Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 93 0.5
ΠΡΕΒΕΖΑ 101295
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
5.0
Είπα και εγώ να δοκιμάσω αυτό το camping φέτος το καλοκαίρι και τα συναισθήματα είναι πολύ ανάμικτα.
Πολύ ωραία παραλία και τοποθεσία γενικά. Καθαρή θάλασσα και φύση γύρο γύρο και νορμάλ αριθμός ατόμων στην παραλία. Θα μπορούσα να μείνω εκεί ολόκληρο το καλοκαίρι αν κάποια πράγματα δεν μου έσπαγαν τα νεύρα.
Σε αντίθεση με κάποιους που έγραψαν για ησυχία η φασαρία ξεκινούσε νωρίς κατά τις 8 το πρωί όπότε ύπνο δεν ευχαριστήθηκα, με δεδομένο ότι κοιμόμουν αργά μετά τα ποτάκια μου. Κανένας υπεύθυνος του camping δεν φάνηκε να προσπαθεί να συνετίσει τους βάρβαρους που φώναζαν και βλαστημούσαν πρωί –πρωί. Οι τουαλέτες σε γενικές γραμμές καλές (έχω πάει και σε πολύ χειρότερες ). Το εστιατόριο χάλια. Τα πάντα κατεψυγμένα σαν άχυρο πιο ακριβό απο τα άλλα παράκτια εστιατόρια και από εξυπηρέτηση χάλια, ούτε που χαιρετούσαν, ενώ έχουν την πεποίθηση ότι όταν στρώνεις το χάρτινο τραπεζομάντιλο μπορείς να αφήσεις από κάτω τα κατάλοιπα-ψίχουλα του προηγούμενου. Το μίνι μάρκετ καλούτσικο αλλά ελλιπές. Ασυγχώρητο το γεγονός ότι δεν έχουν ψύκτη που να δουλεύει για νερό. Συν της άλλης ούτε πάγο να παγώσουμε μόνοι μας το νερό. Όταν βέβαια τολμάς να ρωτήσεις για κάτι ,η αντίδραση είναι περισσότερο επιθετική παρά εξυπηρετική, γιατί έτσι θέλουμε να τα κάνουμε και αν σας αρέσει και αν όχι να πάτε σε άλλο camping γιατί εμείς έχουμε την πελατεία μας και δε μας νοιάζει τι λετε εσείς.
Τελικά δεν αξίζει γιατί σου βγαίνει ακριβά η διαμονή με το ζόρι και χωρίς απολαβές. Πληρώσαμε 24 € ανά ζευγάρι με σκηνή και αμάξι. Για το αμάξι δεν έχεις επιλογή γιατί αναγκαστικά θα το βάλεις στο parking καθώς αν δεν το βάλεις το αφήνεις κυριολεκτικά στην κορφή του βουνού 2χλμ πάνω από την παραλία, και το parking είναι μακριά απο τις σκηνές. Κρύο νερό δεν έχει , πάγο δεν έχει, εξυπηρέτηση δεν έχει, 2,5 € ο καφές όμως έχει. Αν πεις καμιά κουβέντα μόνο που δεν σε βρίζουν και ο ένας πάνω στον άλλον στο camping.
Δε βαριέστε έχω κατασκηνώσει παντού και δεν με νοιάζουν και πολύ οι λεπτομέρειες. Έχω περάσει τέλεια και στο δημοτικό camping στη Σαμοθράκη που όποιος έχει πάει καταλαβαίνει τι σημαίνει βρόμική τουαλέτα, υπαίθριο μπάνιο, και συνθήκες στρατού αλλά αυτοί ποτέ δεν με έβρισαν, πάντα χαμογελούσαν και πλήρωνα για αυτό που έπαιρνα. Φέτος αντικειμενικά πλήρωνα για το τίποτα. Και όταν στο τέλος εκφράσαμε ,πάντα με ευγένεια ,το παράπονο μας , μας πρότειναν να πάρουμε ένα κουπόνι που για του χρόνου θα μας έδειξαν έκπτωση 10% Σε ποιους σε εμάς που μείναμε εκεί 12 ημέρες 4 ζευγάρια και πληρώσαμε 1150€ χωρίς έκπτωση και μας είπαν ότι αυτοί έχουν την πελατεία τους και δεν τους ένοιαζε τι λέγαμε εμείς.
Πάντως όποιος είναι να πάει εκεί ας το σκεφτεί σοβαρά.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4390

Yesterday 7236

Week 29710

Month 163779

All 12489803

Αυτή τη στιγμή online 242 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4390

Yesterday 7236

Week 29710

Month 163779

All 12489803

Αυτή τη στιγμή online 242 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions