Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 5 0.5
ΕΥΒΟΙΑ 40077
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Το κάμπινγκ είναι σε πολύ ωραία θέση στις Αλυκές Δροσιάς. Φτάσαμε το απόγευμα της Παρασκευής και ο υπεύθυνος ( ο Δημήτρης) μας οδήγησε στη θέση που μας είχε κρατήσει, όπου είχαμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε 5 θέσεις και να στήσουμε όπου θέλουμε. Δεν είχε πολύ κόσμο κάποια τροχόσπιτα και λίγες σκηνές περισσότερο οικογένειες με παιδιά. (το Σάββατο εμφανίστηκαν και παρέες με σκηνές).
Οι τουαλέτες πολύ καθαρές και οι ντουζιέρες επίσης. Ξεχωριστά δωμάτια ντουζ και τουαλετών ανδρών-γυναικών (δεν έχει χαρτί οπότε φροντίστε αναλόγως), ζεστό νερό μέχρι αργα. Κουζίνα με ψυγείο και καταψύκτες σε ανοιχτό χώρο, κάτι σαν βεράντα κτηρίου. Δεν είχε ψύκτες με κρύο νερό, έπρεπε να αγοράσουμε από το μπαρ.
Η παραλία είναι δίπλα και έχει ξαπλώστρες και ομπρέλες του κάμπινγκ δωρεάν ( καφές 3,50 ευρώ, μπαγκέτα κοτόπουλο 3,5 ευρώ, νεράκι μαζί με το καφέ χωρίς χρέωση). Ελεύθερο wiFi στη παραλία και στο μπαρ-πισίνα-παιδότοπο. Η Πισίνα είναι διακοσμητική, αλλά έχει δίπλα το παιδότοπο που μπορούν να απασχολούνται τα παιδιά. Οι τιμές πολύ καλές και η ποιότητα του φαγητού επίσης. Η εξυπηρέτηση και στο εστιατόριο και στη παραλία, ήταν εξαιρετική, και γρήγορη. Γενικώς μείναμε με πολύ καλές εντυπώσεις.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι το Σάββατο είχαν δεξίωση γάμου και αναγκαστήκαμε να φύγουμε το απόγευμα για Χαλκίδα, γιατί δεν μπορούσαμε να κάτσουμε, και ο παιδότοπος δεν λειτούργησε. Θα το εκτιμούσα περισσότερο εάν μας είχαν ενημερώσει για την δεξίωση όταν κάναμε την κράτηση. Εκτός του ότι δεν μπορούσαμε να μείνουμε, (γιατι εκτός από το μπαρ δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο), όταν επιστρέψαμε στις 12:15 το βράδυ η ζωντανή μουσική ήταν αρκετά ενοχλητική και παρέμεινε ενοχλητικά δυνατή για αρκετή ώρα...... Φαντάζομαι ότι για κάποιον που πηγαίνει για μια εβδομάδα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, για εμάς όμως, που πήγαμε να ξεκουραστούμε ένα Σ/Κ μας χάλασε το βράδυ. Βεβαίως ο υπεύθυνος (ο Δημήτρης) ήταν ευγενέστατος και δεν μας χρέωσε τη δεύτερη νύχτα σε ένδειξη καλής θέλησης και επαγγελματισμού, παρόλα αυτά θα προτιμούσα να είχα ενημερωθεί για τη δεξίωση όταν έκανα την κράτηση ( 3 ημέρες πριν).

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Ιουλίου 2012
Αναχώρηση
22 Ιουλίου 2012
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8341

Yesterday 7279

Week 28166

Month 155747

All 12660865

Αυτή τη στιγμή online 373 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8340

Yesterday 7279

Week 28165

Month 155746

All 12660864

Αυτή τη στιγμή online 373 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions