Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 66 0.5
Hot
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 68163
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.0
Είμαι camper τα τελευταία 15 χρόνια κι έχω πάει σε πολλές εγκαταστάσεις. Για το camping Καστάνη, έχω να πώ τα καλύτερα. Θα σας πώ τι θυμάμαι από το καλοκαίρι (τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου) του 2008 που το είχα επισκεφτεί (στα ξεκινήματά του δηλαδή) και δε νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά.

Καθαριόητα: Θα δανειστώ τα λόγια ενός μικροφοβικού φίλου που είχε έρθει μαζί μου τα οποία ήταν "Ρε μα**κα, είναι πιο καθαρά κι από το σπίτι μου"

Οργάνωση - Εξυπηρέτηση: Το camping το λειτουργεί ουσιαστικά μια οικογένεια, με 4 παιδιά (και μια μικρότερη που ακόμα πάει σχολείο αν δε κάνω λάθος). Το κάθε παιδί έχει μια αρμοδιότητα. Μεταφορά, υποδοχή, κουζίνα, μπαρ. Όλοι είναι πολύ εξυπηρετικοί. Να ζητήσετε από τη μικρότερη αδερφή εκ των τεσσάρων να σας φτιάξει γλυκό, είναι χρυσοχέρα όπως και η μεγαλύτερη στα γεύματα. Ζητήστε και μεταφορά από και προς το λιμάνι, θα σας εξυπηρετήσουν αν μπορούν.

Εγκαταστάσεις: Όταν είχα πάει το 2008, δεν είχε γίνει ακόμα η προέκταση της σκιάς. Οι θέσεις δεν είναι πάρα πολλές, κάτι που βοηθάει στην καθαριότητα. Τώρα, αν έχει γίνει η προέκταση ή όχι δε γνωρίζω. Επίσης υπάρχουν και τύπου μπανγκαλόου (ξύλινες τριγωνικές σκηνές) που όμως δε ξέρω τι χωρητικότητα έχουν.
Τουαλέτες είπαμε πεντακάθαρες και ντους, ξεχωριστές για γυναίκες και άντρες. Εστιατόριο φθηνό και καλό (μαγειρεύει η Γεωργία είπαμε).

Τοποθεσία: Ίσως το μόνο μείον του camping. Είναι σε υψόμετρο έξω από τα Κατάπολα, τα οποία δεν έχουν κάτι. Η ζωή καλώς ή κακώς είναι στην Αιγιάλη. Και οι παραλίες πάλι δεν είναι στα κατάπολα. Για όποιον δεν έχει μεταφορικό μέσο είναι ένα μικρό ζόρι, γιατί το ΚΤΕΛ είχε θυμάμαι αραιό πρόγραμμα και όπως σε όλη την Ελλάδα δεν είναι κι ό,τι πιο φθηνό. Όμως το camping της Αιγιάλης είναι απαράδεκτο οπότε μην κάνετε το λάθος να πάτε προς τα εκεί για διαμονή...

Σύνοψη: Από τα καθαρότερα και γενικώς καλύτερα camping των κυκλάδων όσον αφορά φιλοξενία, εγκαταστάσεις, ατμόσφαιρα και παροχές, με μόνο μειονέκτημα για όποιον δεν έχει μεταφορικό μέσο τη τοποθεσία. Όλα αυτά για το έτος 2008, πριν γίνουν οι τελικές πινελιές στο camping. Άν κάποιος γνωρίζει εξελίξεις ας γράψει. Ευχαριστώ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3276

Yesterday 8800

Week 38157

Month 116971

All 12622089

Αυτή τη στιγμή online 199 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3276

Yesterday 8800

Week 38157

Month 116971

All 12622089

Αυτή τη στιγμή online 198 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions