Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 49 0.5
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΡΠΑΘΟΣ 87543
Απάντηση στο 63
1.Το κάνουν ευγενικά. Όταν η ίδια κατάσταση αντιμετωπίστηκε δυναμικά στην Αιγιάλη όλοι στο φόρουμ έγραψαν για τραμπούκους κλπ.Είναι νομίζω και θέμα δικιά μας παιδείας, σεβασμού κλπ.
2.Έχεις πάει ποτέ κάμπιγκ στις Κυκλάδες 15αύγουστο και να μην είστε ο ένας πάνω στον άλλο;; Τι μου λέτε;Φτάνει ο άλλος στο τελευταίο νησί με λίγα λεφτά και θα του πεις"φύγε!"... Πού θα πάει, δεν υπάρχει τίποτα;! Θα μου πεις είναι και το κέρδος στη μέση. Αυτό το καταλαβαίνω.Είναι φαύλος κύκλος.Γιατί εσύ που έρχεσαι , δέχεσαι να στήσεις τόσο κοντά με τους ήδη διαμένοντες και δεν φεύγεις; Νομίζω ότι οι περισσότεροι, προκειμένου να μείνουν,εκχωρούν, παραβλέπουν...
3. Οι τουαλέτες ήταν, των αντρών τουλάχιστον, πεντακάθαρες. Καθαρίζονταν συχνότατα.Ας μην είμαστε υπερβολικοί για ουρές και τέτοια. Αν όλοι 11.00-12.00 θέλουμε τον καφέ μας τα αυγά μας κλπ φυσιολογικό δεν είναι να περιμένεις 4-5 λεπτά. Ευκαιρία να μιλήσεις και με κανέναν άλλο.
4.Οι ώρες της ρεσεψιόν ήταν υπεραρκετές. Εξάλλου οι ιδιοκτήτες δούλευαν και στο εστιατόριο, αν ήθελες κάτι, είχες την οποιαδήποτε στιγμή κάποιον για να απευθυνθείς.Μη μπερδεύεις τα κάμπιγκ που έχουν και δωμάτια, μπαγκαλόους κλπ, με τα απλά κάμπιγκ που έχουν μόνο σκηνές.Σε κανένα άλλο κάμπιγκ δν έχω βρει τους ιδιοκτήτες να είναι παρόντες όλη τη μέρα.Και... έχω πάει σε πολλά.
4. Ο κόσμος διπλασιάστηκε, επειδή αυτοί που πηγαίνουν το προτείνουν και στους άλλους και απ' ότι βλέπω και εδώ το ψηφίζουν ανάμεσα στα καλύτερα.
5.Έχουμε διαφορετική άποψη!Εγώ περνάω καλά και κάθε χρόνο λίγες μερούλες θα τις ξεκλέψω για να περάσω κι από κει.Επαναλαμβάνω πως δεν είναι και η καλύτερή μου το 15αύγουστο με τόσον κόσμο αλλά πείτε μου ένα κάμπιγκ στις Κυκλάδες, Δωδεκάνησα (κοντά στη θάλασσα) που να μη γίνεται το αδιαχώρητο εκείνες τις μέρες.
Εγώ τόσα χρόνια έχω γνωρίσει τα αδέλφια που το δουλεύουν. Είναι γλυκύτατοι άνθρωποι.Θα στο πουν κι άλλοι.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4987

Yesterday 7206

Week 23071

Month 157140

All 12483164

Αυτή τη στιγμή online 252 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4987

Yesterday 7206

Week 23071

Month 157140

All 12483164

Αυτή τη στιγμή online 252 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions