Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 66 0.5
Hot
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 68162
Καλός χώρος, κακή αντιμετώπιση
(Ενημερώθηκε: 26 Ιουλίου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.5
Το καμπινγκ αν και όχι δίπλα στη θάλασσα, ήταν σε καλή τοποθεσία από την άποψη ότι ήταν κοντά στο λιμάνι των Καταπόλων (κάθοδος σε 10 λεπτά με τα πόδια, για άνοδο δεν θα το σύστηνα) αλλά και στη χώρα (άνοδος με τα πόδια 50 λεπτά αλλά με πολύ ανηφόρα και αέρα καθώς η Χώρα είναι σε ψηλό σημείο).

Αρκετές θέσεις για σκηνές, αρκετή τεχνητή σκιά και γενικά ήσυχο κάμπινγκ.
Είχε πρίζες σε αρκετά σημεία, δίπλα στις σκηνές καθώς και στο εστιατόριο και 1 στις ντουζιέρες.
Τουαλέτες είχε σε διάφορα σημεία ώστε να είναι κοντά σε όλους, και 2 κτήρια με ντουζιέρες. Χαρτί στις τουαλέτες έβρισκες σπάνια, λιγότερο σπάνια και σαπούνι για τα χέρια. Από καθαριότητα ήταν μέτρια, 2 φορές τη μέρα πρέπει να καθάριζαν, αλλά πέσαμε σε περίοδο που δεν είχε πολύ κόσμο οπότε ήταν σχετικά καθαρά, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για Αύγουστο..
Ζεστό νερό είχε τις 5 στις 7 μέρες που ήμουν εκεί, ακόμα και το απόγευμα. Είχε πολλά γκρουπ Γάλλων (σχολεία) οπότε στις ντουζιέρες που ήταν κοντά οι σκηνές τους περίμενες ουρά για να μπεις, στις άλλες όμως ήταν οκ.
Η κουζίνα δεν είχε πολλές παροχές, ούτε ένιωθα ότι έχει καθαριστεί καλά, μόνο χρήση των ψυγείων έκανα κι αυτό από κάποιο σημείο και μετά με δυσκολία καθώς καμιά 20αριά Γάλλοι ήταν όλο το απόγευμα στην κουζίνα έβαζαν μουσική και μαγείρευαν.

Καφέ πήραμε την πρώτη μέρα, δεν ήταν καθόλου καλός και δεν ξαναπήραμε.
Στο εστιατόριο, κατάλογο δεν είχε οπότε ούτε ήξερες τι τιμές είχε και προφανώς σε χρέωνε ό,τι ήθελε ο ίδιος. Απαράδεκτο!!!! Προσωπικά δεν βρήκα το φαγητό αντάξιο της τιμής του. Οπότε μόνο μία μέρα φάγαμε εκεί.

Στο μίνι μάρκετ μετά τις 2 πρώτες μέρες που αγοράζαμε σταθερά τα ίδια προϊόντα, αποφάσισαν να αυξήσουν τις τιμές και όταν τους είπαμε ότι χθες έκαναν πιο λίγο μας είπαν ότι με τη σεζόν αλλάζουν και στο μίνι μάρκετ οι τιμές!!! Ό,τι χρειάζεστε αγοράστε το από τα μίνι μάρκετ στη χώρα, είναι πιο φθηνά.

Όταν πήγαμε να πληρώσουμε στη reception επειδή είχαμε έκπτωση (20% σε φοιτητές και άνεργους), στην τελική τιμή - που προφανώς είχαμε υπολογίσει και μόνοι μας και ξέραμε πόσο είναι - έκανε μια στρογγυλοποίηση ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ (!!!), λες και εμείς δεν θα το καταλαβαίναμε!!!

Επίσης, όταν φεύγαμε ρωτήσαμε αν θα κατέβαιναν καθόλου προς Κατάπολα με το βαν για να μας κατεβάσουν με τις βαλίτσες και μας ειρωνεύτηκαν μεταξύ τους σχολιάζοντας και γέλασαν........ Με αποτέλεσμα να κατέβουμε στο λιμάνι με τα πόδια μες τον ήλιο με τις βαλίτσες... Το ότι εμείς επιλέξαμε να μείνουμε εκεί, τους σεβαστήκαμε όσο καιρό μέναμε στο χώρο τους, το ότι είμασταν πελάτες τους, ξεχάστηκε γιατί φεύγαμε και είχαμε ήδη πληρώσει προφανώς.....

Γενικά μας έδωσαν την εντύπωση ότι μας είχαν στο μάτι γιατί δεν τρώγαμε στο εστιατόριο τους και σταματήσαμε να ψωνίζουμε από εκεί......

Οπότε αν και ο χωρος γενικά ήταν καλός, υπήρχε κακή αντιμετώπιση από τον κόσμο που δουλεύει εκεί.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
16 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
23 Ιουλίου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2004

Yesterday 8800

Week 36885

Month 115699

All 12620817

Αυτή τη στιγμή online 209 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2004

Yesterday 8800

Week 36885

Month 115699

All 12620817

Αυτή τη στιγμή online 209 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions