ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
|
ΘΕΜΑ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 3 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #697
|
|
Απ΄ό,τι φαίνεται, μπαίνοντας ο χειμώνας, οι επισκέψεις μας και ακόμα περισσότερο οι συμμετοχές μας στο forum του συγκεκριμένου site γίνονται όλο και πιο αραιές. Υπάρχει όμως ένας λόγος για να μην το εγκαταλείψουμε και να χαθούμε, μέχρι του χρόνου πάλι το καλοκαίρι.
Μπορούμε να το κρατήσουμε "ζεστό" και το χειμώνα. Άλλωστε υπάρχει και η χειμερινή κατασκήνωση στο βουνό και ειδικά στην Ελλάδα, αφού ο χειμώνας αγριεύει για 2-3 μήνες, συνήθως Ιανουάριο με Μάρτιο. Με τον κατάλληλο, λοιπόν, εξοπλισμό, και με μία εκ των προτέρων σωστή ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες που πρόκειται να επικρατήσουν, μπορούμε να στήσουμε τη σκηνούλα μας και κάτω από τα έλατα... Δεν ξέρω επίσης, και αυτό θα το κρίνει ο συντονιστής, αν και κατά πόσο μπορούμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες και για καταφύγια, οργανωμένα και μη... |
|
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 3 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #698
|
|
Τα καταφύγια και οι χειμερινές κατασκηνώσεις είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό χώρο στο forum για αυτό το λόγο. Μιας που το ανάφερες θα το κάνουμε το συντομότερο.
Δεν απαντάω σαν συντονιστής, αλλά σαν κατασκηνωτής. Μιας που αυτό είμαστε και ο λόγος που έγινε το site ήταν για να υπάρχει μια πηγή πληροφόρησης στο συγκεκριμένο θέμα που μέχρι τότε δεν υπήρχε. |
|
Hey Ho, Lets Go
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 3 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #700
|
|
ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΕΙΜ. ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ . ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΤΗΜΕΝΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΣΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΝΥΜΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ-ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΙΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ(20ΜΕΤΡΑ). ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΙΑ ΤΡΙΔΑ ΑΠΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΙΩΔΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ(ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ)ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ .ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΘΕΤΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. |
|
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 3 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #701
|
|
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να γίνεται νέο θέμα στο forum με το μέρος που προτείνουμε γιατί αν βρίσκονται όλα μέσα σε ένα forum θα είναι δύσκολο να εντοπίζονται και να γίνονται σχόλια σε αυτά.
Vascris θα αφήσω το post σου και εδώ, αλλά θα το κάνω copy πάλι στο forum με θέμα Ευρυτανία. |
|
Hey Ho, Lets Go
Τελευταία διόρθωση: 3 Χρόνια, 4 Μήνες πριν από vassilis.
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 3 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #713
|
|
Αλλος ενας καλός χώρος που τον έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πρίν την Αράχωβα για free χειμερινό camping με στοιχεία υποδομών όπως βρύσες γούρνες για πλύσιμο πιάτων μέσα σε ελατοδάσος.
Συγκεκριμένα πριν φτάσουμε στο Ζεμενό Αράχωβας υπάρχει μια διασταύρωση πρός Δαυλια μπαίνουμε δεξιά και σε 1 χλμ υπάρχει πινακίδα για το Μοναστήρι. Περίπου 800 μ πρίν το Μοναστήρι εκτέινετε ο χώρος κατασκήνωσης που το καλοκαίρι δουλεύει και σαν camping (free) από ντόπιους που έχουν αφήσει όλα τα υπάρχοντα τους όπως πρόχειρες καλύβες, σκηνές κ.λ.π. |
|
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1319
|
|
Η πρόσβαση χωρίς 4κίνηση είναι εφικτή;
|
|
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4158
|
|
Επειδή φέτος θέλω να τιμήσω και το χειμερινό καμπινγκ όποιος έχει εμπειρία ας μου δώσει τα φώτα του σχετικά με τοποθεσίες και οργάνωση.πρέπει να είναι σούπερ εμπειρία
|
|
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4183
|
|
Καλό θα είναι να ακουστούν προτάσεις και για οργανωμένο camping το χειμώνα. Εκτός από τα παραθαλάσσια στην ενδοχώρα ξέρει κανείς κάτι ;
|
|
Γιώργος Δ
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4199
|
|
συμφωνώ.και για οργανωμένα μ'ενδιαφέρει πολύ
|
|
|
Απ:ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 1 Χρόνος, 4 Μήνες πριν #4227
|
|
Για ελεύθερο κάμπινγκ το χειμώνα πιστεύω πως χρειάζεται καθοδήγηση από κάποιον που κατέχει το άθλημα.
Ομολογώ πως χειμώνα με σκηνή δεν έχω πάει ποτέ, αν και θα ήθελα. Σε αντίθεση με το καλοκαιρινό κάμπινγκ που μπορεί να το κάνει σχεδόν ο οποιοσδήποτε, το χειμερινό χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία και πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό. Κάνω λάθος; |
|
|
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.54 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 677 επισκέπτες συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|