Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 21 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 39325
(Ενημερώθηκε: 02 Αυγούστου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.5
Στο θέμα της καθαριότητας το βρήκα ελειπές. Ίσως επειδή όταν πήγα ήταν φουλ στον κόσμο, πάντως τουαλέτα καθαρή δύσκολα έβρισκα.
Οι τιμές του είναι τσιμπημένες, και στην ταβέρνα το ίδιο. Στην ταβέρνα μάλιστα φέρνει μουσικούς (μπουζούκι- κιθάρα) κάθε Παρασκευή Σάββατο, αν έχεις στήσει κοντά δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς πρίν τελειώσουν.

Από σκιές είναι μια χαρά. Η θάλασσα είναι ακριβώς μπροστά, μια ωραία πεντακάθαρη και ατελείωτη αμμουδιά με λίγο βότσαλο εκεί που σκάει το κύμα.

Αυτό που πρέπει να ξέρει κάποιος που θα επισκευτεί αυτό το κάμπινκ είναι πως η λειτουργία του βασίζεται κατα 80% σε μόνιμους πελάτες, οικογένεις με παιδιά κυρίως, που πηγαίνουν καθε χρόνο σε τροχόσπιτα που τα χουν αφήσει εδώ. Επείδή πήγα σε αρκετά κάμπινκ της περιοχής πριν καταλήξω εδώ, κάπως έτσι μου φάνηκαν και τα υπόλοιπα.

Ένα περιστατικό που μου συνέβει και δε μου άρεσε καθόλου ήταν όταν πήγα στην ταβέρνα και παράγγειλα σουβλάκια.
Έκανε 55 λεπτά να μου τα φέρει!!! Ενώ άλλοι που είχαν έρθει μετά από μένα είχαν ήδη τελειώσει το φαγητό τους εγώ ακόμη περίμενα.
Όταν ρώτησα γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση μου απάντησαν ότι οι άλλοι είναι μόνιμοι εδώ και έχουν παραγγείλει το φαγητό τους από το απόγευμα.
Κατανοώ βεβαίως ότι ένα κατασκηνωτής που μένει καιρό εδώ και ξέρει τον τρόπο λειτουργίας μπορεί να το κάνει αυτό, κανένα πρόβλημα. Αλλά δε θά πρεπει η ταβέρνα να φροντίζει και για αυτούς που δεν έχουν ξανάρθει ή τουλάχιστον να τους ενημερώσει πριν παραγγείλουν;
Για μένα τουλάχιστον είναι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Να προσθέσω ότι όταν τελικώς ήρθαν τα σουβλάκια ήταν άψητα! Και όταν λέω άψητα εννοώ ότι είχαν κανονικό αίμα μέσα, τα καψάλησε απέξω και τα φερε, λες και ήταν φέτα ψωμιού που ήθελα να την πασπαλίσω με βούτυρο :)))
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 3055

Yesterday 7350

Week 29136

Month 107950

All 12613068

Αυτή τη στιγμή online 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3055

Yesterday 7350

Week 29136

Month 107950

All 12613068

Αυτή τη στιγμή online 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions