Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.7 33 0.5
Hot
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΚΙΝΟΣ 62324
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
3.5
Φτασαμε στη Φολεγανδρο μεσημερακι και μας περιμενε το βανακι του camping το οποιο μας μετεφερε στο Λιβαδι, 5 λεπτακια με αυτοκινητο γυρω στα 20 με τα ποδια. Το σημειο του camping ειναι λιγακι απομονωμενο καθως δεν υπαρχει τιποτα εκει γυρω και οτι θελαμε να προμηθευτουμε επρεπε να το εχουμε παρει ειτε απο το λιμανι τον Καραβοσταση ειτε απο τη Χωρα.
Η σκια ειναι ανεπαρκης καθως υπαρχουν μονο σποραδικες καλαμιες και καποια σημεια με τεχνιτη σκια και ενα σποτ με δεντρα που χωρανε γυρω στις 7-8 σκηνες. Ευτυχως οταν πηγαμε ηταν σχετικα αδειο και βρηκαμε καλο σημειο να στησουμε, ετσι δεν αντιμετωπησαμε προβλημα.
Οι καθαριοτητα και οι εγκαταστασεις σε τουαλετες και ντουζ εχουν σαφως περιθωρια βελτιωσης καθως καθαριζονται μια δυο φορες τη μερα, και γενικα σου δινει μια αισθηση εγκαταληψης, σπασμενα παραθυρα στα μπανια, πορτες που δεν κλειδωνουν και ζεστο νερο αναλογα την ωρα. Ομως δεν μας ενοχλησε ιδιαιτερα. Το βραδυ ηταν λιγο θεμα γιατι με τον αερα χτυπανε πορτες, τριζουν παραθυρα γενικα ειναι σαν να εχει βγει απο θριλερ το σκηνικο!
Αν ειστε χωρις αυτοκινητο και σας αρεσει το περπατημα η αποσταση λιμανι- camping δεν θα σας φανει προβλημα, αν οχι ειναι καπως κουραστικο και σου δινει μια αισθηση απομονωσης.
Η παραλια εξω απο το camping ειναι ανοργανωτη, οπως ευτυχως και ολες στην Φολεγανδρο με την χαρακτηριστηκη αγρια ομορφια του νησιου.
Μεσα στο camping λειτουργει εστιατοριο με καφε- πρωινα- μεσημεριανο και μπυριτσες, μινι μαρκετ δεν υπαρχει. Οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες και οι μεριδες σχετικα μικρες. Για μια λυση αναγκης ειναι οκ, αλλα γενικα δεν το συνιστω. Τα παιδια ευγενεστατα και πολυ εξυπηρετικα.
Υπαρχει μια σταση λεωφορειου γυρω στα 500 μετρα απο το camping αλλα περνανε μονο 3 δρομολογια μες τη μερα, οποτε αν θελετε να μετακινηθειτε προς αλλα σημεια του νησιου, θα πρεπει να πατε στο λιμανι απο οπου εχει πολυ συχνα δρομολογια.
Οι τιμες μας φανηκαν ακριβουτσικες, για τις παροχες που υπηρχαν 8 ευρω το ατομο + 4 η σκηνη. Την στιγμη της πληρωμης ζητησαμε να πληρωσουμε ενα ποσο με καρτα και απλα ξινισε η υπευθυνη ( ειχαμε ρωτησει πριν αν γινεται και μας ειχαν πει οκ !) συν του οτι δεν μας εκοψε αποδειξη. Η τελευταια αισθηση απο το camping της Φολεγανδρου δεν ηταν και η καλυτερη με λιγα λογια...
Αν δεν εχετε μεγαλες απαιτησεις και θελετε να πατε στην Φολεγανδρο, το camping εκει ειναι μια καλη λυση (συγκριτικα με τις ακριβες γενικα τιμες που παιζουν σε ολο το νησι ) αν ομως επιζητατε ξεκουραστες διακοπες με καποια ανεση ισως δυσκολευτειτε με την κατασταση και τους ρυθμους που επικρατουν στο συγκεκριμενο camping.
Μπορει και να ξαναπηγαιναμε αλλα δεν το συνιστουμε, χρειαζεται σιγουρα καποιες αλλαγες και βελτιωσεις.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
25 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5228

Yesterday 8800

Week 40109

Month 118923

All 12624041

Αυτή τη στιγμή online 272 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5228

Yesterday 8800

Week 40109

Month 118923

All 12624041

Αυτή τη στιγμή online 272 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions