Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 14 0.5
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 48697
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Στο συγκεκριμένο camping είναι η δεύτερη χρονιά που θα πάμε φέτος, η πρώτη ήταν πρόπερσι & είχαμε ενθουσιαστεί. Για εμένα είναι από τα καλύτερα που έχω πάει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη & σίγουρα σε ένα camping δεν ψάχνω χλιδή, αν έψαχνα κάτι τέτοιο θα πήγαινα σε resort!
Γενικά: Όντως οι τουαλέτες είναι παλιές, πάντως κρατιούνται υψηλά στάνταρντς καθαριότητας. Από σκιά είναι λίγο risky, την πρώτη φορά που είχαμε πάει 15αύγουστο δεν είχαμε βρει πολύ καλή θέση. Για εμένα το ότι οι θέσεις δεν είναι σαφώς διαχωρισμένες & δεν είμαστε σα στρατιωτάκια είναι καλό, ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος ελαιώνας που στήνεις όπου θέλεις (ή όπου βρεις).
Μεγάλο ατού η ιδιωτική παραλία, από μπάνιο το πρωί αν δε θες να κουνηθείς για να πας Σύβοτα ή αλλού, μέχρι για φωτιές & άραγμα το βράδυ.
Τα φαγητά της ταβέρνας (σπιτικά - πας, τα βλεπεις στα ταψιά & διαλέγεις) ήταν σα φαγητό μαμάς...(και η μαμά μου μαγειρεύει πολύ καλά!!!). Μείον πριν 2 χρόνια οι σφήκες που δε μας άφηναν σε ησυχία, αλλά αυτά από χρονιά σε χρονιά αλλάζουν.
Γενικό πόρισμα: Αν κάποιος ψάχνει πλήρη οργάνωση ή τουριστοκατάσταση φάσης πλήρους οργανωμένου κάμπινγκ, ας μην το προτιμήσει. Υπάρχουν στα Σύβοτα αρκετά τέτοιου είδους κάμπινγκ. Αν πάλι ψάχνει χαλάρωση, ηρεμία & μια πιο χύμα κατάσταση, είναι νομόιζω το ιδανικό! Απόδειξη ότι είναι η μόνη χρονιά που θα πάμε για δεύτερη φορά στο ίδιο μέρος (και το κάμπινγκ βοήθησε πολύ σε αυτό!).

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3984

Yesterday 8800

Week 38865

Month 117679

All 12622797

Αυτή τη στιγμή online 223 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3984

Yesterday 8800

Week 38865

Month 117679

All 12622797

Αυτή τη στιγμή online 223 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions