Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 00:00

Ο καιρός είναι για κάμπινγκ!

Γράφτηκε από τον

Οικονομική λύση σε περίοδο κρίσης ή μία άλλη φιλοσοφία διακοπών;

Οι αποπνικτικοί ρυθμοί της πόλης ενισχύουν όλο και περισσότερο την ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά στη φύση για εναλλακτικές διακοπές αληθινής χαλάρωσης. Αν και «το κάμπινγκ δεν είναι οικονομία, είναι φιλοσοφία!», όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι φανατικοί κατασκηνωτές, ωστόσο είναι γεγονός ότι εν μέσω κρίσης λίγη επιπλέον οικονομία δε θα έβλαπτε!

Η ώρα λοιπόν των διακοπών αλλά και των short breaks για κάμπινγκ πλησιάζει για τους περισσότερους από εμάς. Η οργάνωση τους σίγουρα συνιστά ένα πολύ σημαντικό task. Τα οργανωμένα camping στη χώρα μας είναι πολλά. Πολύ περισσότερα είναι δε τα σημεία που ενδείκνυνται για ελεύθερο κάμπινγκ. Όποια και αν είναι η προτίμησή σου, όποια και εάν είναι η επιλογή σου, στο E-Camping.gr έχουμε συγκεντρώσει όλες τις προτάσεις για τους λάτρεις του camping για τα καλύτερα μέρη και για όλα τα γούστα.

Το E-Camping.gr είναι ένα διαδικτυακό φόρουμ, όπου μπορείς ανά πάσα στιγμή να αντλήσεις γνώμες από άλλους αναγνώστες κατασκηνωτές για τις εμπειρίες τους σε camping σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα site που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των camping που υπάρχουν σε κάθε περιοχή. Επίλεξε την περιοχή που θέλεις και ενημερώσου πλήρως για όλα τα διαθέσιμα camping.

Για κάθε ένα από τα εμφανιζόμενα camping φαίνεται η αξιολόγηση των μελών, η βαθμολογία σε συγκεκριμένα κριτήρια, ο αριθμός των εμφανίσεων καθώς και ο χάρτης μέσω google maps. Διάβασε τις κριτικές και σχημάτισε την δική σου άποψη. Μόλις επιστρέψεις, θα έχεις και εσύ τη δυνατότητα να γράψεις τις δικές σου εντυπώσεις, ώστε να ενημερώσεις τον επόμενο για το τι θα συναντήσει.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

 

Διαβάστηκε 4806 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Astrocamping on Thassos 2013 »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 1069

Yesterday 7236

Week 26389

Month 160458

All 12486482

Αυτή τη στιγμή online 298 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1069

Yesterday 7236

Week 26389

Month 160458

All 12486482

Αυτή τη στιγμή online 299 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions