Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 7 0.5
ΚΕΡΚΥΡΑ 12154
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.0
Οικονομική και ικανοποιητική λύση για Κέρκυρα αν δεν έχετε συνηθίσει σε πολλές πολυτέλειες. Οι παροχές στο ελάχιστο, με βασικότερη έλλειψη το Μίνι Μάρκετ (το 2016 δεν το άνοιξαν).

Ελάχιστος κόσμο (ακόμα και τον Αύγουστο) για τις τουαλέτες και τις κουζίνες οπότε και ήταν σε καλή κατάσταση αν και δεν είχε ζεστό νερό σε κάποιες ντουζιέρες μιας και δεν τις λειτουργούσαν λόγω έλλειψης κόσμου.

Η ταβέρνα - μπαρ - καφέ δίπλα από την πισίνα σε καλή κατάσταση με καλές τιμές αν και ελάχιστος κόσμος πήγαινε. Η πισίνα καθαρή με πολύ λίγο κόσμο και δωρεάν ξαπλώστρες (σπάνιο για Κέρκυρα).

Άνετο πάρκινγκ μπροστά στην είσοδο αν δεν βαριέστε να περπατάτε και λίγο μπορείτε να γλυτώσετε την χρέωση του αυτοκινήτου.

Χτισμένο αμφιθεατρικά οι υψηλότερες ΒΑ θέσεις έχουν ωραία θέα και σχετική ησυχία μια και είναι μπροστά από αγρό. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτές τα ποντικάκια που κόβουν βόλτες το βράδυ στη γειτονιά (αγρός είναι). Αν πιάσεις φιλίες με τις γάτες του κάμπινγκ λύνεται και αυτό.

Κοντά στην Κέρκυρα (χώρα) και με λεωφορείο σχετικά κοντά και στην Δασιά και στον Ύψο (καλή νυχτερινή ζωή για τρελό - πιτσιρικάδες Ιταλούς κυρίως) και στις παραλίες τους.
Η Κέρκυρα είναι ένα νησί γενικά για να πας να δεις και να κάνεις με πολλές επιλογές οπότε η γεωγραφική θέση του συγκεκριμένου κάμπινγκ βοηθάει και για εξορμήσεις.

Υπάρχουν και κάτι κελιά - δωμάτια προς ενοικίαση σε πολύ οικονομικές τιμές (για Κέρκυρα) αν θέλετε μόνο ύπνο και δεν επιθυμείτε να κουβαλάτε πολλά πράγματα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η έλλειψη κόσμου, ακόμα και τον Αύγουστο, θεωρώ ότι αν δεν κάνουν αλλαγές για να τραβήξουν κόσμο σε συνδυασμό με την έλλειψη παραλίας μπαίνουν σε ρότα για κλείσιμο.

WiFi υπάρχει αλλά πολύ ισχνό σήμα κυρίως κοντά στην ρεσεψιόν. Για ψώνια θα πρέπει να βγείτε έξω. Έδιναν ένα κοινόχρηστο καταψύκτη που ήταν άδειος εκείνη την περίοδο.

Καλή επιλογή για οικονομικές διακοπές στην Κέρκυρα ιδίως αν δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και καλό σημείο για εξορμήσεις. Θα ξαναπήγαινα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
24 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
07 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 5045

Yesterday 7206

Week 23129

Month 157198

All 12483222

Αυτή τη στιγμή online 282 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5045

Yesterday 7206

Week 23129

Month 157198

All 12483222

Αυτή τη στιγμή online 282 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions