Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87554
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
1.0
Πριν φύγω για Αστυπάλαια είχα ενημερωθεί για το τί περίπου να περιμένω, τόσο από το νησί, όσο και απο το κάμπινγκ. Το νησί είναι πάρα πολύ όμορφο με εξαιρετικά νερά και παραλίες και μια χώρα από τις εντυπωσιακότερες που έχω επισκεφτεί. Το νησί θα το κρίνετε ιδίοις όμμασι, εγώ θα μείνω στα του κάμπινγκ το οποίο και δυστυχώς με απογοήτευσε.
Πράγματι, είχα ενημερωθεί από φίλο μου για την έλλειψη ησυχίας στο χώρο οπότε σίγουρα δεν περίμενα ένα ήρεμο κάμπινγκ, κρατούσα δηλαδή μικρό καλάθι, όμως αυτό που εν τέλει είδαμε ήταν άνω ποταμών. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη άφιξή μας στο νησί στις 3 το ξημέρωμα όπου ήμασταν υποχρεμένοι να περιμένουμε γύρω στα 30 άτομα και βάλε για το κάμπινγκ, η μεταφορά μας εκεί με ένα βανάκι το οποίο υποτίθεται μας εξασφάλιζε την ομαλή και γρήγορη(!) μετακίνησή μας ήρθε, πήρε 8 άτομα και οι υπόλοιποι έπρεπε να περιμένουμε να τους αφήσει, να γυρίσει και αφού σπρωχτούμε και είμαστε τυχεροί, να επιβιβαστούμε. Προφανώς και δεν το κάναμε αυτό, τουναντίον χρησιμοποιήσαμε το λεωφορείο, πληρώνοντας 2,5 ευρώ το άτομο.
Λόγω της καθυστερημένης άφιξής μας στο χώρο του κάμπινγκ, οι καλές θέσεις είχαν ήδη 'πιαστεί' με αποτέλεσμα να στήσουμε όπως όπως σε μια κενή θέση που μας υπέδειξαν χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς πού προτιμάμε, ενώ αρκετές από τις υπάρχουσες κενές θέσεις ήταν ρεζερβέ(?). Λογικά θα κατασκηνώναμε σε πολυτελές ρεστοράν και ουχί σε κάμπινγκ. Στο θέμα αυτό πάντως σταθήκαμε τυχεροί γιατί δεν αντιμετωπίσαμε θέμα σκιάς.
Και ύστερα περνάμε στο ζήτημα του club, εεε της καντίνας που λειτουργεί μέσα στο χώρο του κάμπινγκ η οποία μάλλον θεωρεί ότι όσοι επισκέπτονται το εν λόγω κάμπνιγκ, υποχρεούνται να ακολουθούν και ορισμένο πρόγραμμα κατά τη διαμονή τους. Και εξηγώ: Κοιμάσαι υποχρεωτικά μετά τις 4 το πρωί, πίνεις καφέ κατα τις 2 το μεσημέρι και τρώς κατα τις 5 το απόγευμα (για μεσημέρι). Και από τις 12 το βράδυ και μετά κλαμπάρεις, παρτάρεις κλπ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ, ΑΝ ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ κάμπινγκ ή απλά κάνε check-out όπως μας είπε η γλυκύτατη(...) ρεσεψιονιστ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναενοχληθεί τόσο πολύ από το θόρυβο σε καντίνα του κάμπινγκ η οποία λειτουργεί κατά κόρον ως τόπος συνάντησης, πιώματος και ξεσαλώματος πρωτοετών φοιτητών που είπαν να 'το ζήσουν' αγνοώντας ότι κάποια μέτρα πίσω κάποιος μπορεί και να θέλει στη 1 ή στη 2 το πρωί να κοιμηθεί. Κάτι αρκετά παράταιρο στον γενικότερο chill χαρακτήρα του νησιού. Κατανοώ βέβαια ότι οι υπεύθυνοι του κάμπινγκ εκεί ποντάρουν, στο 'σπρώξιμο' μπύρας και στο άραγμα όλου του κάμπινγκ ουσιαστικά εκεί αφού οποιοδήποτε άλλο μέρος με μαγαζιά απέχει όπως σωστά ανέφεραν και άλλοι κάποια χιλιόμετρα. Αυτό δείχνει έλλειψη επαγγελματικότητας και σεβασμού προς το συνόλο των κατασκηνωτών οι οποίοι αντιμετωπίζονται ως κινούμενα πορτοφόλια και όχι ως άνθρωποι που μετά από 10ωρο ταξίδι θέλουν να ξεκουραστούν σε ένα νησί που κατά τα άλλα προσφέρεται για χαλάρωση. Όταν μάλιστα διαμαρτυρήθηκα στη ρεσεψιόν, η αγενής και εριστική ρεσεψιονίστ με ειρωνικότατη διάθεση με ρώτησε αν θέλω αποζημίωση για το θέμα μου αυτό και ότι από το 1983 το κάμπνγκ λειτουργεί έτσι, δηλαδή σαν club που απλά 'στηνεις' και καμιά σκληνούλα απ΄έξω. Κακώς η κοπέλα αυτή εξυπηρετεί τους τουρίστες, είναι κακή στη δουλειά της και σου χαλάει τη διάθεση η οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.
Η διαμονή στο κάμπινγκ μας επηρέασε αρνητικά τη διάθεση, κυρίως γιατί βλέπεις ότι σε ένα νησί που το κάμπινγκ αυτό έχει το μονοπώλιο, απλά δε σε υπολογίζει ούτε σέβεται το δικαίωμά σου να παραπονεθείς, γιατί μάλλον στα 26 σου υποχρεουσαι να πίνεις όλη μέρα, να ξενυχτάς υποχρεωτικά, να ακούς τη συγκεκριμένη μουσική και πάλι υποχρεωτικά και αν διαμαρτυρηθείς, να εισπράξεις την ειρωνία και το απαξιωτικό βλεμμα των υπευθύνων. Κρίμα γιατί το νησί όπως προείπα αξίζει, όπως του αξίζει και ένα καλύτερο κάμπινγκ. Για παρέες 18-20ρηδων είναι μια χαρά λοιπόν, για όοοολους τους άλλους ΜΑΚΡΙΑ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
28 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
01 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 6732

Yesterday 7236

Week 32052

Month 166121

All 12492145

Αυτή τη στιγμή online 1004 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6732

Yesterday 7236

Week 32052

Month 166121

All 12492145

Αυτή τη στιγμή online 1004 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions