Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 18:56

Πας για κάμπινγκ; Με την GoGas θα σου λυθούν τα χέρια!

Γράφτηκε από τον

Ψήνει το ψαράκι το μεσημεράκι, βράζει μακαρόνια το απογευματάκι, φωτίζει την παραλία όταν πέφτει το βραδάκι... Ελαφριά, εύχρηστη, ασφαλής και με σούπερ design, η φιάλη υγραερίου GoGas είναι το απόλυτο πολυεργαλείο για τις πιο cool υπαίθριες εμπειρίες!

Γιατί η φιάλη υγραερίου GoGas είναι ιδανική;

  • Άνετο μαγείρεμα στην υψηλής ποιότητας μεγάλη της εστία
  • Νόστιμο ψήσιμο στην αντικολλητική της πλάκα BBQ
  • Ιδανικός φωτισμός για χαλαρή ατμόσφαιρα με τη λάμπα της

Και ακόμα:

Μεταφέρεται εύκολα: Οι μεγάλες, πρακτικές χειρολαβές της σε συνδυασμό με το μικρό της βάρος (ζυγίζει 50% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη) την κάνουν ιδανική τόσο για το σπίτι όσο και για τις εξορμήσεις σας στη φύση.

Συνδέεται εύκολα: Η ειδική βαλβίδα της, κάνει τη σύνδεση παιχνιδάκι. Δεν χρειάζεστε πια ούτε μυϊκή δύναμη, ούτε εργαλεία και φλάντζες. Απλά πιέστε ελαφρά το εξάρτημα σύνδεσης στο πάνω μέρος της φιάλης μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό «κλικ» και η φιάλη υγραερίου GoGas θα μεταμορφωθεί σε εστία μαγειρέματος, BBQ ψησίματος, θερμαντικό ή φωτιστικό σώμα!

Καθαρίζει εύκολα: Βγάλτε με μία κίνηση και πλύντε εύκολα, ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων, την κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα αντικολλητική πλάκα BBQ.

Η φιάλη GoGas είναι ο νέος σας φίλος που… ήρθε και κούμπωσε! Απογειώστε την GoGas σας με τα σωστά εξαρτήματα:

BBQ Smart GrillBBQ Smart Grill: Τοποθετήστε την ειδική πλάκα Smart Grill με αντικολλητική επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα και μετατρέψτε τη GoGas σε BBQ ψησίματος με μία κίνηση!

Εστία μαγειρέματος: Τοποθετήστε το ειδικό πλατό και η GoGas μετατρέπεται εύκολα σε εστία μαγειρέματος. Μαγειρέψτε σε τηγάνι, κατσαρόλα ή χύτρα ταχύτητάς όπου και αν είστε!

Smart Lamp: Συνδέστε τη φιάλη GoGas με τη λάμπα υγραερίου Smart Lamp και φωτίστε το χώρο άνετα, γρήγορα και οικονομικά, δημιουργώντας μία τέλεια ατμόσφαιρα!

Smart Thermo: Συνδέστε τη φιάλη GoGas με το θερμαντικό σώμα Smart Thermo και ζεσταθείτε γρήγορα και οικονομικά, δημιουργώντας μία τέλεια σόμπα! 

Διατίθεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell, AVIN, Cyclon και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρίας Coral Gas.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 800 11 90 800 ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρίας www.coralgas.gr

Διαβάστηκε 4451 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την E-Camping.gr

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια