Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 13:11

Δώρο σκηνή και διακοπές στη Σέριφο!

Γράφτηκε από τον

Το E-Camping και το Getitnow σάς πηγαίνουν στη Σέριφο με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και μπείτε σε κλήρωση για μια σκηνή κάμπινγκ, δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τη Σέριφο και διαμονή 5 ημερών στο κάμπινγκ Coralli για 2 άτομα. Για να παίξετε και να λάβετε μέρος πατήστε εδώ. Μη χάνετε χρόνο, γιατί η προθεσμία για συμμετοχή λήγει στις 20 Ιουλίου.

Σέριφος: inside tips

Μόλις 4 ώρες με συμβατικό πλοίο απέχει από τον Πειραιά αυτός ο μικρός νησιώτικος παράδεισος, που σάς προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ανακαλύψετε. Θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε παραλίες όπως το Καλό Αμπέλι με τα πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά ή το Γάνεμα με την αμμουδιά και τη φοβερή σκιά από τα αρμυρίκια (στο Γάνεμα να δοκιμάσετε και ψάρι στο εστιατόριο). Θα θαυμάσετε την υπέροχη θέα και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της Χώρας, θα πιείτε καφέ στη μικρή, ατμοσφαιρική πλατεία της.

Και φυσικά θα μείνετε στο Coralli (οι αξιολογήσεις των E-Campers εδώ), ίσως το πιο καθαρό και οργανωμένο κάμπινγκ των Κυκλάδων, με πυκνή φυσική σκιά από δέντρα και πικροδάφνες, με εστιατόριο που σερβίρει καλό φαγητό και καλό καφέ, με τη μαγευτική αμμουδιά Λιβαδάκια ακριβώς μπροστά στο κάμπινγκ και μια πιο ερημική παραλία σε απόσταση 3-4 λεπτών με τα πόδια.

Σέριφος παραλίεςΣέριφος παραλίεςΣέριφος παραλίες

» Παίξτε τώρα στο διαγωνισμό!

 

Update: Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Dimitris Stasinopoulos (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Συγχαρητήρια 

Διαβάστηκε 11502 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την E-Camping.gr

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια