Κυριακή 05 Φεβρουαρίου, 2012
Διαφήμιση
Ελληνικά
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Username Password: Να με θυμάσαι
Διαφήμιση

ΑΠΟΡΙΕΣ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελ.:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΡΙΕΣ 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2282

• LOI
  • Senior E-Camper
  • OFF-LINE
  • Κarma: 2
Πώς προσθέτουμε ένα νέο camping στη λίστα γιά να γράψουμε σχόλια και εντιπόσεις?Και πώς το καταχωρούμε στη σωστή περιοχή?Ακόμα θέλω να πρωσθέσω και αλλα στοιχεία στην καρτέλα μου π.χ. <φιλο,ημερ. γενισ.>πώς να το κάνω γιατί δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.Και τέλος αν,και πως μπορώ να ανεβάσω φωτο??Ευχαριστώ και συγνόμη για τις πολλές εροτήσεις.

Απ:ΑΠΟΡΙΕΣ 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2283

• E-Camping.gr
  • vassilis
  • Moderator
  • OFF-LINE
  • Κarma: 8
Πώς προσθέτουμε ένα νέο camping στη λίστα για να γράψουμε σχόλια και εντυπώσεις;

- Δεν προσθέτουν τα μέλη κάμπινγκ. Γενικά πιστεύουμε ότι έχουμε καταγράψει όλα τα κάμπινγκ. Εάν παρόλα αυτά εντοπίσατε κάμπινγκ το οποίο δε βρίσκεται στον κατάλογο, παρακαλούμε να μας στείλετε e-mail με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε π.χ. Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιστοσελίδα φωτογραφίες κλπ.

Ακόμα θέλω να προσθέσω και άλλα στοιχεία στην καρτέλα μου (π.χ. φύλο, ημερ. γεννησ.) πώς να το κάνω γιατί δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

- Μπορείς να πας στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ και να επιλέξεις Πληροφορίες του προφίλ μου
www.e-camping.gr/portal/el/forum/myprofile/profileinfo

Αν και πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες;

- Από το μενού Φωογραφίες μπορείς να επιλέξεις το "Ανέβασε φωτογραφίες από camping" αφού όμως πρώτα έχεις συνδεθεί.
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν από vassilis.

Απ:ΑΠΟΡΙΕΣ 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2284

• LOI
  • Senior E-Camper
  • OFF-LINE
Ευχαριστώ.Θα στείλω για ένα camping στην πάργα.

Απ:ΑΠΟΡΙΕΣ 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2285

• LOI
  • Senior E-Camper
  • OFF-LINE
Εστιλα μέηλ για το camping στη πάργα.Εάν έχει πρόβλιμα στο στέλνω εδώ. ο.κ.
  • Σελ.:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.49 δευτερόλεπτα
Banner Campaign

E-Camping Menu

E-Campers Online

Έχουμε 713 επισκέπτες συνδεδεμένους

Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
Διαφήμιση