Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 93 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 101491
ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
Πάντα θα υπάρχει η διαφορετικότητα της σκέψης μεταξύ των ανθρώπων σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και αυτό είναι και η κινητήρια δύναμη του πολιτισμού.
Θέλω να προσθέσω και εγώ κάποιους κόκκους άμμου στις κρίσεις και επικρίσεις για το κάμπινγκ Λύχνος και την περιοχή της Πάργας με αφορμή την κριτική που πρόσφατα διάβασα και δημοσιεύτηκε σε αυτόν το ιστότοπο.
Είναι πράγματι (εν αρχή) μια υπέροχη τοποθεσία αυτή, εκπληκτική παραλία, μαγευτική θάλασσα, τοπίο ηρεμίας και γαλήνης που περιστοιχίζεται από έναν εμβληματικό αιωνόβιο ελαιώνα
Αλλά.
Η πρώτη αρνητική εντύπωση μπαίνοντας , η καλύτερα κατεβαίνοντας τον λόφο.
Επάνω στον δημόσιο δρόμο υπάρχουν μπάρες και «δεσμοφύλακες», όλος ο λόφος ανήκει στην εταιρία που διαχειρίζεται το κάμπινγκ.
Τα συγκροτήματα πολυκατοικιών , τα δένδρα, ο δρόμος που κατέρχεται στην παραλία, κάποιοι θεώρησαν ότι όλα είναι ιδιοκτησίας τους και βάλαν «αγκαθωτά συρματοπλέγματα».
Μπαίνοντας μέσα στο κάμπινγκ αναζητήσαμε κατάλυμα βέβαια η διεύθυνση επειδή ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος θέλησε να μας τοποθετήσει στο πυρ το εξώτερο σε κάτι άθλια διαζώματα ψηλά στον λόφο τα οποία τα έχρισαν ως θέσεις κάμπινγκ.
Μετά από πολύ πολύ καθυστέρηση δεδομένου ότι ο χώρος είναι σχετικά μικρός και ο κόσμος αρκετός στριμωχτήκαμε μια μεγάλη παρέα 15 ατόμων στην δεύτερη σειρά από την θάλασσα σε διαμορφωμένες θέσεις οι οποίες στερούνταν παντελώς κάποιας σκιάς.
Στην πρώτη θέση, έτσι είναι η πολιτική αυτού του κάμπινγκ και στο μέρος που είναι έμπροσθεν της θάλασσας δέσποζαν κάτι τεράστια τροχόσπιτα που φυσικά έκλειναν κάθε οπτική με το αλμυρό στοιχείο, οπότε 10 ημέρες είχαμε μπροστά μας γκαζοτενεκέδες αντί για θάλασσα όπως και όλοι οι υπόλοιποι κατασκηνωτές.
Η έλλειψη σκίασης , η έλλειψη οπτικής επαφής με την θάλασσα , η έλλειψη αέρηδων, η υγρασία, αλλά ειδικά ο συνωστισμός μας δημιούργησαν από την πρώτη ημέρα μια κατάσταση πανικού και μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, το κάμπινγκ ήδη ήταν σε ένα εγχείρημα επέκτασης που θα μπορούσε να απαλύνει όλα αυτά τα πράγματα αλλά σε μια εντελώς ατελή και πρόχειρη κατάσταση.
Ο χώρος είναι Εντόνως κοινωνικός .
Καλής ποιότητος συνταξιδευτές που με πολλούς αποκτήσαμε επικοινωνία και σχέση.
Τέλος όλη η περιοχή είναι μία εσωστρεφής και κλειστή ελεγχόμενη αγορά, άνωθεν του κάμπινγκ υπάρχουν δυο μαγαζιά για προμήθειες και μετά ειναι η πόλη της Πάργας
Κακής ποιότητος κηπευτικά αφου με τις τιμές που έχουν μένουν καθήμενα και ζαρώνουν στους παγκους, με τιμές τετραπλάσιες κυριολεκτικά από τον μέσο όρο , ζυμαρικά, κρέατα, όσπρια, όσον αφορά τα φρούτα πρώτη φορά είδα καρπούζι τέτοια εποχή 1,6 ευρώ το κιλό
Έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι ένα ονειρεμένο μέρος και το κάμπινγκ και η Πάργα υπάρχει πάντα όμως ένα αλλά.
Τέλος θέλοντας να κλείσω αυτό το κείμενο ίσως το πιο σημαντικό που μου έμεινε από το 2012 στην περιήγηση μου στην Πάργα είναι το Νεκυομαντείο η Νεκρομαντείο και ο Αχέροντας..
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πάργα συναντάς τα πνεύματα της αρχαίας Ελλάδος είναι εμφανής η μυθολογική και ιστορική σύγχυση που υπάρχει μεταξύ των παροικούντων της περιοχής.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 192

Yesterday 9878

Week 29895

Month 157476

All 12662594

Αυτή τη στιγμή online 467 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 192

Yesterday 9878

Week 29895

Month 157476

All 12662594

Αυτή τη στιγμή online 467 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions