Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 17 0.5
Hot
ΛΕΥΚΑΔΑ 38820
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.5
Επισκεφθηκαμε, με την κοπελα μου, το συγκεκριμενο camping 21-27 Ιουλιου το 2011 και σε γενικες γραμμες μειναμε παρα πολυ ευχαριστημενοι. Δεντρα και σκια υπηρχαν αφθονα στο μεγαλυτερο κομματι του camping. Τις περισσοτερες ωρες επικρατουσε ησυχια, με εξαιρεση την πλευρα του camping που βρισκοταν διπλα στον δρομο και το βραδυ, οπου στο βαθος ακουγοταν μουσικη απο καποια club, χωρις ομως να γινεται ενοχλητικη. Η ιδιοκτητρια και το προσωπικο ηταν εξαιρετικα ευγενικοι και εξυπηρετικοι. Η ιδιοκτητρια μαλιστα μας εκανε και μια αρκετα γενναιοδωρη εκπτωση (9ευρω το ατομο μαζι με το αμαξι). Οι τουαλετες λιγες, αλλα παντα καθαρες. Διεθεταν ακομα και σαπουνι και χαρτι.
Στα αρνητικα συγκατελεγεται η παραλια (αρκετα κοντα στο camping), η οποια ενδεικνυται μονο για windsurfing και ειναι αρκετα κατωτερη απο τις υπολοιπες του νησιου. Επιπλεον, η κουζινα διεθετε ελαχιστο εξοπλισμο. Πιο συγκεκριμενα αποτελουνταν απο 4 νεροχυτες και 2 παγκους. Το ψυγειο μικρο, αλλα για την περιοδο που εμεις επισκεφθηκαμε το camping, ηταν αρκετο για να καλυψει τις αναγκες μας.
Market δεν υπηρχε εντος του camping, αλλα υπηρχε ενα ακριβως απεναντι.
Η Βασιλικη, αυτη καθ'αυτη, διεθετε μια καποια νυχτερινη ζωη, αλλα αρκετα "σαπια" για τα γουστα μας. Γενικοτερα, "επαιζαν" κυριως οικογενειες οπως αλλωστε και σε ολο το νησι.
Το νησι γενικοτερα ηταν πανεμορφο, με καταπληκτικες παραλιες. Απαραιτητη προϋποθεση, ομως, για να το απολαυσει κανεις οπως πρεπει, ειναι το αμαξι.
Συμπερασματικα θα προτειναμε ανεπιφυλακτα το συγκεκριμενο camping, τουλαχιστον για τις ημερομηνιες που το επισκεφθηκαμε εμεις.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4431

Yesterday 8800

Week 39312

Month 118126

All 12623244

Αυτή τη στιγμή online 294 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4431

Yesterday 8800

Week 39312

Month 118126

All 12623244

Αυτή τη στιγμή online 294 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions