Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87729
Aπό τα καλύτερα κάμπινγκ που έχω επισκεφτεί
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Φτάσαμε ξημερώματα Παρασκευής στην Αστυπάλαια και η θέση που είχαμε προκρατήσει μας περίμενε. Παρόλο που ο όγκος των κατασκηνωτών που έφτασε εκείνη τη στιγμή ήταν αρκετά μεγάλος, όλοι έστησαν τις σκηνές τους σχετικά αθόρυβα και η εξυπηρέτηση ήταν μια χαρά (έχει και ηλεκτρική τρόμπα για να φουσκώσετε τα στρώματά σας). Το μόνο παράπονο που έχουμε είναι ότι η θέση που μας είχαν κρατήσει, 8 το πρωί ήταν τίγκα στον ήλιο. Ξυπνήσαμε λοιπόν, πήραμε τη σκηνή μας και μεταφερθήκαμε σε ένα εντελώς σκιερό σημείο (δεν έπιανε ήλιος ούτε 10 λεπτά τη μέρα) και τακτοποιηθήκαμε μια χαρά.
Ξεκινάμε λοιπόν. Ένα κάμπινγκ που σε "κρατάει μέσα". Για χαλάρωση, για φαγητό, για ποτό, για τα πάντα.
Η καθαριότητα στο χώρο, στις τουαλέτες, στην κουζίνα και στην ταβέρνα ήταν α-πι-στευ-τη. Δεν υπήρχε φορά που να πάμε τουαλέτα και να μην είναι πεντακάθαρη, με χαρτί και κρεμοσάπουνο άφθονο.
Με την κουζίνα δεν ασχολήθηκα πολύ, αλλά 2 φορές που την επισκέφτηκα ήταν καθαρή και τακτοποιημένη.
Η ταβέρνα-μπαράκι ήταν το καλύτερο σημείο του κάμπινγκ. Πολύς κόσμος, τα παιδιά που το δουλεύουν σχετικά νεαρής ηλικίας και ωραία τυπάκια, το φαγητό τιμιότατο και νόστιμο, οι τιμές χαμηλές, ο καφές μια χαρά, μπρίζες για να φορτίσεις πάρα πολλές και γενικά κανένα απολύτως παράπονο.
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τις κριτικές πριν πάω για το θόρυβο ήμουν λίγο προβληματισμένη για το τι θα βρω αλλά τα πράγματα είχαν ως εξής. Τα 2 από τα 4 βράδια που μείναμε είχε live βραδιές. Προφανώς ήταν δυνατά για όσους είχαν στήσει δίπλα στην ταβέρνα αλλά κρατούσε μέχρι τις 2 περίπου. Τις άλλες 2 που δεν είχε live η μουσική ήταν σιγότερα. Δεν ενοχλήθηκα ομολογώ (το βράδυ με το ένα live κοιμήθηκα από νωρίς παρόλο που η σκηνή μας ήταν στην οδό "Ελλήνων" σχετικά κοντά στην ταβέρνα δλδ).
Αν ζητήσετε λοιπόν να είστε στην οδό Μορφέα ή στην οδό Ρέκλας ή στην οδό Ονείρων θα είστε μια χαρά ήσυχα. Ίσως βέβαια να βοηθάει και η εποχή που πήγαμε 19-22/8 όπου πολύς κόσμος έφευγε στις 20 και ναι μεν είχε αρκετό κόσμο αλλά δε γινόταν και χαμός. Οπότε προτιμήστε να αποφύγετε το Δεκαπενταύγουστο και θα περάσετε σούπερ.
Μίνι μάρκετ δεν υπάρχει (στη ρεσεψιόν έχει ελάχιστα πράγματα) αλλά έχει σούπερ μάρκετ στην είσοδο της χώρας και βρίσκεις τα πάντα. Η παραλία στο κάμπινγκ δε λέει και πολλά αλλά για μια βουτιά μια χαρά είναι.

Μην τυχόν και δεν πάρετε το καραβάκι για Κουνούπες και Κουτσομύτη(εκεί θα σας συνηστούσα να μείνετε πάνω στο σκάφος γιατί τα νερά βαθιά είναι υπέροχα!) . 15 ευρώ το άτομο έχει και κρατάει 7 ώρες. Ο οδηγός μας επειδή ήταν η πρώτη του χαλαρή μέρα μετά από 2 μήνες μας έκανε δώρο και ένα μισάωρο βουτιά στην Αγία Κυριακή. Αξία ανεκτίμητη!
Το μικρό Στενό και το μπλε Λιμανάκι στις τοπ παραλίες. Λιβάδι μην πάτε αν δεν έχετε μικρά παιδιά.

Αυτά τα λίγα, ελπίζω να βοήθησα τους επόμενους!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3966

Yesterday 7279

Week 23791

Month 151372

All 12656490

Αυτή τη στιγμή online 355 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3966

Yesterday 7279

Week 23791

Month 151372

All 12656490

Αυτή τη στιγμή online 357 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions