Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 21 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 39351
Καλό λόγω θέσης αλλά με λίγη προσπάθεια μπορεί να γίνει super
(Ενημερώθηκε: 13 Αυγούστου, 2013)
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
Αρκετά καλό camping το οποίο βασίζεται στην πολύ καλή τοποθεσία του.
Ξεκινώντας από τα θετικά πρέπει να πω ότι είναι δίπλα σε πολύ ωραία παραλία και με αρκετές και καλές θέσεις με σκιά. Πολύ καλό το γεγονός (ειδικά για όσους έχουμε παιδιά) ότι η παραλία ξεκινάει μέσα από το camping, δεν μεσολαβεί δηλαδή δρόμος ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, μία καλή ιδιαιτερότητα σε σχέση με άλλα campings είναι ότι οι θέσεις για τους μόνιμους πελάτες με τα τροχόσπιτα είναι στα ορεινά σημεία του camping ενώ οι θέσεις κοντά στην παραλία είναι για τους περιστασιακούς κατασκηνωτές. Αν μάλιστα πιάσεις θέση δίπλα στην παραλία (όπως είχαμε την τύχη να κάνουμε εμείς), έχεις και πολύ ωραία θέα και ωραία δροσιά όλη την ημέρα.
Η θάλασσα είναι λίγο βαθιά (γεγονός που μπορεί να προβληματίσει λίγο τα μικρά παιδιά) και τουλάχιστον φέτος ήταν ζεστή και μπορούσες να βουτήξεις άνετα μέχρι αργά το βράδυ.
Και προχωράμε στα αρνητικά.
Πρώτο και βασικότερο. Οι τουαλέτες και τα μπάνια ήταν συχνά (όχι πάντα) βρώμικα. Επίσης είναι κακοσυντηρημένα. Και σε αυτό το σημείο είναι που εξοργίστηκα γιατί δεν θέλει πολλά το camping για να ανέβει κατηγορία και να γίνει πολύ καλό. Πόσο κόστος και πόση προσπάθεια χρειάζεται για να βάλεις τα συρτάκια που έχουν φύγει από τις πόρτες των μπάνιων; Πόσο δύσκολο είναι να βάλεις νέα γαντζάκια στα μπάνια για να μπορεί κανείς να κρεμάσει τα ρούχα του και νέες σαπουνιέρες; Απλά πράγματα που όμως λείπανε. Επίσης, ο τρόπος παροχής του νερού στα ντους, όπου πατώντας ένα κουμπί είχες νερό για 15 δευτερόλεπτα περίπου, είναι βασανιστικός (όπως έχει αναφερθεί και από άλλον επισκέπτη), αφού αν ήθελες να σαπουνιστείς και να ξεβγαλθείς (πολυτέλειες) ... μαρτύριο!
Και πάμε στις λοιπές παροχές.
Βρίσκω σημαντική την έλλειψη ενός ψύκτη για την παροχή κρύου νερού. Τα ψυγεία όμως ήταν επαρκή και με καλή ψύξη.
Επίσης, βρίσκω ακατανόητη την έλλειψη mini-market (για το ίδιο το camping εννοώ, καθώς θεωρώ το mini-market σε ένα camping σίγουρα λεφτά (γάλα, είδη πρωινού, είδη καθαριότητας, τσιγάρα)). Τέλος πάντων, προσωπικά δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα η επίσκεψη στα κοντινά mini-markets, αλλά νομίζω είναι ενδεικτική της νοοτροπίας.
Ο φούρναρης πάντως που ερχόταν κάθε πρωί είχε καλό ψωμί και λοιπά φαγώσιμα (τυρόπιτες, κουλούρια)
Η ταβέρνα του camping είναι συμπαθητική ως χώρος, αλλά το φαγητο δεν μας ενθουσίασε, μάλλον μέτριο θα το χαρακτήριζα, οι τιμές δε μάλλον λίγο τσιμπημένες, ενώ δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με το service. Κάθε Παρασκευή δε, είχε ζωντανή μουσική, η οποία φαντάζομαι για τις κοντινές σκηνές πρέπει να ήταν λίγο ενοχλητική, καθώς η μουσική ήταν τσίτα περίπου μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα.
Όσο για το μπαρ, εκεί που βρίσκεται, μάλλον είναι χαντακωμένο, δεν νομίζω ότι μπορεί να μαζέψει κόσμο. Απορώ γιατί δεν αξιοποιούν ένα μικρό παρατημένο μπαράκι που υπάρχει στην άκρη του camping, δίπλα στην παραλία, το οποίο πιστεύω θα μπορούσε να γίνει πολύ hot spot. (μπυρίτσες, μουσικούλα reggae ή ότι άλλο, ταβλάκι, κ.λπ.). Αν διαβάζουν οι ιδιοκτήτες, ας το σκεφτούν!
Επίσης, είχε παιδική χαρά, η οποία θέλει κάποια συντήρηση, αφού κάποια παιχνίδια (τραμπάλα) ήταν λίγο ξεχαρβαλωμένα και επικίνδυνα.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπήρχαν (σχεδόν) πουθενά καλάθια σκουπιδιών, ούτε καν σε χώρους όπως η παιδική χαρά και η παραλία, όπου σίγουρα θα ήταν απαραίτητα.
Τέλος, οι ιδιοκτήτες καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό ήταν φιλικοί και ευγενικοί, αλλά όπως αναφέρει και κάποιος άλλος, και όπως προκύπτει και από όσα ανέφερα παραπάνω, λίγο αδιάφοροι αφού το κάμπινγκ λειτουργεί μια χαρά καθως πουλάνε την φυσική ομορφιά της τοποθεσίας. Είναι κρίμα όμως (και το ξαναλέω, μακάρι να διαβάζουν τις κριτικές) αφού χωρίς πολύ προσπάθεια και χωρίς μεγάλο κόστος θα μπορούσαν να το κάνουν super.
Η ημερήσια χρέωση για πολυήμερη παραμονή (περισσότερες από 10 ημέρες) ήταν πολύ οικονομική αφού είχε επιπρόσθετη έκπτωση 15%. (Εμείς - 2 ενήλικες και 2 παιδιά (την μικρή 5 ετών δεν μας την χρέωσαν), σκηνή & αυτοκίνητο) πληρώναμε κάτι λιγότερο από 21 ευρώ τη βραδιά.
Τελειώνοντας και επειδή το camping για μένα είναι πρωτίστως φύση, παρά τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, θα ξαναπήγαινα και θα χαιρόμουν να έβλεπα βελτίωση σε κάποιες βασικές παροχές (τουαλέτες, μπάνια) που αξίζει να έχει το camping.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
11 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8953

Yesterday 7279

Week 28778

Month 156359

All 12661477

Αυτή τη στιγμή online 340 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8952

Yesterday 7279

Week 28777

Month 156358

All 12661476

Αυτή τη στιγμή online 340 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions