Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 9 0.5
Hot
ΝΟΤΙΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 44312
Εξαιρετικο, ομως ακριβο
(Ενημερώθηκε: 28 Αυγούστου, 2014)
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
5.0
Δεν εχω "μεινει" ποτε σε αυτο το καμπινγκ με την ενοια του να στησω σκηνη εκει κλπ, απλως κανω διακοπες στο Σουνιο εδω και 16 χρονια και εχω παει απειρες φορες στο συγκεκριμενο καμπινγκ μιας και αρκετοι φιλοι μου μενουν εκει. Εχω παει για να μεινω (σε τροχοσπιτα), για να φαω και για να πιω ποτο στο εστιατοριο και εχω χρησιμοποιησει τις τουαλετες και τις ντουζιερες.

Θετικα:
Σιγουρα ιδανικο καμπινγκ για οικογενειες. Νοικιαζονται χωροι ακομη και με το χρονο οπου μπορεις να στησεις μονιμα τη σκηνη σου η' το τροχοσπιτο σου και να ειναι σαν ενα μικρο εξωχικο. Πολλες οικογενειες μενουν εκει χρονια κ εχουν δημιουργησει μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα.

Αρκετες ντουζιερες και τουαλετες για τον κοσμο που μπορει να αντεξει οι οποιες καθαριζονται συχνα.

Ενα ομορφο. μικρο και ησυχο μπαρ-εστιατοριο, με απλα και φθηνα φαγητα, πολυ καλα σε γευση. Διαθετει μινι μαρκετ οχι με τεραστια ποικιλια προιοντων, αλλα αρκετα ικανοποιητικη. Σε αυτο υπαρχουν και μπριζες οπου πολλοι βαζουν πολυμπριζα, ωστε να μη χρειαστει να ζητησεις ρευμα στο χωρο σου αν πας για λιγες μερες.

Υπαρχει η δυνατοτητα να εχεις ρευμα στο χωρο που εχεις στησει, αλλα εχει επιπλεον χρεωση (σε οσα καμπινγκ εχω παει ομως δεν υπαρχει καθολου αυτη η δυνατοτητα).

ΣΕΒΟΝΤΑΙ τις ωρες ησυχιας. Ακομα κ εμεις οταν ημασταν πιο παιδια και καναμε φασαρια ερχοντουσαν και μας λεγανε να κανουμε ησυχια με το που πηγαινε 12 η' ισως και 2 (δεν θυμαμαι καλα).

Για μενα που μενω εκει και ξερω τις κρυφες ομορφιες αυτου του τοπου η τοποθεσια ειναι τελεια, για αλλους ισως οχι. Σιγουρα το θετικο ειναι πως η παραλια του Ασημακη ειναι σε αποσταση 2 λεπτα μετα ποδια. Ειναι στη μεση μεταξυ της πολης του Λαυριου και του Σουνιου (ναος του Ποσειδωνα). Περναει λεωφορειο ακριβως απ' εξω, αλλα το αμαξι θα βολευε περισσοτερο αν θελεις να πηγαινοερχεσαι στο Λαυριο (εμενα δεν μου αρεσει καθολου σαν μερος).

Αν θελεις να νοικιασεις για μεγαλο χρονικο διαστημα οι θεσεις ειναι οριοθετημενες, αλλιως εισαι πιο χυμα. Δεν εχει ζητηση ομως οποτε παντα θα βρεις χωρο να στησεις (τουλαχιστον μεχρι προ κρισης σπανια το επισκεπτοντουσαν ελληνες για λιγες μερες, κυριως καποια οργανωμενα τουριστων πηγαιναν -καλης ποιοτητας τουριστες-, οι ελληνες που ηταν εκει ηταν κυριως μονιμοι. δεν ξερω αν με την κριση αλλαξε η κατασταση)

Αρνητικα: Αν και ειναι εξαιρετικο, θεωρω πως ειναι αρκετα ακριβο για την τοποθεσια του.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 2164

Yesterday 7350

Week 28245

Month 107059

All 12612177

Αυτή τη στιγμή online 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2164

Yesterday 7350

Week 28245

Month 107059

All 12612177

Αυτή τη στιγμή online 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions