Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 93 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 101486
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Βρεθήκαμε στο "Λύχνο" από τις 16 ως τις 24 Αυγούστου. Ήμασταν δύο ζευγάρια, το ένα με μικρά παιδιά (2 και 4 ετών). Περάσαμε αξέχαστα.

1. Η παραλία: χοντρή άσπρη άμμος, βαθιά, τιρκουάζ, δροσερή θάλασσα σε ένα υπέροχο τοπίο, πλαισιωμένη από κατάφυτες πλαγιές. Η παραλία είναι αρκετά μεγάλη, αν θέλεις να απλώσεις τη δική σου πετσετούλα, μπορείς, αν δε θέλεις, έχει ξαπλώστρες. Υπάρχει οριοθέτηση για τα σκάφη, κι αν τραβάει η ψυχούλα σου καφέ, μπυρίτσα κλπ., το καφέ και το μάρκετ είναι πολύ κοντά.
2. Το κάμπινγκ γενικά: είναι καλά οργανωμένο. Βρίσκεται σε πλαγιά και είναι οργανωμένο σε αναβαθμίδες. Έτσι, σχηματίζονται μικροί δρόμοι (χώμα με ψιλό χαλίκι) με ευρύχωρες θέσεις για σκηνές ή τροχόσπιτα, οριοθετημένες και στεγασμένες με καλαμιές - που δε μαζεύουν μπαμπούρια - και με σκιά από δέντρα και αναρριχώμενα. Το έδαφος οπου στήνουμε είναι επίσης χώμα με ψιλό χαλίκι, άρα σκληρό - πάρτε τα ανάλογα πασσαλάκια. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, και είναι κατηφορικό: για να φτάσεις στην παραλία κατεβαίνεις μια κατηφόρα 20-30 μέτρων, ανάλογα σε ποιο δρόμο έχεις στήσει τη σκηνή σου, την οποία μετά ξαναανεβαίνεις ως ανηφόρα, αλλά δεν είναι δύσκολη. Υπάρχει και η άλλη δυνατότητα: να στήσεις χαμηλά στην πλαγιά, μέσα στα δέντρα, δίπλα στην παραλία, σε στιλ ελεύθερου κάμπινγκ, κάπως μακρύτερα από τις εγκαταστάσεις, χωρίς ρεύμα, πληρώνοντας πολύ λιγότερα υποθέτω. Σου δίνουν και καροτσάκι για να κουβαλήσεις τα πράγματά σου μέχρι εκεί.
Εγκαταστάσεις: στο τέλος κάθε δρόμου, που φανταστείτε ότι έχει μήκος περίπου 30 μέτρα, έχει τουαλέτες, ντουζ και γούρνες για το πλύσιμο των πιάτων. Φτάνουν για όλους, γενικά έχουν ζεστό νερό και καθαρίζονται συχνά. Υπάρχει μίνι μάρκετ αρκετά ενημερωμένο σε τρόφιμα, ποτά και είδη κάμπινγκ, έκλεινε γύρω στις 9:30, κάπως τσουχτερό στις τιμές. Πολύ κοντά στην παραλία και τις σκηνές έχει καφέ-μπαρ-ταβέρνα με καλούτσικο φαγητό, μαγειρεμένα και της ώρας, πίτσες κλπ., και τιμές τσιμπημένες. Υπάρχουν επίσης ψυγεία για τα φαγητά και τους πάγους και πλυντήριο. Τέλος πάντων, για ό,τι χρειαστείτε είναι κοντά και η Πάργα που έχει σχεδόν τα πάντα και μάρκετ που κλείνουν πολύ αργά τη νύχτα.
Προσωπικό: σε γενικές γραμμές ευγενικό και εξυπηρετικό. Καθαρίστριες και αποκομιδή σκουπιδιών σε μόνιμη βάση, ηλεκτρολόγος που ελέγχει τις παροχές και αποκαθιστά τυχόν βλάβες, ρεσεψιόν ευγενέστατη (η κα Γεωργία είναι σωστή επαγγελματίας και πολύ καλό άτομο), το προσωπικό του μάρκετ ήταν ανάλογα με τις διαθέσεις του.
Γενικά ήσυχο κάμπινγκ, χωρίς κάγκουρες. Κάνει για ζευγάρια, για οικογένειες και για παρέες που δε θέλουν να χαλάνε τον κόσμο. Θα ξαναπήγαινα άνετα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 2
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6057

Yesterday 7279

Week 25882

Month 153463

All 12658581

Αυτή τη στιγμή online 396 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6057

Yesterday 7279

Week 25882

Month 153463

All 12658581

Αυτή τη στιγμή online 395 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions