Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 10 0.5
Hot
ΙΟΣ 32893
Δεν θελω να ξαναπαω ΠΟΤΕ
(Ενημερώθηκε: 28 Αυγούστου, 2014)
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.0
Να σημειωσω πως επισκευθηκα αυτο το καμπινκ το 2010, αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι προς το καλο απο τοτε...

Θετικα: Τιποτα, εκτος ισως απο την εκταση του που ηταν πολυ μεγαλη και το οτι βρισκοταν διπλα ακριβως απο την παραλια του Μυλοποτα που στην ακρη της εχει ενα φανταστικο Μεξικανικο.

Αρνητικα: Δεν ειχε σκια, παρα μονο κατι "σκιαστρα" τα οποια ηταν μεσα στις τρυπες και εσκαγες κανονικοτατα.
Δεν υπηρχε κανενας απολυτος σεβασμος, καθολου ησυχια. Ολοι φωναζανε και τσιριζανε, ειδικα οι Ιταλοι που μεναν εκει οργιαζαν καθε βραδυ με ανοιχτες πορτες και σκηνες.
Ελαχιστες μπριζες υπηρχανε στο πλυσταριο και επρεπε να καθεσαι εκει ολη την ωρα μη τυχον και στο κλεψουνε γιατι κλεβανε αρκετα.
Τα φαγητα ηταν πανακριβα στο εστιατοριο, ακομη και τα φρουτα, καθως αρκετα τσουχτερες ηταν οι τιμες και στο μινι μαρκετ.
Η καθαριοτητα ηταν σχεδον απαραδεκτη στις τουαλετες, σιχαινοσουνα να μπεις. 1000 φορες το ελευθερο που πας ησυχος στη γωνια σου.
Πολυ μακρια απο τη χωρα τουλαχιστον 20-30 λεπτα με τα ποδια και αυτο αν εκοβες δρομο απο μια ανηφορα πολυς μεγαλης κλισης.
Στο μπροστινο μερος υπηρχε pool bar με πισινα οπου φυσικα γινοτανε τις τρελη. Η μουσικη καθε μεσημερι στη διαπασον και μαλιστα (μιας και μειναμε 8-9 μερες) πληρωναν DJ οι οποιοι ομως δεν κανανε τιποτα μιας και η λιστα των καγκουροτραγουδων ηταν η ιδια καθε μερα την ιδια ακριβως ωρα. Ολοι οι τρεντυ καγκουρες της Ιου μαζευοντουσαν εκει καθε μεσημερι και αντι να βουτηξουν στην αρκετα συμπαθητικη θαλασσα του Μυλοποτα βουταγανε στη πενταβρωμικη πισινα του φαρ αουτ με τις μαζες απο τριχες και ιδρωτα.

Τελος ειναι το πιο σεξιστικο μερος που εχω συναντησει. Σε ολα τα κλαμπ εκτος απο ενα σκυλαδικο το bulldog (ονομα και πραγμα) οι γυναικες ειχαν ελευθερο εισοδο, σε πολλα μαγαζια απαγορευανε στους ανδρες να ανεβουν στις μπαρες, μονο τις γυναικες κλπ. Ολα αυτα φυσικα ειχαν ως αποτελεσμα να βλεπουν ολοι τις γυναικες σαν κρεας και να τις χουφτωνουν εκατονταδες χερια οπου και να πηγαιναν.

Ευτυχως υπαρχουν ακομα πολυ ωραια μαγαζια, αλλα σπανιζουν...
Τοτε η τιμη για το ατομο το βραδυ εβγαινε 9-10ε και οπως καταλαβαινετε δεν το αξιζαν καθολου. Δεν απευθυνεται σε καμπερς, παραμονο σε τρεντοκαγκουρες που θελουν να οργιασουν και καλα "εναλλακτικα", οτι πιο απαραδεκτο εχω ζησει.
Κριμα που καταντησε ετσι η Ιος γιατι απο τους γονεις μας ειχαμε ακουσει πολυ ωραια πραγματα και ιδικοτερα για την παραλια του Μυλοποτα η οποια ειναι πλεον νεκρη καθε βραδυ... Ομορφη χωρα, αλλα με μεθυσμενους τουριστες που σπανε μπουκαλια κ βιαζουν κοσμο τι να την κανεις.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2010
Αναχώρηση
12 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7332

Yesterday 8800

Week 42213

Month 121027

All 12626145

Αυτή τη στιγμή online 137 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7332

Yesterday 8800

Week 42213

Month 121027

All 12626145

Αυτή τη στιγμή online 137 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions