APOLLON VILLAGE
Hot
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αλμπουμ φωτογραφιων
Χαρτης
Αξιολογησεις / Σχολια
Δείτε όλες τις αξιολογήσειςΜέση βαθμολογία από: 6 μέλη
| Γενική βαθμολογία | 3.1 | |
| Σκιά | 3.4 (6) | |
| Καθαριότητα | 2.8 (6) | |
| Παροχές | 2.4 (6) | |
| Τοποθεσία | 3.9 (6) |
| Γενική βαθμολογία | 1.3 | |
| Σκιά | 1.5 | |
| Καθαριότητα | 1.5 | |
| Παροχές | 1.5 | |
| Τοποθεσία | 0.5 |
Τελευταία ενημέρωση: 12 Νοεμβρίου 2011 Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους
εμεις το ειδαμε τελειως αχρηsτο,,μακρυα η θαλασσα,,,σκορποχωρι μεσα
| Γενική βαθμολογία | 3.3 | |
| Σκιά | 3.0 | |
| Καθαριότητα | 2.5 | |
| Παροχές | 2.5 | |
| Τοποθεσία | 5.0 |
Πολύ ωραίο κάμπινγκ πήγα 10 μέρες και περασα τέλεια. Τέλεια η θάλασσα αλλά όχι πολλές παροχες πχ ζεστό νερό δεν είχε, το φαι την μια μερα καλό την άλλη μέρα σάπιο, καθαριότητα έτσι κι έτσι. Το κάμπινγκ χωρίζεται σε 2 κομμάτια, το ένα έχει φουλ σκιά και είναι δίπλα στην θάλασσα. όπου μένουν κυρίως τροχοσπιτάδες, το άλλο που μέναμε εμείς έχει πολύ λίγη σκιά και πολύ πέτρα κάτω. Τα πασαλάκια για τις σκηνές δεν μπαίνουν με τίποτα. Που και που σου ρχεται μια μυρωδιά βοθρίλας,μαμούνια άπειρα αλλά σ αυτό δεν ευθύνονται οι ιδιοκτήτες.Επίσης το μινι μαρκετ ήταν ουσιαστικά μια αποθήκη που δεν είχε ούτε τα βασικά. Γενικά πάντως πέρασα τέλεια, η παραλία μαγευτική και νιώθεις πολύ κοντά στην φύση!!!
| Γενική βαθμολογία | 4.3 | |
| Σκιά | 4.5 | |
| Καθαριότητα | 3.5 | |
| Παροχές | 4.0 | |
| Τοποθεσία | 5.0 |
*
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Κ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ Κ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΒΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΧΩΡΟ Κ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ WC-ΝΤΟΥΖ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ CAMPING ΜΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!
ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ
- Ιδανικό για παρέες νέων
- Ιδανικό για οικογένειες
- Ιδανικό για χαλάρωση
- Κατάλληλο για σκηνές
- Κατάλληλο για τροχόσπιτα
- Επιτρέπονται τα κατοικίδια
| Γενική βαθμολογία | 2.8 | |
| Σκιά | 3.5 | |
| Καθαριότητα | 2.0 | |
| Παροχές | 1.5 | |
| Τοποθεσία | 4.0 |
Μεγάλο πρόβλημα είναι η τουαλέτες....σχεδόν πάντα βρόμικες. Πήγα πέρσι και έμαθα ότι φέτος στο τέλος Ιουλίου, έχει συνάντηση κομματική ο Συνασπισμός και θα είναι γύρω στα 1500 άτομα!!!!!!!!!!!
Τι θα κάνουν στις 10 τουαλέτες γυναικών και 10 αντρών τόσα άτομα?????????
Πέρσι νερό μετά τις 7 ζεστό δεν είχε.
Είναι μία τέλεια τοποθεσία ,χωρίς παροχές. Τίποτα για τα παιδιά, μονό η παραλία είναι ωραία.
Οι ιδιοκτήτες βαριούνται λίγο, μόνο η κοπέλα στην ταβέρνα είναι πολύ καλή.
ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ
- Ιδανικό για χαλάρωση
- Επιτρέπονται τα κατοικίδια
| Γενική βαθμολογία | 4.0 | |
| Σκιά | 5.0 | |
| Καθαριότητα | 4.0 | |
| Παροχές | 3.0 | |
| Τοποθεσία | 4.0 |
ειχαμε παει φετος τον ιουνιο και μειναμε σε δωματιο(35 ευρο ειχε και καποια με 30)ειχε πολυ ησυχια η θαλασσα ειναι 300 μετρα περιπου(δεν περνας δρομο) οι ιδιοκτητες καλοι ανθρωποι,το εστιατοριο καλο και οι τιμες νορμαλ,ιδανικο για οικογενειες με παιδακια,η θαλασσα παρα πολυ καλη(λιγο μακρια για να κουβαλας τζατζαλα με τα ποδια,εμεις πηγαιναμε με το αυτ-το)θα ξαναπηγαιναμε. ΥΓ.ζητηστε αποδειξη,εμεις ζητησαμε 2 φορες και τελικα δυστυχως δεν μας εδωσαν.
| Γενική βαθμολογία | 3.3 | |
| Σκιά | 3.0 | |
| Καθαριότητα | 3.0 | |
| Παροχές | 2.0 | |
| Τοποθεσία | 5.0 |
Έχουμε πάει νωρίς το καλοκαίρι (Ιούνιο) και ήταν ακόμα ήσυχα. Το εστιατόριο καλό και το φαγητό του επίσης (αυτά πριν 2 χρόνια). Οι εγκαταστάσεις του δούλευαν καλά και ήταν καθαρά (και πάλι επισημαίνω πως δεν είχε πολύ κόσμο). Η θάλασσά του πολύ καλή, θέλει πολύ λίγο περπάτημα για να πας και δεν την βλέπεις από το κάμπινγκ.
Zacharo
Σχετικά καθαρό. Το παζάρι είναι απαραίτητο, μακριά από τους μόνιμους!
Υψηλή Περίοδος (1/7-31/8)
Διανυκτέρευση Ενηλίκου 4,70 €
Διανυκτέρευση Ανηλίκου (4-10 ετών) 3,50 €
Αυτοκίνητο 3,50€
Τροχόσπιτο, Τροχοσκηνή 25 € κομπλέ
Αυτοκινούμενο 5,80 €
Σκηνή μικρή 4,00 €
Σκηνή μεγάλη 6,50 €
Ενοικίαση Σκηνής 25 €
Μοτοσικλέτα, Σκάφος, Τρεϊλερ, Ρεύμα 3,00 €
πήγα είδα και έφυγα
πήγα ψάχνοντας, το είδα, μου φάνηκε βρώμικο και με ασαφή εξυπηρέτηση και έφυγα. Το πολύ θετικό είναι ότι είναι πάνω σε παρθένα παραλία, αλλά κατά τα άλλα μου έβγαζε μία μιζέρια
7 στα 10
Γεια και απο μενα.Το συγκεκριμενο καμπινκ το επισκευτηκα περισι και καθισα 30 ημερες τον ιουλιο.θα συμφωνησω με τα παιδια οι τουαλετες και τα ντους δεν ειναι οτι το καλυτερο.Το καλο με αυτο το καμπινκ ειναι οτι εχει πολυ χωρο προς την παραλια με καλυ σκια και ειναι σαν να κανεις ελευθερο.Αρκει βεβαια να μην εχεις πολλες απαιτησεις σε ρευμα.Η παραλια ειναι φοβερη και απο αυτα που λενε οι μονιμοι η καλυτερη θαλασσα ειναι τον αυγουστο.Το βραδυ εχει πολυ δροσια οσο ζεστη και να κανει την ημερα ,ελαχιστα κουνουπια και μυγες.Θα ξαναπηγαινα.
Γειά και από εμένα.Το συγκεκριμένο camping το επισκέφτηκα φέτος και έμεινα εκεί μία εβδομάδα.Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από τον χώρο.Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Γιώργο στο θέμα της τουαλέτας και των ντούς. Αν και ήμουν εκεί 15αύγουστο εν τούτοις δεν δικαιολογήται να μην έχει ζεστό νερό σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και στις τουαλέτες να επικρατεί έντονη δυσοδία και καμία απολύμανση. Αξίζει μόνο για διήμερο.Παρόλα αυτά η παραλία είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! Μάλλον θα έβαζα 6 στα 10..... :-)
E-Campers' Login
E-Campers Online
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|








