Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 14 0.5
Hot
ΧΑΝΙΑ & ΡΕΘΥΜΝΟ 33887
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.5
Λοιπόν πήγα στο κάμπινγκ πέρυσι αρχές Αυγούστου και μπορώ να πω οτι έμεινα πολυ ευχαριστημένη. Θα αρχίσω με τα αρνητικά: 1) η κουζινα η κοινοχρηστη ηταν πολυ αφημενη και βρώμικη βεβαια φταινε και αυτοί που την χρησιμοποιήσαν και την άφησαν σε αυτό το χάλι μετα που κανείς δνε καθαρισε 2) είναι κάπου στο 1χμ μακριά απο την Παλαιόχωρα οπότε η πας με τα παιδια (εμεις ετσι κυρίως κινούμασταν) είτε νοικιάζεις ποδήλατο (εχει παρα πολλα στην Παλαιοχωρα). 3) δεν έχει μίνι μάρκετ 4) η παραλια απο κατω εχει πετρες κατι που εγω προσωπικα λατρεψα γτ δεν παταγε κανείς και ειμασταν μονοι μας εγω και η παρέα μου.
Περνάω στα θετικά 1) εχει πολυ χωρο να στήσεις όπου θες δλδ μπορεις ανετα να βρεις σκια και να εισαι και καπως απομονωμένος. Εγω ειχα παει high seson και ηταν πολυ πολυ ήσυχα χωρις πολυ κόσμο. 2) οι ιδιοκτητες ειναι υπέροχοι πολυ φιλικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν σε οτι χρειαστεί 3) το εστιατοριο ηταν φθηνό και τα φαγητα ηταν πεντανονστιμα και σπιτικά και ειδικα οι σαλατες που με 4 ευρω ερχοταν μια γαβάθα σαλάτα που ανετα ετρωγαν 3 ατομα 3) στην παραλια ειχε αφησει ο ανηψιος (νομιζω) του ιδιοκτητη 2 κανό τα οποια μπορουσες να χρησιμοποιησεις οποτε ηθελες :) 4) εμεις με τα ποδια πηγαμε γυαλισκαρι που ειναι υπεροχη παραλια! επίσης απο παλαιοχωρα ξεκιναν καραβακια για ελαφονησι γαυδο κτλ 5) οι τουαλλετες και τα ντουζ αν και λιγες ηταν παντα πεντακαθαρες με χαρτι υγειας και σαπουνι.

Γενικοτερα θα ξαναπήγαινα άνετα φυση και ηρεμια. αα ανεβηκαμε και πεζοπορια στο βουναλακι πανω απ το καμπινγκ που εχει τελεια θεα προς την παλαιοχωρα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 3564

Yesterday 7350

Week 29645

Month 108459

All 12613577

Αυτή τη στιγμή online 184 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3564

Yesterday 7350

Week 29645

Month 108459

All 12613577

Αυτή τη στιγμή online 183 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions