Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 18:23

Εξορμήσεις στη φύση

Γράφτηκε από τον

Οργανώνουμε χειμερινές αποδράσεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό από την INTERSPORT.

Ο καιρός μπορεί να μην είναι πλέον τόσο ζεστός, αυτό ωστόσο δεν μας σταματά να οργανώσουμε την επόμενη μας μίνι-απόδραση. Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα έστω και για λίγες μέρες και σκεφτόμαστε ότι το camping είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό. Πριν όμως πάρουμε την απόφαση να πάμε εκδρομή στην φύση, ξέρουμε ότι πρέπει να προμηθευτούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε τη φύση και να απολαύσουμε την ηρεμία που μπορεί να μας προσφέρει.

Επισκεπτόμενοι το κοντινότερο μας κατάστημα INTERSPORT, με ενθουσιασμό ανακαλύπτουμε σε πολύ καλές τιμές μία μεγάλη συλλογή σε είδη camping, ορειβασίας και πεζοπορίας, τα οποία μας πείθουν ακόμη περισσότερο ότι η εξόρμηση που είχαμε στο μυαλό είναι πραγματικά μια καλή ιδέα! Ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχουμε μαζί μας; Βασικό συστατικό του camping είναι βέβαια η σκηνή, η οποία ανάλογα με τις ανάγκες και την πείρα μας, μπορεί να είναι αυτόματα ανοιγόμενη ή κλασσική. Στη λίστα μας προσθέτουμε έναν υπνόσακο που εξασφαλίζει ότι θα παραμείνουμε ζεστοί και άνετοι παρά το κρύο καθώς και τον κατάλληλο σάκο που μας βοηθά να μεταφέρουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σίγουρα όμως δεν είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι χωρίς μικρά αξεσουάρ όπως είναι ο φακός, το θερμός και διάφορα άλλα μίνι-αξεσουάρ που πραγματικά μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα!

Αν η εκδρομή μας περιλαμβάνει και πεζοπορία, τότε επιλέγουμε και το κατάλληλο μπατόν ορειβασίας για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να απολαύσουμε την φύση και τα τοπία της.

Δες την πλούσια γκάμα προϊόντων camping της INTERSPORT στο http://www.intersport.gr/el/products/camping και διάλεξε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την δική σου εξόρμηση στη φύση!

Διαβάστηκε 3810 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την E-Camping.gr

Σχετικά Άρθρα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια