Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87547
Αστυπάλευα...!
(Ενημερώθηκε: 26 Απριλίου, 2010)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Επισκέφτηκα το κάμπινγκ αυτό αρχές Αυγούστου 2009 αλλά είχε πολύ κόσμο και πραγματικά το timing που επέλεξα δεν ήταν καλό. Μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό υπό νορμάλ συνθήκες και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται και να ρίξω νερό στο κρασί μου γιατί πραγματικά διάλεξα πολύ άσχημη περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι απέφυγα να γράψω τόσο καιρό για αυτό το λόγο, ότι ενώ γενικά μου άρεσε το κάμπινγκ, την περίοδο που πήγα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Γενικά το κάμπινγκ μέσα μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είχε όμορφο περιβάλλον, με σκιές φυσικές ή με καλαμωτές. Οι χώροι διαχωρισμένοι με καλαμιές και ξύλινους φράχτες και κάτω χώμα, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ αφού δεν βλέπεις πουθενά τσιμέντο. Επίσης μου έκανε εντύπωση η διαρρύθμιση που δεν ήταν τετραγωνισμένη σαν να βρίσκεσαι σε στρατόπεδο αλλά είχε διάφορα ακανόνιστα διαδρομάκια που το κάνουν τον χώρο πιο φυσικό. Τουαλέτες 2 set, ένα παλιό και ένα καινούριο σε μέτρια κατάσταση αλλά ανεκτή. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το μπαρ, μέσα σε καλαμωτές με πολύ reggae ατμόσφαιρα!!! Αυτό που με χάλασε ήταν ότι η παραλία μπροστά στο κάμπινγκ δε λέει για μπάνιο, είναι πάνω στο δρόμο και δεν αξίζει, πρέπει να πας αλλού. Διάβασα άλλες κριτικές για το προσωπικό. Εμένα μου φάνηκε αδιάφορο, δηλαδή δεν ανταλλάξαμε και πολλές κουβέντες και δεν ξέρω αν είναι νέα διεύθυνση ή παλιά και αν είναι καλύτεροι από τους παλιότερους. Μου φάνηκαν οι κλασικοί ιδιοκτήτες κάμπινγκ.

Πάμε τώρα στα παρατράγουδα. Ο κόσμος ήταν πάρα μα πάρα πολύς, είναι απίστευτο πόσος κόσμος μαζεύτηκε. Σκηνές είχανε στήσει παντού, δεν χωρούσαν άλλοι. Κατά τα άλλα οφείλω να πω ότι είχε ωραίο κόσμο το κάμπινγκ. Το χειρότερο όμως δεν αποφεύχθηκε. Μία λοιμώδης ασθένεια χτύπησε για τουλάχιστον 5 μέρες το μισό πληθυσμό του κάμπινγκ. Δεν ξέρω αν ήταν μόνο θέμα του κάμπινγκ ή ολόκληρου του νησιού, γεγονός είναι όμως ότι μέσα στο κάμπινγκ ήταν ιδιαίτερα έντονο. Εμένα ευτυχώς δε με χτύπησε αλλά πολλοί από την παρέα μου ήταν off για 1-2 μέρες. Καλό είναι να μην τύχει σε κανέναν. Γενικά επαναλαμβάνω ότι αν τα ξεχάσω όλα τα παρατράγουδα το μέρος μου άρεσε και θα παρακαλούσα να μας πούνε τη γνώμη τους εδώ πέρα και οι υπόλοιποι της παρέας (και είναι πολλοί). Άντε λοιπόν, γραψτε!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 1410

Yesterday 7236

Week 26730

Month 160799

All 12486823

Αυτή τη στιγμή online 140 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1410

Yesterday 7236

Week 26730

Month 160799

All 12486823

Αυτή τη στιγμή online 140 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions