Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 71 0.5
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 70960
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Φτάσαμε στο κάμπινγκ της Αιγιάλης κατά σύμπτωση αφού είχαμε σχεδιάσει να μείνουμε στο κάμπινγκ Καστάνης στα Κατάπολα. Αυτό δεν έγινε γιατί εκεί δεν μας εξυπηρέτησαν (δείτε προηγούμενη ανάρτηση μου και κριτική για το κάμπινγκ Καστάνης) και τελικά καταλήξαμε να στήσουμε στην Αιγιάλη ενώ δεν είχαμε καμία πληροφορία για το συγκεκριμένο κάμπινγκ. Το κάμπινγκ ήταν πολύ καλό, το κλίμα ήταν πολύ φιλικό τόσο ανάμεσα στους υπόλοιπους κατασκηνωτές όσο και του προσωπικού που εργαζόταν εκεί, οι άνθρωποι του κάμπινγκ ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί και γενικά όλα συνηγορούσαν στο να έχουμε μία πάρα πολύ ευχάριστη διαμονή.
Ο χώρος του κάμπινγκ ήταν αρκετά μεγάλος με μέρη όπου υπήρχαν καλαμωτές για σκίαση αλλά και άλλα όπου υπήρχαν μόνο δέντρα, τα οποία όμως πρόσφεραν πολύ ικανοποιητική σκιά. Η ταβέρνα του κάμπινγκ είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία τόσο στα πρωινά όσο και για φαγητό αφού λειτουργούσε και για εξωτερικούς επισκέπτες ως εστιατόριο, σε πολύ λογικές τιμές (2 άτομα τρώγαμε σαλάτα και δύο κυρίως πιάτα με 20 ευρώ).
Οι τουαλέτες και τα ντούς καθαρίζονταν πολύ συχνά (ανά 2 περίπου ώρες τις ώρες αιχμής) και τα βρίσκαμε πάντα καθαρά). Ζεστό νερό υπήρχε πάντοτε ό,τι ώρα και να χρησιμοποιούσαμε το ντους. Σαπούνι υπήρχε σε όλες τις τουαλέτες.
Το κάμπινγκ βρίσκεται σε άριστη τοποθεσία για κάποιον που δεν έχει αυτοκίνητο αφού σε απόσταση τριών λεπτών με τα πόδια βρίσκεται η παραλία της Αιγιάλης με τα δύο πασίγνωστα beach bar και λίγο παρακάτω σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται η παραλία της Λεβρωσού και η Ψιλή Άμμος. Επίσης ακριβώς στην είσοδο του κάμπινγκ υπήρχε στάση του λεωφορείου για Χώρα και για το υπέροχο χωριό Θολάρια.
Το βράδυ υπήρχε πάντα φύλακας, ο οποίος καθόταν στην είσοδο του κάμπινγκ και επιτηρούσε τον χώρο και ορισμένες φορές ζητούσε πάντα ευγενικά από παρέες νεαρών που επέστρεφαν από βραδινή διασκέδαση να μιλούν χαμηλόφωνα.
Τέλος, το μίνι μάρκετ μέσα στο κάμπινγκ δεν λειτουργούσε αλλά αυτό νομίζω ότι δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα αφού όλα τα μαγαζιά της Αιγιάλης βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής.
Γενικά μείναμε πολύ ικανοποιημένες από το κάμπινγκ αυτό, μας άρεσε πάρα πολύ τόσο η Αμοργός όσο και το κάμπινγκ της Αιγιάλης και σίγουρα θα ξαναπάμε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Γ.Κ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
14 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
23 Αυγούστου 2016
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 10 Σεπτεμβρίου, 2016

Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη κριτική σας.
Χαιρόμαστε που σας προσφέραμε μια τόσο όμορφη διαμονή. Το ότι αισθανθήκατε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον για εμάς είναι πολύ σημαντικό.
Ο χώρος μας όντως περιβάλλεται από πολλά δέντρα και καλαμωτές και έτσι υπάρχει αρκετή σκιά αλλά και η αίσθηση της φύσης. Η καθαριότητα και η παροχή ζεστού νερού είναι από τα βασικότερα και έτσι μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένη και σε αυτό το κομμάτι της διαμονής σας. Η τοποθεσία μας είναι σύμφωνα και με άλλους πελάτες βολική και χαιρόμαστε που έχετε την ίδια άποψη. Από τα σχόλια σας βλέπουμε ότι περάσατε και όμορφες στιγμές στο εστιατόριο μας το οποίο φροντίζει πάντα να υπάρχει καλό φαγητό με ντόπια προϊόντα και προσιτές τιμές. Ο φύλακας και αυτός με τη σειρά του πάντα ευγενικά φροντίζει να υπάρχει ηρεμία και ασφάλεια στο χώρο μας. Αναμένουμε για την επόμενη επίσκεψη σας!!
Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του camping!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2748

Yesterday 6816

Week 15294

Month 142875

All 12647993

Αυτή τη στιγμή online 304 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2748

Yesterday 6816

Week 15294

Month 142875

All 12647993

Αυτή τη στιγμή online 304 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions