Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.7 33 0.5
Hot
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΚΙΝΟΣ 62343
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Τοποθεσία: πολύ καλή. Βρίσκεται περίπου 5' από το λιμάνι με αυτοκίνητο αλλά είναι άνετα προσβάσιμο και με τα πόδια. Η παραλία είναι ακριβώς μπροστά αν και πρέπει να περπατήσεις ένα μονοπατάκι για να φτάσεις.
Εγκαταστάσεις/Σκιά: θα τις έκρινα ως ικανοποιητικές. Ο χώρος του camping χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Στο πάνω που είναι και το μεγαλύτερο υπάρχουν κυρίως τεχνητές σκιές με καλαμωτές και λιγοστά δέντρα που όμως είναι ικανοποιητικές για σκηνές 2-4 ατόμων. Στο κάτω επίπεδο, που έμεινα κι εγώ-αρκετά μικρότερο συγκριτικά με το πάνω, η σκιά ήταν πιο "παχιά" αφού εκτός των καλαμωτών υπήρχαν και δέντρα και δημιουργούσαν ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Οι τουαλέτες, στο κάτω επίπεδο, δε χωρίζονταν σε γυναικείες/ανδρικές, καθαριότητα καλή (δεν μύριζαν), οι ντουζιέρες ευρύχωρες, καθαρές, δυστυχώς στις περισσότερες είχαν σπάσει τα άγκιστρα για να κρεμάσεις τις πετσέτες και έπρεπε να τις αφήσεις απ έξω σε ένα καρεκλάκι, και το ζεστό νερό δεν επαρκούσε τις μέρες με κόσμο. Η κουζίνα ήταν ένα σχετικά μικρός χώρος με δυο ψυγεία, ένα σπιτιού και ένα εστιατορίου, που δεν επαρκούσαν για όλους τους κατασκηνωτές. Επίσης λόγω του μεγέθους δεν ενδεικνυόταν για να μαγειρέψεις το δικό σου φαγητό εκτός και ήταν το πρωινό, ειδικά αν έπεφτες με άλλα άτομα μαζί! Για να είμαι δίκαιος όμως δεν προσπάθησα να μαγειρέψω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά αυτή την εντύπωση μου έκανε όταν πήγα να αφήσω 2 μπουκάλια νερά στο ψυγείο και βρέθηκα με άλλους 3 κατασκηνωτές μέσα στο χώρο. Επίσης υπάρχουν και 2 κτιστές "σκάφες" που μπορείς να ξεπλυνεις λίγο κάποια μικρά ρούχα. Στα αρνητικά ότι δεν υπήρχε χώρος για τροχόσπιτο/τροχοσκηνή. Εν κατακλείδι οι εγκαταστάσεις ήταν παλιές και κατά τη γνώμη μου μία ανακαίνιση κρίνεται αναγκαία.
Παροχές/Προσωπικό: Μετακίνηση από και προς το λιμάνι. Στο εστιατόριο μπορεί κανείς να φάει πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό. Άποψη έχω μόνο για το πρωινό, οπότε έχουμε και λέμε: μπουγάτσα με κρέμα 2,5Ε (καταπληκτική), κρουασάν σοκολάτας 2Ε-με επιφύλαξη η τιμή (καλό), σπανακόπιτα 2,5Ε (ικανοποιητική-εμπορίου), καφές Freddo Esp. 3E (τίμιος), νερό μεγάλο μπουκάλι 1Ε. Ένα βράδυ κάτσαμε να πιούμε μία μπύρα fix 2,5E (330ml). Τις τιμές τις θεωρώ τσιμπημένες αφού είμαι σε camping και ειδικά οι τιμές του καφέ και της μπύρας!!! Επίσης δεν λειτουργεί σαν μινι-μάρκετ αφού οι τιμές είναι τιμές ταβέρνας!! Στο χώρο εντός και εκτός του εστιατορίου υπήρχαν αρκετές θέσεις να φορτίσεις τις ηλεκτρονικές συσκευές/ φουσκώσεις στρώμα. Η εμβέλεια του WiFi περιοριζόταν στο χώρο πέριξ του εστιατορίου. Πλυντήριο: δίνεις τα άπλυτα και στα πλένουν αυτοί, τα παίρνεις είτε αυθημερόν είτε την επομένη. Κόστος: δε χρησιμοποίησα την παροχή. Κατά το check out πλήρωσα με κάρτα. Για το προσωπικό του camping δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί δεν ήρθα σε πολύ επαφή πέρα της αγοράς του πρωινού μου αλλά θα το χαρακτήριζα ως τυπικό και αδιάφορο χωρίς διάθεση για φιλική προσέγγιση με τους κατασκηνωτές (την οποία έχω συναντήσει σε άλλα camping) ίσως εξαίρεση αποτελεί ένας κύριος με άσπρα μαλλιά (ίσως ο γηραιότερος της παρέας). Ένα περιστατικό χαρακτηριστικό είναι: όταν πήγα να φουσκώσω το στρώμα λέει αυτός ο κύριος σε ένα παιδί που εργαζόταν εκεί να με βοηθήσει και η απάντησή του ήταν ότι δε γνωρίζει από αυτά (!!!!!).
Ανακεφαλαιώνοντας, προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία και ως "εύκολος" άνθρωπος, λάτρεις του camping και μαγεμένος από το νησί θα το πρότεινα.
Συνοπτική κριτική: ΙΔΑΝΙΚΟ για λάτρεις του camping, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ με λίγο γκρίνια για τα άτομα που κάνουν από ανάγκη camping, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για άτομα που κάνουν πρώτη φορά (θα σχηματίσουν κακή άποψη για την ιδέα του "camping" και δε νομίζω να το ξανατολμήσουν).
Συβουλή για τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: με λίγο μεράκι και μία σωστή ανακαίνιση θα γίνει ένα στολίδι. Τολμήστε το γιατί το νησί είναι καταπληκτικό και η επένδυσή σας θα ανταμειφθεί!
Ευχαριστώ πολύ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 135

Yesterday 6816

Week 12681

Month 140262

All 12645380

Αυτή τη στιγμή online 457 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 135

Yesterday 6816

Week 12681

Month 140262

All 12645380

Αυτή τη στιγμή online 457 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions