Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 22 0.5
Hot
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 52710
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.0
Επισκεφτηκαμε το Camping Paradise με την γυναίκα μου και τον μικρό σκύλο μας. Με την άφιξη μας μας υποδέχτηκαν οι δυο ιδιοκτήτες με χαμόγελο και μας ξενάγησαν στο χωρο προκειμένου να διαλέξουμε την θέση για να στήσουμε.
Το Camping εινα σίγουρα ένα απο τα καλύτερα που έχουμε επισκεφτεί. Οι θέσεις είναι άνετες και χωρισμένες, παντού υπάρχει ισκιος που στο μεγαλύτερο μέρος του camping ειναι φυσικός απο ελιές και απο άλλα δεντρα που έχουν φυτέψει οι ιδιοκτήτες. Ο χώρος είναι πεντακάθαρος και ιδιαίτερα τακτοποιημένος ενώ τις μέρες που μείναμε εμείς, καθώς το camping αν και peak season δεν ήταν γεμάτο, ειχε και πολυ ήσυχία. Μόνη παραφωνιά σε αυτό ίσως κάποια τοπικά μηχανάκια που κάνουν βόλτες στην περιοχή και ακούγονται αλλα και αυτο απο τις 10:00 έως τις 12:00 μμ.
Οι τουαλέτες πεντακάθαρες και ως επι των πλείστων με ζεστό νερό. Χαρτί και Σαπούνι δεν υπάρχει αλλα εμείς ούτως η άλλος δεν το υπολογίζουμε μιας και έχουμε πάντα μαζί μας οποτε και δεν το μετράμε σαν αρνητικό. Ουτως η άλλος απο τα δεκάδες camping που έχουμε γυρίσει μόνο ένα το είχε σαν παροχή.
Στο camping λειτουργεί ψησταρία (τα ψητα καταπληκτικά) μετά τις 8 και ένα μινι μαρκετ με πολυ βασικά πράγματα (20 μετρα απο την κεντρική είσοδο υπάρχει super market οπότε και εκεί κανένα πρόβλημα.) και υπάρχει και σύνδεση ίντερνετ στην reception αν και λόγο ΟΤΕ δεν είναι ιδιαιτερα σταθερή αλλα την δουλειά σου την κάνεις. Επίσης υπάρχει ψυγείο, καταψύκτης, νεροχύτες για τα πιάτα και τα ρούχα.
Επίσης σε όλες τις θέσεις υπάρχει υποδομη για ρευμα και δεντρα για αιώρες.
Η παραλία του camping δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παραλία αλλα ειναι οκ για μια βουτιά. 10 - 15 λεπτα όμως απο το camping με αυτοκίνητο βρίσκονται πολυ καλές παραλίες για όλα τα γούστα.
Οι τιμές του camping είναι πολυ καλές και όσο πιο πολύ μείνετε τόσο πιο καλή τιμή θα έχετε σε αντίθεση με την πελλοπονησο που διάβασα απο άλλες κριτικές οτι σε γδέρνουν ☺.
Τέλος θα δώσω έμφαση στην φιλοξενία των ιδιοκτητών που έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους για να κάνουν την παραμονή μας ευχάριστη. Πρέπει να είναι οι πιο cool και φιλόξενοι άνθρωποι που έχουμε συναντήσει σε διακοπές.
Καθώς δυστυχώς στις παραλίες του νησιού δεν επιτρέπονται τα ζώα (αρνητικό) κραταγαν κάθε μέρα τον σκύλο μας για να μην είναι μόνος του. Προσωπικά εμεις το εκτιμήσαμε αφάνταστα.
Με την γυναίκα μου το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2012
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1622

Yesterday 6816

Week 14168

Month 141749

All 12646867

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1622

Yesterday 6816

Week 14168

Month 141749

All 12646867

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions