Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.7 33 0.5
Hot
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΚΙΝΟΣ 62357
Κρίμα, γιατί είχε μια χύμα αίσθηση το camping, κάτι που προσωπικά προτιμώ, λες κι έστηνα στην αυλή του σπιτιού κάποιας γιαγιάς ή θείας σε κάποιο χωριό. Μακάρι να το είχαν πιο προσεγμένο! Πήγα τέλος Ιουνίου - αρχές Ιουλίου που δεν είχε και πολύ κόσμο προετοιμασμένη ψυχολογικά απ\'τα σχόλια που διάβασα. Συγκεκριμένα:
1) ΣΚΙΑ : Δύσκολο με τις καλαμωτές
2) ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ : Ακατάλληλες για ψηλούς, εύσωμους και κλειστοφοβικούς. Είμαι μικροκαμωμένη και τα γόνατά μου βρίσκανε στις πόρτες μπροστά και στον τοίχο πλάι. Πιο ευρύχωρες οι τελευταίες πέρα-πέρα. Πόρτες που τις τραβάς να σφηνώσουν για να κλείσουν και τις ανοίγεις με κλωτσιές. Τραβάς καζανάκι και πέφτουν σοβάδες. ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ και με κωλόχαρτο αλλά παρά τα αρωματικά που έχουν κρεμάσει, βρωμάει ο βόθρος. Επίσης δεν υπάρχουν αντρικές-γυναικείες.
3)ΝΤΟΥΣ : Ζεστό νερό μόνο στα καινούρια ντους κάτω από τον χώρο των σκηνών στο ύψος της ταβέρνας (δεν τσέκαρα αν υπάρχουν και καινούριες τουαλέτες εκεί)και καμιά φορά στις τέρμα πάνω. Γενικά οι παλιές ντουζιέρες είναι ίδια φάση με τις τουαλέτες, χαλασμένες πόρτες κτλ.
4)ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ : Μια οικογένεια Βούλγαρων και μερικοί ακόμα, πάρα πολύ καλοί και εξυπηρετικοί.
5)ΤΙΜΕΣ : 5Ε το άτομο, από 1/7 +3Ε η σκηνή. Αμάξι έξω.
Sorry, είπα πολλά αλλά γι αυτό το camping θες οδηγίες προς ναυτιλομένους. Εγώ πέρασα τέλεια γιατί δεν είχε πολύ κόσμο και τώρα που τα θυμόμουν όλα αυτά γελούσα (ίσως αν ήταν Αύγουστος και πολύς κόσμος να είχα άλλη γνώμη) Πάρτε το κι εσείς στην πλάκα γιατί διακοπές είναι, το νησί είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ (αγαπημένες παραλίες ο Άγιος Γεώργιος και τα Βορεινά,η χώρα απίστευτη) και δεν αξίζει να το χάσετε ή να κλειστείτε σε δωμάτιο επειδή το μόνο camping που υπάρχει είναι προϊστορικό. Εγώ έφυγα από\'κει με ένα στραμπουληγμένο πόδι, σημάδια από τα μολυσμένα κουνούπια κι όμως με τις καλύτερες αναμνήσεις!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7198

Yesterday 7279

Week 27023

Month 154604

All 12659722

Αυτή τη στιγμή online 416 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7198

Yesterday 7279

Week 27023

Month 154604

All 12659722

Αυτή τη στιγμή online 416 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions