Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 15 0.5
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 27797
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Στο συγκεκριμένο camping έμεινα για ένα Σαββατοκύριακο μαζί με τα πιτσιρίκια στα μέσα Οκτώβρη. Εντάξει, δεν είναι και η αντιπροσωπευτικότερη περίοδος για διακοπές, αλλά είναι υπέροχα. Τιμές... άπαιχτες. Χώρος... όλο το camping δικό σου. Καθαριότητα και άπλα.
Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό σε μέγεθος κάμπινγκ με βασικές παροχές που βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Ηγουμενίτσας και Πλαταριάς.
- Η παραλία καλή, με βοτσαλάκι, αλλά μικρή σε μήκος και πλάτος. Φαντάζομαι το καλοκαίρι με περισσότερο κόσμο θα γεμίζει εύκολα.
- Σκιές αρκετές. Με καλή διαρρύθμιση για την τοποθέτηση σκηνών. Το κάμπινγκ είναι αμφιθεατρικά διαμορφωμένο με μεγάλες οριζόντιες πεζούλες. Η τακτική των ιδιοκτητών είναι σκηνές πάνω, τροχόσπιτα κάτω, κάμπερ στο τελευταίο πεζούλι πριν την παραλία. Και αυτό είναι καλό, γιατί τα κάμπερ δεν σου κλείνουν τη θέα για τη θάλασσα.
Μοναδική ένσταση έχω για τις πεζούλες που βρίσκονται ψηλά στο κάμπινγκ, μιας και αυτές βρίσκονται σχετικά κοντά στον δρόμο. Μερικές φορές, κυρίως όταν ανεβαίνουν την ανηφόρα νταλίκες, ο ήχος γίνεται ενοχλητικόςλ
- Εστιατόριο καλό. Καλό φαγητό και τιμές αρκετά καλές σε σχέση με άλλα κάμπινγκ.
- Μίνι μάρκετ καλό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως ο ο ιδιοκτήτης. Παρόλο που ήταν Κυριακή 7.30, μέσα Οκτώβρη (τέλος σεζόν), με κρύο και ελάχιστο κόσμο στο κάμπινγκ, αυτός ήταν εκεί στο μάρκετ και είχε γάλα, και ολόφρεσκα αρτοποιήματα!!!
- Τουαλέτες. Φαίνονταν να είναι ικανές στον αριθμό. Η περίοδος που πήγα δεν είναι η αντιπροσωπευτικότερη μιας και υπήρχε ελάχιστος κόσμος, κυρίως καμπεράδες, και τα πάντα ήταν πεντακάθαρα. Κάποιες τουαλέτες ήταν σχετικά παλιές κατασκευές (χωρίς κάτι το επιλήψιμο), ενώ σε κάποιες άλλες είχε γίνει ανακαίνιση.
Η ρυμοτομία των τουαλετών νιπτήρων είναι ιδιαίτερη. Βρίσκονται σε τρια μικρά κτήρια στο κέντρο του κάμπινγκ. Ωστόσο είναι δύσκολο να προσανατολιστείς μεταξύ ντουζιερών, νιπτήρων, τουαλετών, κουζινών, ψυγείων... Χρειάζεται κάποια εξοικίωση. Μοναδική ένσταση η εγγύτητα των τουαλετών με κάποιους χώρους τοποθέτησης σκηνών. Καλό είναι να αποφύγετε να στήσετε στην πεζούλα ακριβώς πάνω από τις τουαλέτες.
- Τιμές προσιτές (αλλά πήγα... Οκτώβριο)!
Θα ξαναπάω οπωσδήποτε το ερχόμενο καλοκαίρι του 2012 για να δω πώς είναι και με κόσμο.
Συμπερασματικά:
Μικρό κάμπινγκ, με τις βασικές παροχές. Επαγγελματικό προσωπικό. Καλή θάλασσα με μικρή παραλία. Χαλαροί τόνοι.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7314

Yesterday 7350

Week 33395

Month 112209

All 12617327

Αυτή τη στιγμή online 175 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7314

Yesterday 7350

Week 33395

Month 112209

All 12617327

Αυτή τη στιγμή online 175 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions