Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 09:50

3 + 1 ιδανικά μέρη για ελεύθερο camping

Γράφτηκε από τον

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί οι στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας που περιμένατε τόσο καιρό. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα και να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας.

Αν εσείς και η παρέα σας είστε ελεύθερα πνεύματα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τις διακοπές δίπλα στη φύση, βρείτε παρακάτω τα ιδανικά μέρη για ελεύθερο camping και απολαύστε κάθε λεπτό από τις διακοπές σας.

Κάτω Κουφονήσι

Κανένα άλλο νησί δεν φημίζεται τόσο για τα καταγάλανα νερά και τις υπέροχες παραλίες του όσο τα Κουφονήσια. Επιλέξτε να στήσετε την σκηνή σας σε κάποιο δροσερό, σκιερό μέρος στο Κάτω Κουφονήσι και είμαστε βέβαιοι πως δεν θα το μετανιώσετε. Στο μέρος αυτό ο χρόνος σταματά και τα πάντα κυλούν σε ήρεμους, χαλαρωτικούς ρυθμούς. Φυσικά δεν μπορείτε να περιμένετε πως το νησί θα διαθέτει πολλά μέρη για νυχτερινή διασκέδαση ή εστιατόρια για να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές κουζίνες, ωστόσο αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια τέτοια δραστηριότητα μπορείτε να μεταφερθείτε με καραβάκι στο Άνω Κουφονήσι. Η απόσταση είναι πολύ μικρή και δεν θα σας κουράσει καθόλου.

Ηρακλειά ελύθερο κάμπινγκ

Ηρακλειά

Βάλτε σε ένα σακίδιο τα είδη camping σας και φύγατε για την Ηρακλειά! Στο πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων μπορείτε να κατασκηνώσετε σε κάποια παραλία με βότσαλο, είτε σε κάποια αμμουδιά, αναλόγως τις προτιμήσεις σας και να απολαμβάνετε την θάλασσα μέρα και νύχτα. Η Ηρακλειά μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα νησιά των Κυκλάδων, ωστόσο έχει τόση φυσική ομορφιά που θα σας ενθουσιάσει. Επισκεπτόμενοι αυτό το μέρος δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις του νησιού όπως η αστακομακαρονάδα και η φάβα. Οι διακοπές εξάλλου θέλουν καλοπέραση!

Αγκίστρι

Μια ανάσα από την Αθήνα βρίσκεται το γραφικό Αγκίστρι, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ελεύθερο camping. Είτε έχετε αρκετές μέρες στην διάθεσή σας, είτε επιθυμείτε να κάνετε μια ολιγοήμερη απόδραση δίπλα στο κύμα, το Αγκίστρι δεν θα σας απογοητεύσει. Τοποθετήστε την σκηνή σας στο κατάλληλο μέρος που να σας εξασφαλίζει μαγευτική θέα στα καταγάλανα νερά των παραλιών του νησιού και περάστε αξέχαστες διακοπές δίπλα στην φύση.

Δονούσα κάμπινγκ

Δονούσα

Τελευταία πρότασή μας το νησί της Δονούσας, κατεξοχήν αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του ελεύθερου camping. Το στοιχείο που κάνει την Δονούσα τόσο αγαπητή σε κάθε ελεύθερο κατασκηνωτή δεν είναι άλλο από την μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρει. Συγκεκριμένα, αν αναζητάτε την απόλυτη ηρεμία από τις διακοπές σας καλό θα ήταν να κατασκηνώσετε στο Λιβάδι, ενώ αν θέλετε ένα κοσμοπολίτικο στοιχείο στις διακοπές σας προτιμήστε να κατασκηνώσετε στον Κέδρο, όπου υπάρχουν διάφορα καταστήματα και beach bar. Ό,τι και αν επιλέξετε, οι διακοπές στην Δονούσα θα σας μείνουν αξέχαστες.

Διαβάστηκε 1013 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την E-Camping.gr

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια