Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 66 0.5
Hot
ΑΜΟΡΓΟΣ & ΑΝΑΦΗ 68161
Εξαρτάται από την περίοδο
Διαβάζοντας αυτά τα σχόλια εδώ καθώς και την άποψη ενός φίλου που βρισκόταν ήδη εκεί, περίμενα πως θα ήταν ένα εξαιρετικό κάμπινγκ. Όμως, αν και γενικά το βρήκα καλό, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι και εξαρτάται απ' την περίοδο που πας.

Την μέρα που φτάσαμε είχαμε την ατυχία να έρθουν δυο γκρουπ με 30 δεκαπεντάχρονα πιτσιρίκια απ' τη Γαλλία (και μάλιστα έτυχε να βρεθούμε ακριβώς δίπλα στο ένα γκρουπ). Η καθαριότητα, για την οποία είχα ακούσει τα καλύτερα, πήγε περίπατο. Η ησυχία το ίδιο, καθώς τα παιδιά χαλάγα τον κόσμο, αν και ήταν πιο ελεγχόμενη καθώς γίνονταν συγκεκριμένες ώρες. Αλλά όσο να ναι δεν είναι ευχάριστο να αναγκάζεσαι να ξυπνάς στις 10 από τη φασαρία ακόμα κι αν έχεις ξενυχτήσει μέχρι τα ξημερώματα...

Όταν φύγανε πέντε μέρες μετά το κάμπινγκ έγινε ξανά ήσυχο και σχετικά καθαρό - οι τουαλέτες καθαρίζονταν καθημερινά, αλλά μη νομίζετε πως έλαμπαν απ' την καθαριότητα.

Στα υπέρ του οι χαμηλές τιμές (5 ευρώ το άτομο και 3 η σκηνή) και το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες είναι αρκετά χαλαροί και δεν κάνουν κανένα έλεγχο. Επίσης έχει ωραία θέα στο λιμάνι ενώ το φαγητό τους είναι καλό (αν και για φαγητό προτείνω Χώρα, όπου πήγαμε ήταν από καλό έως κορυφαίο, δοκιμάστε κυρίως την πιτσαρία).

Το μόνο που μπορεί να είναι αρνητικό για κάποιους είναι η τοποθεσία. Το κάμπινγκ βρίσκεται γύρω στο 1-1.5 χιλιόμετρο μακριά από τα Κατάπολα και 4-5 από τη Χώρα. Χωρίς μεταφορικό μέσο ετοιμαστείτε για άγχος με το ΚΤΕΛ (που περνάει περίπου ανά μία ώρα και λειτουργεί μεταξύ 9.30 και 00.30) ή για ποδαρόδρομο.

Με την ευκαιρία μερικές συμβουλές για τις μετακινήσεις και τις δυνατότητες εξόδου.
Υπάρχει μονοπάτι απ' το οποίο φτάνεις στα Κατάπολα μέσα σε 10-15 λεπτά καθώς και μονοπάτι που βγαίνει στη Χώρα μέσα σε περίπου μισή ώρα. Μην διανοηθείτε να κάνετε τις ίδιες διαδρομές απ' την άσφαλτο, είναι ο διπλάσιος δρόμος. Το μονοπάτι για τα Κατάπολα χρησιμοποιείται από σχετικά αρκετούς και βολεύει καθώς η διαδρομή είναι σύντομη. Το μονοπάτι για Χώρα προσφέρεται αν υπάρχει διάθεση για λίγο περιπέτεια, αλλά δεν είναι κάτι δραματικό. Βολεύει αρκετά αν θες να ξενυχτίσεις στη Χώρα χωρίς να ανησυχείς για το ΚΤΕΛ, αν και έχω την εντύπωση πως είμαι η μόνη από όλο το κάμπινγκ που το χρησιμοποιούσα. Αυτά τα μονοπάτια, ιδίως το δεύτερο, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά και πρέπει να ρωτήσετε κάποιον μόνιμο κάτοικο για να σας προσανατολίσει. Αλλά σε κάθε περίπτωση η καλύτερη λύση είναι μεταφορικό μέσο.
Για βραδινή έξοδο ξεχάστε τα Κατάπολα, ουσιαστικά έχουν μόνο 2 μαγαζιά. Προσφέρονται μόνο για κάνα καφέ ή φαγητό (όμως το φαγητό της Χώρας είναι ασύγκριτα καλύτερο). Για νυχτερινή ζωή δοκιμάστε τη Χώρα ή την Αιγιάλη.
Το νησί γενικά γαμάει και έχει, ας πούμε, "εναλλακτικό" κόσμο. Ιδανικό ανεξάρτητα αν πας με παρέα που θέλει λίγο βαβούρα ή με ζευγάρι. Επίσης είναι το μόνο νησί στις Κυκλάδες που έχει πράσινο.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8337

Yesterday 7350

Week 34418

Month 113232

All 12618350

Αυτή τη στιγμή online 197 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8337

Yesterday 7350

Week 34418

Month 113232

All 12618350

Αυτή τη στιγμή online 197 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions