Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 41 0.5
Hot
ΧΑΝΙΑ & ΡΕΘΥΜΝΟ 82219
(Ενημερώθηκε: 04 Σεπτεμβρίου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
ΘΕΤΙΚΑ:

Η τοποθεσία πράγματι είναι ιδανική. Μια υπέροχη παραλία ακριβώς μπροστά στο κάμπινγκ με αμμουδιά και καθαρά νερά. Σκιές καλές, κάτω από κέδρους και άλλα δέντρα, κάτω από τεχνητή σκιά,κλπ.
Το μπαράκι - ταβέρνα με πολύ εξυπηρετικό και πρόσχαρο προσωπικό, νόστιμα φαγητά (αν και με αρκετή αναμονή συνήθως) και πολύ ωραία μουσική! Μου έκανε εντύπωση πόσο καλαμπούριζαν τα παιδιά και μεταξύ τους και με τους εργαζόμενους στην κουζίνα.
Ενα ακόμα θετικό είναι ότι έχει μια μικρή αλλά επαρκή παιδική χαρά κοντά στην ταβέρνα και τα παιδιά χόρτασαν παιχνίδι!!
----------------------------------------------------

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

1) Τουαλέτες-μπάνια :
το κυρίως κτίριο έχει μόλις 2 ντουζ στο ανδρών και 2 ντουζ στο γυναικών +1 για ΑΜΕΑ . Υπάρχουν και 3 προκατ wc+ντουζ που δεν διαχωρίζει αν είναι αντρών ή γυναικών. Εκτός από την αναμονή, μού έτυχε μια φορά παγωμένο νερό στις 10 το βράδυ και άλλη μια καθόλου νερό! Αρκετές φορές δεν είχε σαπούνι στους νιπτήρες. Καθαριότητα μέτρια.

2) Κοινόχρηστη κουζίνα:
πολύ-πολύ μικρός ο χώρος με τα ψυγεία και τους νεροχύτες με αποτέλεσμα να μη χωράμε το μεσημέρι. Κατάψυξη έχει μόνο την κατάψυξη ενός οικιακού παλιού ψυγείου (στο σπίτι του ο καθένας έχει πιο μεγάλη να φανταστείτε) ! Τραγικό για καλοκαίρι με γεμάτο κάμπινγκ!
Τα ψυγεία είναι 2 διπλά αλλά επειδή δεν υπάρχει οργάνωση και είναι όλα χύμα μέσα, υπάρχουν τρόφιμα χαλασμένα από κάποιους που έχουν φύγει και βρωμάνε κυριολεκτικά! Τα δικά μου τα είχα μέσα σε ισοθερμικό στο κάτω μέρος του ψυγείου και όταν το έβγαζα έσταζε απέξω από ζουμιά, χυμένα γάλατα, κλπ. Το έβαλα σε 4 σακούλες σκουπιδιών όταν φύγαμε γιατί από τη βρώμα δεν στεκόσουνα στο αυτοκίνητο! Επίσης, όταν μια στο τόσο κάνουν κάποια εκκαθάριση στο ψυγείο, για να διαπιστώσουν αν είναι κάτι χαλασμένο, ανοίγουν τα μπωλ με τα φαγητά και τα μυρίζουν!!!!! Φοβερό σύστημα!
Εννοείται ότι τα ψυγεία ήταν ασφυκτικά γεμάτα, μιας και όταν είναι το κάμπινγκ γεμάτο, δεν επαρκούν! Και από το άνοιξε-κλείσε συνέχεια δεν είχαν και καλή ψύξη (το βούτυρο πχ. ήταν τελείως μαλακό!)
Στους νεροχύτες υπήρχαν κατσαρόλες-μπωλ με υπολείμματα φαγητών άπλυτα για 3 μέρες!! Γενικώς η κουζίνα ήταν χάλια!
Πέρα από το μεγάλο θέμα της καθαριότητας,δεν υπάρχει ούτε μια πρίζα στους χώρους της κουζίνας (για να αλέσεις σε μούλτι φαγητό πχ) και επίσης δεν υπάρχουν πιάτα και κουταλοπίρουνα οπότε καλό είναι να έχετε. Οι εστίες είναι γκαζιού.

3) Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι κυκλοφορούσαν αρκετά σκυλάκια ελεύθερα με αποτέλεσμα α) να κατουράνε σε σκηνές, β) να έρχονται και στον δικό μας που ήταν με λουρί και να αρχίζει η μανούρα! Και άντε να τα χωρίσεις!

Σε γενικές γραμμές περάσαμε αρκετά καλά, παρόλο που ήταν τελείως γεμάτο, και αν βελτιωθούν αυτά τα θέματα σε μπάνια και κυρίως στην κουζίνα, θα είναι από τα καλύτερα κάμπινγκ ειδικά για οικογένειες!


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
26 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3815

Yesterday 8800

Week 38696

Month 117510

All 12622628

Αυτή τη στιγμή online 184 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3815

Yesterday 8800

Week 38696

Month 117510

All 12622628

Αυτή τη στιγμή online 184 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions