Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.7 33 0.5
Hot
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΚΙΝΟΣ 62343
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.5
Φτάσαμε στο κάμπινγκ της Φολεγάνδρου ως ζευγάρι σε σχετικά high season. Στο καμπινγκ δεν είχε έρθει ακόμα πολύς κόσμος οπότε είχαμε επιλογές όσον αφορά την τοποθεσία και την σκιά σε σχέση με άλλους κατασκηνωτές και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Το προσωπικό του κάμπινγκ ήταν εξυπηρετικό και φιλόξενο και μας βοήθησε σε ό,τι ερωτήσεις είχαμε σχετικά με το νησί και βρίσκεται 5' με τα πόδια από τη θάλασσα.

Παρόλα αυτά, το κάμπινγκ είχε αρκετά αρνητικά. Αρχικά, η καθαριότητα στις κάτω τουαλέτες και ντουζιέρες που πηγαίναμε εμείς, ήταν ελλιπέστατη και με πολλά περιθώρια βελτίωσης, σε εγκαταστάσεις πάρα πολύ παλιές και καθόλου προσεγμένες. Στα περισσότερα ντουζ δεν υπήρχαν γατζάκια να κρεμάσεις την πετσέτα σου διότι ήταν σπασμένα και το ζεστό νερό ανεπαρκές για τον κόσμο που έχει καθώς πετύχαμε μόνο δύο φορές νωρίς το μεσημέρι. Επίσης, οι τουαλέτες δεν χωρίζονται σε γυναικείες και αντρικές αλλά είναι όλες μαζί.

Στο εστιατόριο του κάμπινγκ στο οποίο έχει πρωινό, μεσημεριανό, οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες οι οποίες, ναι μεν είναι ανάλογες του νησιού το οποίο είναι επίσης αρκετά ακριβό, αλλά η ποιότητα του φαγητού δεν είναι ανάλογη της τιμής του. Είναι μια καλή λύση για μία-δύο φορές αλλά σίγουρα όχι για παραπάνω.

Τέλος, δεν διαθέτουν pos, παρόλο που είναι υποχρεωμένοι σαν επιχείρηση, και έτσι δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε με κάρτα όταν φεύγαμε και η απόδειξη κατά το check out είναι κάτι που πρέπει να ζητήσεις αλλιώς δεν σου δίνουν.

Η γενική εντύπωση που μας άφησε το κάμπινγκ δεν ήταν καλή και δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα ούτε θα το συνιστούσα. Η τιμή για την διαμονή (8 το άτομο + 4 σκηνή τη μέρα), παρόλο που δεν είναι υπερβολική σε σχέση με άλλα κάμπινγκ στις κυκλάδες, είναι πολύ για τις παροχές που προσφέρει. Γενικότερα δίνει μια αίσθηση εγκατάλειψης από τους ιδιοκτήτες που εκμεταλλεύονται μεν τις υψηλές τιμές του νησιού δεν προσφέρουν όμως τις κατάλληλες παροχές και ποιότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
03 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
09 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 24

Yesterday 6816

Week 12570

Month 140151

All 12645269

Αυτή τη στιγμή online 189 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 24

Yesterday 6816

Week 12570

Month 140151

All 12645269

Αυτή τη στιγμή online 189 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions