Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 21 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 39342
(Ενημερώθηκε: 02 Ιανουαρίου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
5.0
Στο συγκεκριμένο camping έμεινα για για 10 ημέρες μέσα Ιουλίου 2011, σε σκηνή με την οικογένεια.
Πρόκειται για ένα μετρίου σε μέγεθος κάμπινγκ με βασικές παροχές που βρίσκεται στο νομό Πρεβέζης. Έχει δύσκολη ως επικίνδυνη πρόσβαση από την εθνική οδό, μιας και υπάρχει μια πινακίδα που είναι αδύνατον να τη δεις, και αν τη δεις εγκαίρως και αποφασίσεις και στρίψεις, ίσως χρειαστεί να κάνεις μπροστά-πίσω στην εθνική οδό παίζοντας τη ζωή σου κορώνα - γράμματα. Για να το επισκεφτείτε, προτιμήστε να μπείτε στο νέο οικισμό της Καστροσυκιάς, αυτό που βρίσκεται πάνω στο λοφάκι, και ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο του οικισμού, πηγαίνοντας βόρεια, θα βρείτε τον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο κάμπινγκ...
Όπως έγραψαν και οι άλλοι, επειδή το κάμπινγκ βρίσκεται αρκετά χαμηλά, και ο δρόμος είναι απότομος, αν έχετε τροχόσπιτο, προτιμήστε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.
Αυτά τα σημαντικά με την πρόσβαση καλό είναι να τα έχετε υπόψιν.
- Η παραλία, απλά τεράστια. Απέεεεεεεεεεεεραντο μήκος. Τεράστιο πλάτος. Γκρίζα άμμος. Μπροστά στη θάλασσα γυρίζει σε βοτσαλάκι και ίσως χρειαστείτε πεδιλάκια. Η θάλασσα καλή, αν και βαθαίνει σχετικά γρήγορα. Αν έχετε πιτσιρίκια και έχει κύμμα, προτιμήστε να πάτε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο στην άλλη πλευρά, στον κόλπο της Καστροσυκιάς που περπατάς και περπατάς και είσαι ακόμα με το γόνατο και άμμος παντού.
- Σκιές αρκετές. Μεγάλο αρνητικό που υπάρχουν ελιές οι οποίες "δάκρυζαν" και έκαναν τη σκηνή και τα απλωμένα ρούχα χάλια. Ευτυχώς δεν ήταν ρετσίνι, και έφευγε το δάκρυ με καλό πλύσιμο, αλλά η σκηνή στο σπίτι ήθελε να στηθεί, να πλυθεί με πίεση, να στεγνώσει, και μετά να συσκευαστεί. Ίσως με κάποια τέντα αν δένονταν στα δέντρα που ήταν άφθονα, τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Αυτό πάντως έκαναν και οι μόνιμοι τροχοσπιτάδες.
- Μέτρια διαρρύθμιση για την τοποθέτηση σκηνών. Κυρίως όπου έβρισκες, με λίγο διαμορφωμένο χώρο.
- Έξω δεν υπήρχε χώρος για πάρκιγκ, και το αυτοκίνητο το έπαιρνες μέσα. Επειδή όμως και μέσα δεν υπήρχε χώρος για αυτοκίνητα, δημιουργούνταν πρόβλημα με την τοποθέτησή τους και κάποιους κατασκηνωτές.
- Υπάρχουν αρκετοί μόνιμοι τροχοσπιτάδες οι οποίοι φαίνεται με τα χρόνια να έχουν αποκτήσει φιλικές σχέσεις. Και αυτό είναι καλό, μιας και φροντίζουν για αρκετούς νέους στο κάμπινγκ, ενώ διοργανώνουν το καλοκαίρι κάθε Σάββατο και παραστάσεις Καραγκιόζη με δικές τους ιστορίες και ατάκες από την καθημερινότητα του Αστερία!!!
- Υπήρχε μικρή παιδική χαρά, με κούνιες, τσουλήθρες και τραμπάλες δίπλα στο εστιατόριο.
- Εστιατόριο Πάρα πολύ καλό. Πολύ καλό φαγητό και τιμές αρκετά καλές σε σχέση με άλλα κάμπινγκ. Κάθε Παρασκευή βράδυ είχε ζωντανή μουσική με γλέντι και διασκέδαση στα... τραπέζια!!!
- Μίνι μάρκετ δεν υπήρχε. Κάθε πρωί όμως κατά τις 9.30 έρχονταν βαν φούρναρη που έφερνε ψωμί, γάλα, αρτοποιήματα, κ.α. Για όλα τα υπόλοιπα, μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητο 5 λεπτά δρόμο στον οικισμό της Καστροσυκιάς για να πάρετε ό,τι θέλετε (εφημερίδες, φρούτα, κρέας, κ.α.). σε καλές τιμές.
- Οι ιδιοκτήτες, πρόσχαροι και ευγενικοί.
- Τουαλέτες. Βρίσκονταν σε αρκετά σημεία του κάμπινγκ, ικανές στον αριθμό και σχετικά καθαρές. Τα σαββατοκύριακα που είχε πολύ κόσμο, χρειάζονταν όμως πιο συχνό καθάρισμα. Η κατασκευή τους ήταν καλή. Μόνη ένσταση αυτά τα αυτόματα συστήματα φωτισμού, που το βραδάκι, αναγκαζόσουν να ανοίξεις την πόρτα του ντους για να ενεργοποιήσεις ξανά το φως...
- Υπήρχε κοινόχρηστη ψησταριά, πλυντήριο με κερματοδέκτη, πλυσταριά, βρύσες για προετοιμασία φαγητού. Ψυγείο για συντήρηση και για κατάψυξη. Δίπλα στις βρύσες για την προετοιμασία του φαγητού μάλιστα υπήρχε και ρεύμα, που μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για φουρνάκι!
- Τιμές πολύ καλές. Με έκπτωση αν επρόκειτο να μείνεις και καθημερινή. Από τα ατού του συγκεκριμένου κάμπινγκ.
- Σε κομβικό σημείο για να επισκεφτεί κανείς τη Νικόπολη, την Πρέβεζα, το Μαντείο, τον Αχέρωντα ποταμό, τα Σύβοτα, την Πάργα.
Από τα κάμπινγκ που θα επισκεφτώ ξανά.
Συμπερασματικά:
Μέτριο σε μέγεθος κάμπινγκ, με τις βασικές παροχές. Πρόσχαρο προσωπικό. Φοβερή θάλασσα με τεράστια παραλία. Χαλαροί τόνοι. Πολύ καλές τιμές. Χρειάζεται λίγη προσοχή στην πρόσβαση και στο θέμα της τοποθέτησης των σκηνών και του δακρύσματος των δέντρων.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3289

Yesterday 5730

Week 9019

Month 136600

All 12641718

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3289

Yesterday 5730

Week 9019

Month 136600

All 12641718

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions