Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 21 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 39238
Σκιές, σκιές, σκιές και σκιές!
(Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου, 2022)
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Το κάμπινγκ βρίσκεται στην παραλία δίπλα από την Καστροσυκιά (μετά το "Πήδημα Κυράς" ). Ο δρόμος είναι βατός μέχρι το κάμπινγκ εάν είσαι με Ι.Χ.. Εάν ωστόσο επιλέξεις να πας με τροχόσπιτο μάλλον θα δυσκολευτείς σε κάποια σημεία (ωστόσο από ότι είδα ο ιδιοκτήτης είναι προθυμος να βοηθήσει τέτοιες παράξενες ρυμουλκήσεις κλπ.).

Οι Θέσεις: Πρέπει να είναι ίσως ένα από τα πλέον σκιερά κάμπινγκ που έχω μείνει. Παρότι έχει ελιές, αυτές είναι πολύ ψηλές και σε συνδυσμό με αρκετά δέντρα κέδρων (στις μπροστινές θέσεις κυρίως), κάποια διασπαρτα πεύκα και ευκάλυπτους, προσφέρει πολύ σκιερές θέσεις (δε γίνεται να μη βρεις θέση που να χει σκιά να εκμεταλευτείς). Μπορείς να κλείσεις θέση αλλά όχι συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, λόγο της θέσης του κάμπινγκ και των δέντρων, νομιζω δε θα αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα

Οι Παροχές:

-Ταβέρνα: Υπάρχει ένα εστιατόριο με σχετικά καλές τιμές - όχι τις χαμηλότερες αλλά δε σε τσούζει πολύ... Λειτουργεί 3 ώρες το μεσημέρι και πάλι μετά το βράδυ από τις 7 ή 8 νομίζω μέχρι τις 11:00... Μπορείς να πάρεις και φαγητό "take away" στη σκηνή αν θες. Από το εστιατόριο μπορείς να πάρεις καφέ, κάποιο ποτό, παγωτά και μπύρες/νερά/αναψυκτικά.

-Μπάνια-Τουαλέτες: Έχει τοποθετημένα μπανια σε 3-4 σημεία μέσα στο κάμπινγκ με ειδικό χώρο για ντους για ΑΜΕΑ. Για οικονομία νερού οι μπαταρίες λειτουργούν με κουμπί (εκτός από τα μπανια κοντά στα ψυγεία) που πατάς και τρέχει το νερό για κάποιο διαστημα 20-30 δευτερόλεπτα και πατώντας το ανα τακτα χρονικά διαστήματα έχεις συνεχή ροή. Δυστυχώς σε κάποια ντους αυτό είχε χαλάσει και έπρεπε (Αδυνατο) να κρατας το κουμπί με το ενα χερι πατημένο και με το άλλο να πλένεσαι. Υποθέτω ότι απλώς δεν είχαν ενημερωθεί οι ιθύνοντες για να το διορθώσουν (δεν πιστεύω να το αγνόησαν αν τους αναφέρθηκε). Οι τουαλέτες καθαρίζονταν τακτικά μεσα στη μέρα και εάν συνδυάσεις και τη σωστή συμπεριφορά των κατασκηνωτών, νομίζω ότι διατηρούνταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Μειονέκτημα το ότι δεν υπήρχε σαπούνι στις σαπουνοθήκες στο μπάνιο (τουλάχιστον για ενα πλύσιμο χεριών πρέπει να υπάρχιε πάντα σαπούνι). Επίσης, για να κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό πρέπει να πας νωρίς στα ντους (6-7 το απόγευμα) γιατί από ότι φαίνεται το boiler δεν ήταν αρκετό να καλύψει τους κατασκηνωτές ή κάτι θέμα είχε και δεν προλάβαινε (!) να ζεστάνει το νερό έστω και πιο αργά το βράδυ.

-Μινι Μάρκετ : Δε διαθέτει μινι-μάρκετ. Πρέπει να μετακινηθείς στο διπλανό χωριό (2-3 χλμ) ή στο Κανάλι στον Χασάκη που έχει τα πάντα ή Πρέβεζα για LIDL-AB-Σκλαβενίτη κλπ. Κρέατα εμείς πήραμε από το ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ (12 χλμ) που έχει τα πάντα σε νωπά κρέατα αλλά και take away της ώρας κλπ.. Κάθε πρωί ερχόταν φούρναρης (η μάλλον... φουρνάρισσα, η Χρυσή ) με βανάκι για ψωμι, μπουγάτσες, ντονατς, κρουσαν, γάλα κλπ. (από 8:30 μέχρι 9:30)

-Ψυγεία: Έχει τρία ψυγεία βιτρινα (όπως του περιπτέρου) και μία βούτα παγωτών. Στα ψυγεία (και μπράβο για αυτό) σου δίνουν ένα κουτί με το νούμερο της θέσης σου και έχεις εκεί μέσα τα πράγματα σου χωρίς να γίνεται το μπάχαλο που έχουν άλλα καμπινγκ (σε άλλα βλέπεις χύμα πράγματα στα ψυγεία, γάλατα να τρέχουν, φρούτα να στάζουν κλπ κλπ.). Εδώ, λόγω των κουτιών ήταν εξαιρετική η κατάσταση. Στον καταψύκτη επικρατούσε λίγο πανικός αλλά ήταν οριακά αρκετός για το πλήθος των κατασκηνωτών τον 15αύγουστο. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει να παγώσει νερό ή τρόφιμα από το ανοιξε-κλείσε όλη μέρα.

-Κάδοι σκουπιδιών: Υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών στην είσοδο του κάμπινγκ μόνο. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στο κάμπινγκ άλλοι μικρότεροι κάδοι για να γίνεται "μεταφόρτωση" από αυτούς στους κεντρικούς. Πρέπει τα σκουπίδια να τα πηγαίνεις στους κάδους της εισόδου. Επίσης, δεν υπάρχουν κάδοι στην παραλία. Ωστόσο, λόγω της πολύ καλής συμπεριφοράς των κατασκηνωτών... η παραλία ήταν πεντακάθαρη απο σκουπίδια και το κάμπινγκ επίσης. Και αυτό οφείλεις να το αναγνωρίσεις (στους ίδιους μας τους εαυτούς).

Παραλία: Η παραλία αμμουδερή στο πίσω μέρος με πολύ μικρά πετραδάκια στο μπροστινό που βαθαίνει σχετικά γρήγορα. Κυμματώδης τις περισσότερες ώρες της ημέρας (όταν φρεσκάρει ειδικά από το μεσημέρι). Τα πράγματα μας (ορισμένα) τα αφήναμε στην παραλία (ομπρέλα, καρεκλάκια κλπ) χωρίς να τα πειράξει κανείς.

Πάρκινγκ: Υπάρχει δυνατότητα να έχεις το αμάξι σου "μπάστακα" δίπλα σου (ανάλογα φυσικά τη θέση) ή να το αφήσεις εκτός κάμπινγκ (υπάρχει πλευρά του κάμπινγκ "εκτός θέσεων" που όμως είναι πολύ κοντά σε αρκετές θέσεις αν θες να το αφήσεις.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ: Ευγενέστατοι, χωρίς κλασσικές επάρσεις και ύφος ότι "μας ανήκει το κάμπινγκ". Εξαιρετικοί άνθρωποι και πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου ζητήσαμε!

Ιδιοκτήτες: Η πρώτη συζήτηση με την Ελίνα έδειξε ότι ήταν πρόθυμη να βοηθήσει στο βαθμό που είναι εφικτό και να ακούσει τις παραξενιές που έχεις. Δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει όλες, αλλά θα προσπαθήσει. Εμείς αυτό εισπράξαμε και όταν ζητήσαμε να μετακινηθούμε λόγω της βροχής που μας "επληξε" ένα απόγευμα. Πρόθυμα μας υπέδειξε άλλες ελεύθερες θέσεις και καταλήξαμε να έχουμε το πιο "σκανδαλώδες μπαλκόνι του κάμπινγκ" κατά το φίλο Γεώργιο από την "Gang του Bang του Camp" (inside joke). Θα τη βρείτε στο εστιατόριο να σερβίρει, να τιμολογεί, να υποδέχεται κατασκηνωτές, να οδηγεί στις θέσεις, να ελέγχει καθαριότητες κλπ. Μπράβο Ελίνα... και καλό κουράγιο.

Καλό θα είναι να ξέρει, όποιος επιλέγει την Ηπειρο για κάμπινγκ ότι.... ήπειρος είναι... θα ρίξει και καμιά βροχή (κι εμείς φάγαμε 2 μέρες). Συνεπώς, να επιλέξει θέση όταν πάει στο κάμπινγκ έχοντας κατά νου ότι μπορεί και να βρέξει (ας δει κλίσεις στις θέσεις, τι μπορεί να έχει πρόχειρο για να σκεπάσει κουζινάκια, πολύπριζα κλπ.).

------------- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ -----------------
1) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΥΓΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ (2) ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ή έστω να έχουμε π.χ. 1 μεγάλο κι 1 μικρό)

2) ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

3) ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ "ΚΟΥΜΠΙΩΝ" ΣΤΑ ΝΤΟΥΣ

Καλή αντάμωση το 2023!!!!!


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 515

Yesterday 7236

Week 25835

Month 159904

All 12485928

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 515

Yesterday 7236

Week 25835

Month 159904

All 12485928

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions