάθε χρόνο εκεί.Επίσης έχει μία παράγκα με ένα ντουζ και μία τουαλέτα της οποίας η καθαριότητα είναι στο χέρι του καθενός!Το νερό εννοείται ότι δεν πίνεται και είναι εφάλμυρο!Έχει μία μικρή παραλία ακριβώς κάτω από το κάμπινγκ 'Λάκοι', αλλά οι υπόλοιπες θέλουν περπάτημα, το λιγότερο 1 τέταρτο ως και 1 ώρα. Η ταβέρνα έχει αρκετά καλό φαγητό, εμάς μας φάνηκε ακριβό, αλλά ο τύπος εκμεταλεύεται το γεγονός οτί είναι ο μόνος που μπορεί να σε ταϊσει και να σε ποτίσει σε ένα ακατοικητο νησί!!!!Άρα δεν τον νοιάζει που κατασκηνώνεις στην περιοχή του, αφου είναι σίγουρο ότι θα του αφήσεις λεφτά στην ταβέρνα.Το νησί έχει άγρια ομορφιά, μονοπάτια για να εξερευνήσεις, κατσίκια ελεύθερα παντού και τελειες μα απίστευτα τέλειες παραλίες.Το χρώμα της θάλασσας στα Κουφονήσια δεν το έχω δει στη ζωή μου πουθενά!!!Για όσους είναι διατεθιμένοι να θυσιάσουν την άνεσή τους και να ζήσουν χύμα για λίγες μέρες αξίζει τον κόπο. Πήγαμε 1 Αυγούστου 2011 για 4 μέρες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 6039

Yesterday 7206

Week 24123

Month 158192

All 12484216

Αυτή τη στιγμή online 158 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6039

Yesterday 7206

Week 24123

Month 158192

All 12484216

Αυτή τη στιγμή online 159 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions