Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 39 0.5
Hot
ΤΖΙΑ 98724
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
1.0
Θα έρθω να συμφωνήσω με τον chaikoy.
Το camping ήταν αρκετά ήρεμο (πήγαμε ακριβώς μετά τον 15αυγουστο).
Σκια είχε μπόλικη και έκανε σε όλο το κάμπινγκ αρκετή δροσιά, παρά τη ζέστη που είχε.Οι τουαλέτες ήταν αρκετά καθαρές και γενικά ο χώρος της κουζίνας κλπ.
Ο ιδιοκτήτης αγενέστατος και πολύ γύφτος όμως (ευτυχώς που καθαριζε μία κοπέλα που δούλευε εκεί και όχι ο ίδιος).
Το καφέ (και καλά) που είχε εκεί καταρχάς δεν φαινόταν καν για καφέ αλλά για 5 τραπεζάκια που έχει βάλει για να κάθεται ο κόσμος. Ήταν σχεδόν ενωμένο με το μίνι μάρκετ, οπότε δεν ξεχώριζε.
Όπως λοιπόν ήταν λογικό παίρνουμε πρωινό μία ημέρα από το μίνι μάρκετ και καθόμαστε στα τραπεζάκια, μας ρωτάει αν θέλουμε κάτι άλλο και του λέμε πολύ ευγενικά ότι είμαστε μιά χαρά (νομίζαμε από ευγένεια). Παρεπιπτόντως δεν καθόταν σχεδόν κανένας στο καφέ (γιατί άραγε) οπότε δεν καταλάβαμε καν οτι το λειτουργεί σαν καφέ. Το βράδυ πήγαμε με ένα τάβλι για να χαλαρώσουμε και πήραμε μάλιστα κ χυμούς από το μίνι μάρκετ (αφού δεν φαινόταν καν κάποιος σαν σερβιτόρος στο 'καφέ'. Ήρθε λοιπόν ο ευγενέστατος (!) ιδιοκτήτης και μας λέει σας είπα και το πρωί ότι πρέπει να παραγγείλετε για να κάτσετε εδώ γιατί είναι καφέ και μη τα ισοπεδώνουμε όλα κ κάτι τέτοια. Πολύ ευγενικά του απαντάμε ότι δεν το γνωρίζαμε ότι είναι καφέ, και ότι έτσι κ αλλιώς έχουμε σκοπό να παραγγείλουμε παγωτά, αλλά σε μισή ώρα αφού μόλις είχαμε πιει τους χυμούς και είχαμε πρηστεί!!!! Μας την είπε σε φάση ότι χαλάμε την ιδέα του καφέ και κάτι άλλες μπούρδες. Τέλοςπάντων εμείς σε κανα μισάωρο παραγγείλαμε όντως παγωτά, τα οποία σαν καλό καφέ δεν στα φέρνουν αλλά πας εσύ και τα παίρνεις μόνο σου (είναι με κυπελλάκι αγοραστά με τις τιμές χτυπημένες..), γιατί ο σερβιτόρος-ιδιοκτήτης είναι για σοβαρές παραγγελίες. Τρώγοντας λοιπόν το παγωτό και παίζοντας τάβλι, κατά τις 11.30 αρχίζει χωρίς να μας πεί τίποτα, και με πολύ ύφος να κλείνει τα φώτα, μέχρι που τα έκλεισε όλα και έκατσε μετά μόνος του μπροστά στην τηλεόραση με σβηστά φώτα λες και εμείς δεν υπάρχουμε. Τις υπόλοιπες μέρες έκλεινε το καφέ μετά τις 12.30 . Φυσικά είμασταν οι μόνοι που είχαμε κάτσει εκείνη τη μέρα γιατί σε τόσο φανταστικό και εξυπηρετικό καφέ δεν θέλανε και πολλοί να κάτσουν. Τελειώνοντας για το καφέ, πήγαμε κάποια στιγμή στην τουαλέτα του καφέ και ο γύφτος δεν είχε βάλει ούτε χαρτί υγείας ούτε σαπούνι, ούτε καν υποδοχή για αυτά, λες και ήταν οι τουαλέτες του κάμπινγκ.

Κλείνοντας το κάμπινγκ σαν κάμπινγκ μου άφησε αρκετά καλή εντύπωση, αν και γενικά χρειάζεσαι τραπέζι και καρέκλες για να κάνεις τη δουλειά σου γιατί αυτά που έχει βάλει για να τρως και καλά είναι άθλια, μόνο 3, και δεν φτάνεις καν το πιάτο (ίσως αν είσαι πάν από 2,20 να φτάνεις). Όσο για τον 'κύριο ιδιοκτήτη' μας άφησε σε όλους τη χειρότερη εντύπωση, γιατί υπήρξαν και άλλα γεγονότα εκτός από το από πάνω. Και απότι άκουσα μένει και Αθήνα ο γύφτος, αλλά απότι φαίνεται ζώντας με τους υπόλοιπους ανθρώπους δεν έμαθε τρόπους.

Εάν παρόλα αυτά δεν του δώσετε καμία σημασία, θα περάσετε καλά, αρκεί να έχετε μεταφορικό μέσον και καλύτερα 4x4 γιατί εμείς στους χωματόδρομους στο γκρεμό σε απόμερες παραλίες αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα.

Και το νησί ωραίο είναι, ήρεμο αρκετά, αλλά γενικότερα αρκετά ακριβό, ενώ όσο για το κόσμο που παραθερίζει στο νησί είναι λες και ο δήμος εκάλης οργάνωσε εδρομή..:P

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 571

Yesterday 7350

Week 26652

Month 105466

All 12610584

Αυτή τη στιγμή online 238 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 571

Yesterday 7350

Week 26652

Month 105466

All 12610584

Αυτή τη στιγμή online 238 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions