Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 00:00

Νέα φορητή φιάλη υγραερίου 5Kg GoGas & BBQ Smart Grill για εύκολο ψήσιμο στο κάμπινγκ!

Γράφτηκε από τον

Η Coral Gas λανσάρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα φιάλη υγραερίου GoGas, η οποία χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα απλή χρήση της σε σύγκριση με τις παραδοσιακές φιάλες και τη μεγάλη ασφάλεια που παρέχει. Η σύνδεσή της γίνεται με μια απλή πίεση, χωρίς να απαιτείται μυϊκή δύναμη ή εργαλεία για την αλλαγή της, καθώς διαθέτει ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» η οποία κουμπώνει με ένα «κλικ»!

Η φιάλη GoGas είναι πολύ ελαφριά και συνεπώς εξαιρετικά εύχρηστη. Περιέχει 5kg υγραέριο και ζυγίζει (όταν είναι γεμάτη) περίπου 10kg, δηλαδή 55% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη. Το μικρό της βάρος σε συνδυασμό με τις πρακτικές χειρολαβές και τον μοντέρνο αλλά και εργονομικό της σχεδιασμό την καθιστούν εύκολη στη μεταφορά και ιδανική για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή.

Επιπλέον, με τη χρήση του Smart Grill, μίας μικρής φορητής συσκευής μαγειρέματος, η φιάλη GoGas μετατρέπεται αμέσως σε BBQ ψησίματος. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ελαφριά και φορητή κι έτσι είναι ιδανική για μαγείρεμα τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή, στην παραλία ή στο camping. Είναι εύκολη στο πλύσιμο καθώς μπαίνει άνετα και στο πλυντήριο πιάτων.

Η φιάλη υγραερίου GoGas συνδέεται με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης. Επίσης, με τον ειδικό προσαρμογέα, μπορεί να δεχθεί όλα τα αξεσουάρ των παλαιών κλασικών φιαλών (καμινέτο, λάμπα κλπ.).

Η φιάλη GoGas διατίθεται τώρα μέσα από επιλεγμένο δίκτυο πρατηρίων των εταιρειών Shell και Avin. Διατίθεται επίσης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρείας Coral Gas. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site coralgas.gr

Διαβάστηκε 14697 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την E-Camping.gr

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια