ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ googlearth
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
|
ΘΕΜΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ googlearth
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ googlearth 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #2677
|
|
Η Κάλυμνος είναι ένα όχι και τόσο ανεπτυγμένο τουριστικά νησί.
Έχει μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες οι οποίες προσφέρονται για ελεύθερο κάμπινγκ. Άλλες εντελώς απομακρυσμένες, άλλες λιγότερο, άλλες περιτριγυρισμένες από μικρούς οικισμούς, και άλλες οργανωμένες. Ακόμα και στις τελευταίες όμως μπορεί να κάνει κανείς με ασφάλεια ελεύθερο κάμπινγκ. Αυτό γιατί οι κάτοικοι αγαπούν ιδιαίτερα τους τουρίστες είτε αυτοί έρχονται με σκηνή είτε χωρίς. Αυτή είναι αίσθηση δικιά μου, και όσων ξέρω να ήρθαν για κάμπινγκ. Δεν έχει ακουστεί ποτέ πέσιμο.. αλλά καλό είναι να αποφύγει κανείς τις (λίγες) παραλίες που ενοικιάζονται κοντά δωμάτια γιατί κανείς δεν ξέρει... Έχω φτιάξει ένα αρχειάκι στο googleearth όπου είναι σημαδεμένες όλες οι παραλίες που προσφέρονται για κάμπινγκ. Για κάθε παραλία έχω κάνει και μια αξιολόγηση σε: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ/ ΠΡΟΣΒΑΣΗ / ΣΚΙΑ/ ΗΣΥΧΙΑ/ ΥΠΟΔΟΜΗ/ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. όποιος θέλει να ρωτήσει παραπάνω πληροφορίες για κάποιες παραλίες ή το νησί.. ΕΜΠΡΟΣ! |
|
|
Απ:ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ googlearth 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #2680
|
|
Φιλε leftisk,αγαπω τους ανθρωπους που εχουν το μερακι σου!!!
Ειναι πολυ ομορφο το να ασχολεισαι κ να μοιραζεσαι τις εμπειριες σου με αλλους.Αυτο που εκανες 8α βοηθησει παρα πολυ καθε ενδιαφερομενο κ καλο θα ειναι να σε αντιγραψουμε κ αλλοι!Τι κριμα που δεν εχω τις γνωσεις να το κανω κ εγω για τους αγαπημενους μου προορισμους! |
|
against racism
|
Απ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ googlearth 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #3068
|
|
για καποιο λογο δεν μπορω ν ανοιξω το αρχειο sto google earth.Αν μπορεις να κατατοπισεις γιατι μ ενδιαφερει η περιπτωση της καλυμνου οπως και αν υπαρχει σημειο με νερο κ τουαλετα η καποια ταβερνα ενδεχομένως.Thanks
|
|
|
Απ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ googlearth 1 Χρόνος, 6 Μήνες πριν #3413
|
|
Δυστυχώς ο φίλος leftisk παρά τις καλές του προθέσεις δεν έχει κάνει σωστά την εξαγωγή του αρχείου και γι' αυτό δεν προβάλλεται στο Google Earth. Του έχω στείλει ήδη προσωπικό μήνυμα για να τον βοηθήσω να κάνει εκ νέου την εξαγωγή.
Αν θέλετε να δείτε την δική μου δουλειά στο Google Earth για την Εύβοια πατήστε εδώ. |
|
|
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.63 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 675 επισκέπτες συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|