Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 90 0.5
ΕΥΒΟΙΑ 146558
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
4.0
Είχαμε μείνει πριν από λίγο καιρό στο Club Agia Anna, στα δωμάτια που έχει και είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Έτσι είπαμε να δοκιμάσουμε και την διαμονή στο camping για ένα ολιγοήμερο Σεπτεμβριάτικο break.
Οι εντυπώσεις μας λοιπόν δεν άλλαξαν.
Κατ'αρχήν, πρέπει να τονιστεί ότι το μέρος έχει ξεκάθαρη στόχευση σε οικογένειες με παιδιά για τις οποίες είναι ο τέλειος προορισμός. Και αυτό λόγω του εκπληκτικού animation team που κρατάει απασχολημένα τα παιδιά (με πολύ ωραίες δραστηριότητες) σχεδόν ολόκληρη την ημέρα. Οι γονείς μάλλον θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για άρνηση των παιδιών να ξεκολλήσουν από τον χώρο του camping. Και βέβαια, υπάρχουν συμπληρωματικά και δραστηριότητες για τα μεγάλα παιδιά (γονείς), οι οποίες δημιουργούν ένα ωραίο κλιμα γενικότερα.
Έχω ακούσει ότι στην top-season γίνεται ο κακός χαμός, αλλά πάντως στις αρχές Σεπτέμβρη ήταν πολύ ωραία και άνετα.
Στη συνέχεια, η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη και το camping μέσα σε πολύ πράσινο, έχει καλές σκιές (ψηλά δέντρα που υποβοηθούνται από καλαμωτές). Ένα αρνητικό για κάποιους (ιδίως για όσουν πηγαίνουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές), ότι δεν είναι δίπλα στην παραλία και ότι για να φτάσεις σε αυτήν πρέπει να διασχίσεις τον δρόμο. Για εμάς που πήγαμε για λίγες μέρες, δεν μας ενόχλησε αυτό, καθώς όπως προείπα δεν μετακινηθήκαμε και πολύ (λόγω των παιδικών δραστηριοτήτων).
Το επόμενο σημαντικό για εμάς θέμα, η καθαριότητα σε wc και μπάνια ήταν υποδειγματική και δεν βρήκαμε ποτέ βρώμικους κοινόχρηστους χώρους. Επίσης, τα μπάνια είχαν ζεστό νερό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που το χρειαστήκαμε.
Όσον αφορά άλλες παροχές, έχει βέβαια και mini-market και εστιατόριο και bar. Το φαγητό το βρήκαμε αρκετά καλό και σε λογικές τιμές. Ο καφές από την άλλη (3 ευρώ), μάλλον θα έλεγα ότι είναι ακριβός.
Γενικά, φαίνεται σε όλες τις δραστηριότητες να υπάρχει καλή οργάνωση και φαίνεται ότι το προσέχουν. Για παράδειγμα, όλος ο τεράστιος χώρος του camping είναι γεμάτος κάδους για σκουπίδια και υπάρχει συχνός έλεγχος ώστε να αδειάζουν μόλις αυτοί γεμίσουν.
Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανά (το έχουμε υποσχεθεί άλλωστε στα πιτσιρίκια), είτε στις αρχές είτε στα τέλη καλοκαιριού.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για οικογένειες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Σεπτεμβρίου 2013
Αναχώρηση
08 Σεπτεμβρίου 2013
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 5418

Yesterday 7206

Week 23502

Month 157571

All 12483595

Αυτή τη στιγμή online 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5418

Yesterday 7206

Week 23502

Month 157571

All 12483595

Αυτή τη στιγμή online 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions