Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 39 0.5
Hot
ΤΖΙΑ 98727
Πριν 2 χρόνια πήγαμε στην Τζιά και μείναμε στο εν λόγω camping. Ήταν η εβδομάδα του 15αύγουστου και παρόλαυτά είμασταν άνετα στον χώρο που μας αναλογούσε. Κάτω το έδαφος ήταν μαλακό και τα πασσαλάκια έμπαιναν πολύ εύκολα, είχε σκιά από τις λεύκες (νομίζω) και γενικά είμασταν ευχαριστημένοι.

Το μόνο πρόβλημα ήταν μονίμως οι γυναικείες τουαλέτες οι οποίες ήταν πάρα πολύ βρώμικες και 2 φορές πέτυχα τις κυρίες που τις καθαρίζουν: τις καθάριζαν με νερό από ένα λάστιχο χωρίς καθόλου απορρυπαντικά με αποτέλεσμα μετά από αυτή την διαδικασία να πατάς μέσα στις λάσπες και στις βρωμιές.

Η καφετέρια που είχε ήταν πολύ ωραία με μέτριες τιμές και το μίνι μάρκετ που υπάρχει ακριβώς δίπλα ήταν απαράδεκτο αναφορικά με τις τιμές. 1 ψάθα 5e!!!!!

Τέλος, σε όλο νησί αλλά και το camping είχε πάρα πολλές σφήκες ιδίως κοντά στις τουαλέτες αλλά μάλλον δεν πρέπει να είχε τις άλλες χρονιές γιατί, από ότι πληροφορηθήκαμε από ντόπιους, κατά καιρούς στο νησί κάνουν επιδρομή διάφορα έντομα λόγω των διαφόρων εντομοκτόνων κτλ. που χρησιμοποιούν στα χωράφια τους. (μας είπαν πως την προηγούμενη χρονιά το νησί είχε γεμίσει ακρίδες)

Η παραλία που βρίσκεται κοντά στο camping δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο εξάλλου αν έχεις αμάξι (ΟΧΙ ΧΑΜΗΛΟ) μπορείς να πας σε μικρούς παράδεισους που δυστυχώς έχουν χωματόδρομο.

Τέλος, σε γενικές γραμμές αυτό που αποκομίσαμε για όλες τις παραλίες του νησιού από ντόπιους είναι ότι η εύκολη πρόσβαση σε καλές παραλίες αποθαρρύνεται από τους διάφορους πολιτικούς, διάσημους που έχουν εξοχικά εκεί (αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση). Οι περισσότερες μάλιστα καλές παραλίες με εύκολη πρόσβαση είναι προεκτάσεις πλέον πολυτελών κατοικιών. Αξίζει πολύ όμως το νησί και το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6777

Yesterday 8800

Week 41658

Month 120472

All 12625590

Αυτή τη στιγμή online 206 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6777

Yesterday 8800

Week 41658

Month 120472

All 12625590

Αυτή τη στιγμή online 206 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions