Ένα πολύ ωραιο καμπιγκ με καθαρες τουαλετες και ντουζ, εστιατοριο με ποικιλια σε φαγητα, μεγαλες μεριδες, και καλες τιμες. Επισης, υπηρχε μινι μαρκετ, λιγο ελλειπες ομως. Ειχε σκιες και δροσια και η θεα πολύ ομορφη από το καφε- εστιατοριο. Τα βραδια ειχε ησυχια.
Η κοντινοτερη παραλια ηθελε κανα μισαωρο περπατημα αλλα ειχες τη δυνατοτητα λεωφορειου το οποιο σταματουσε εξω από τα καμπιγκ και ειχε συχνα δρομολογια όχι μονο για τη κοντινοτερη παραλια αλλα κ για άλλες του νησιου.
Το ιντερνετ με χαλασε λιγο γιατι δεν επιανε πουθενα αλλου εκτος από το καφε. Εκει φορτιζαμε και ολοι τα κινητα. Eπισης, το καμπιγκ ειχε κουζινα και ψυγειο.
Τελος, υπηρχε βανακι του καμπιγκ και από και προς το Λιμανι. Ευγενεστατοι ολοι οι υπαλληλοι του καμπιγκ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!