Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 20 0.5
ΧΑΝΙΑ & ΡΕΘΥΜΝΟ 37551
Παράδεισος? Είστε σίγουροι?
Διάβαζα τα σχόλιά σας και πήγαινα να βρω τον παράδεισο. Μόλις όμως έφτασα σκέφτηκα... ήρθα στην κόλαση. Αυτό που αντίκρισα ήταν ένας αχταρμάς από σκηνές, αυτοκίνητα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα (RVs). Πάνε οι ελπίδες μου για ησυχία και ηρεμία. Βρίσκω ένα μέρος, βάζω τη σκηνή μου και πάμε για μπάνιο. Όταν επιστρέψαμε από την πίσω πλευρά της σκηνής κάποιος πάρκαρε το αυτοκίνητό του στους 10 πόντους και από την μπροστινή είχε έρθει ένα θηριώδες RV που μας έπνιγε. Επίσης η ατμόσφαιρα βρώμαγε κατρουλίλα (ανακαλύψαμε αργότερα γιατί). Βεβαίως τα μαζέψαμε και μετακινηθήκαμε σε μία άκρη, όπου πρακτικά δεν μπορούσαν να περνάνε αυτοκίνητα δίπλα από το κεφάλι μας. Το άλλο πρωί (και κάθε πρωί) ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του μαρτυρίου. Από 8 και μετά άρχισαν να φωνάζουν παιδάκια, γονείς να φωνάζουν στα παιδάκια, πόρτες αυτοκινήτων να ανοιγοκλείνουν, μοτοσυκλέτες να παίρνουν μπροστά. Κολάση! Η κατάσταση ήταν τόσο τραγική από θέμα φασαρίας, που πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που κάνω κάμπινγκ, έψαχνα φαρμακείο για να αγοράσω οτασπίδες
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι υποκειμενικές κρίσεις και να μην ενοχλούν μια οικογένεια, αλλά για ζευγάρια και εργαζόμενους που ήρθαν να ξεκουραστούν και να ηρεμίσουν είναι απαγορευτικά.

Ας δούμε με αντικειμενικά κριτήρια τα αρνητικά:
- Το κάμπινγκ παρόλο που μπορεί να δεχτεί αρκετό κόσμο, έχει μόνο 6 τουαλέτες και 6 ντουζιέρες. Στην πράξη δεν συναντήσαμε κάπου συνωστισμό. Αλλά αυτές καθαρίζονται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την ημέρα, οπότε λόγω αυξημένης χρήσης δεν αντέχουν επαρκώς καθαρές ούτε για μία ώρα. Πολύς κόσμος γκρίνιαζε για τη βρωμιά στις τουαλέτες, κυρίως το βράδυ και νωρίς το πρωί.
- Το σημείο που τα RVs αδειάζουν τις χημικές τουαλέτες τους είναι τοποθετημένο καταμεσής στο χώρο της κατασκήνωσης. Έχετε πλησιάσει ποτέ βρώμικη χημική τουαλέτα? Έτσι βρωμάει κάθε βράδυ ο κεντρικός χώρος.
- Το μίνι μάρκετ είναι πολύ ακριβό. Για παράδειγμα το γιαούρτι Total το είχε 1.70€ (Στο Κουτσουνάρι κόστιζε 1.30€).
- Το κοινόχρηστο ψυγείο είναι ένα ανέκδοτο. Καλύτερα να λέγαν ότι δεν έχουν. Είναι ένα παλιό (πολύ παλιό) μεσαίου μεγέθους οικιακό ψυγείο μέσα στη βρωμιά και τίγκα στον πάγο. Ούτε η πόρτα του δεν έμενε κλειστή. Και φυσικά ήταν μονίμως γεμάτο.

Ας δούμε τα θετικά:
- Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό.
- Η ταβέρνα είναι εξαιρετική. Καταπληκτικό φαγητό και καλές τιμές.
- Η σκιά είναι φυσική από πλατάνια, που χαρίζουν δροσιά.
- Υπάρχουν τραπεζάκια, καρέκλες και πρίζες σε διάφορα σημεία για κοινή χρήση.

Το πρόγραμμά μας έλεγε να κάτσουμε εκεί 5 βραδιές και αντέξαμε μόλις τρεις :eek:
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 3
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1587

Yesterday 6816

Week 14133

Month 141714

All 12646832

Αυτή τη στιγμή online 229 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1587

Yesterday 6816

Week 14133

Month 141714

All 12646832

Αυτή τη στιγμή online 230 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions