Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, 2012
Διαφήμιση
Ελληνικά
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Username Password: Να με θυμάσαι
Διαφήμιση

Eπιλογη σκηνης Ferrino
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελ.:
  • 1

ΘΕΜΑ: Eπιλογη σκηνης Ferrino

Eπιλογη σκηνης Ferrino 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4204


  • Δημοσιεύσεις:2
  • teo-c
  • Fresh E-Camper
  • OFF-LINE
  • Κarma: 0
Καλησπερα σε ολους ,
σχεδιαζω ενα ταξιδι στο εξωτερικο αυτη την εποχη με 2μερες διαμονες σε camping και ψαχνω για εξοπλισμο. Εχω καταληξει στις παρακατω σκηνες. Θελω να ειναι για 2-3 ατομα, με αντοχη στη βροχη. Τι μου προτεινετε;

Geo 4

Shaba 3
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν από teo-c.

Απ: Eπιλογη σκηνης Ferrino 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4205


  • Δημοσιεύσεις:88
  • Nikos L.
  • Expert E-Camper
  • OFF-LINE
  • Κarma: 4
Και οι δύο είναι εξαιρετικές και δεν θα έχεις προβλήματα στη βροχή. Γενικώς οι Ferrino είναι πολύ αξιόπιστες σκηνές. Έχω μόνο μία ένσταση: καθώς δεν είναι ενωμένο το εσωτερικό με το εξωτερικό στήνονται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή πρώτα το μέσα και μετά το έξω πράγμα που είναι λίγο χρονοβόρο. Φυσικά το ζήτημα αυτό είναι δευτερεύον. Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις πάντως και τα λίγο μεγαλύτερα μοντέλα των ίδιων σκηνών. Δηλαδή την GEO4 και την SHABA4. Εγώ θα τα προτιμούσα. Από τις δύο δε αυτές θα προτιμούσα την SHABA.

Απ: Eπιλογη σκηνης Ferrino 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4206


  • Δημοσιεύσεις:2
  • teo-c
  • Fresh E-Camper
  • OFF-LINE
  • Κarma: 0
Η Geo 4 ειναι 3 κιλα πιο ελαφρια απο την Shaba 4.

Η συγκριση μου ειναι αναμεσα σε Geo 4 και Shaba 3.
Μικρες οι διαφορες αναμεσα στις δυο σκηνες παντως.

Αλλη μια ερωτηση για τελος Σεπτεμβρη σε Ιταλια και Γαλλια δλδ (12-20 C) τι υπνοσακο θα χρειαστω, καλοκαιρινο;
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν από teo-c.

Απ: Eπιλογη σκηνης Ferrino 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4207


  • Δημοσιεύσεις:88
  • Nikos L.
  • Expert E-Camper
  • OFF-LINE
  • Κarma: 4
Ναι, πρόσεξα καθυστερημένα ότι δεν αναφερόσουν στην GEO3. Αν σε ενδιαφέρει αρκετά το βάρος, φερ' ειπείν αν ταξιδεύεις και με μοτοσοκλέττα, προτίμησε την πιο ελαφριά. Μπες να δεις στοιχεία και στο site της Ferrino, γιατί στην on-holidays κάνουν καμμιά φορά και κανένα λαθάκι εκ παραδρομής. Μου φαίνεται πάντως μεγάλη η διαφορά των 3 κιλών ανάμεσα σε geo4 και shaba4, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας.

Υπνόσακος καλοκαιρινός, αλλά όχι απ΄το Μοναστηράκι, δηλαδή καλή μάρκα, αρκεί. Υποθέτω βεβαίως πως δεν θα πας σε πολύ ψηλό υψόμετρο. Στην Βόρεια Ιταλία πάντως εγώ μέχρι και αρχές Οκτώβριου δεν έχω φάει πολύ κρύο. Λέω και για προαλπικές περιοχές, όπως Lago Maggiore ή Lago di Garda κ.λπ. Μετά ζορίζει το πράγμα και θέλεις χειμερινό εξοπλισμό.

Απ: Eπιλογη σκηνης Ferrino 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4219


  • Δημοσιεύσεις:5
  • tonik21
  • Fresh E-Camper
  • OFF-LINE
  • Κarma: 1
Αυτή τη στιγμή η Salewa παίζει μόνη της σε όλα τα επίπεδα.Με minimum αδιαβροχοποίηση 4000 mm είναι απο τις καλύτερες επιλογές.Η τιμές της είναι τσιμπημένες αλλά η ποιότητα ειναι το κύριο πλεονέκτημα της..Επίσης ο εξαερισμός της είναι επαρκής με αρκετές σίτες.Επίσης κορυφαίες εταιρειες είναι η robens και η eureka.H πρώτη τελεια αδιαβροχοποίηση αλλα το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα.Η δεύτερη από τις κορυφαίες και με πολυ καλό εξαερισμο.
  • Σελ.:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.56 δευτερόλεπτα
Banner Campaign

E-Camping Menu

E-Campers Online

Έχουμε 629 επισκέπτες συνδεδεμένους

Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
Διαφήμιση